-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Teasüti #9168 üzenetére
Köszönöm szépen az elismerést, igen ez a projekt vetekszik hogy a szerkezeti elemek kivitelezése fából vagy pedig a forrasztás volt neccesebb, én a fára szavazok. nem vagyo kazstalos, apukám faipari mérnök az ő segítségével csináltuk közösen. faragni semmiképp nem lehetett volna, vagy egy lapból kimarni a lyukakat, de ezt kis szögbe elvágott lécekből ragasztottam össze, tippelhetsz mennyi idő alatt
Saját munka, az arduinos programot kivéve
valaki bármit linkelne a konkikkal kapcsolatban legyen szíves? milyet vegyek pontosan, h a villamossági szaküzletben tudjanak adni, hogy kössem és hová (bocsi de tényleg nem értek hozzá)
gnd közösítés alatt mit értesz? a szalag és az arduino gndje van csak összekötve, vagy hogy az usb kábelből kiszedjem a földet és azt is kössem rá, tehát hogy tápról is kapjon? akkor ne cisnáljam ink úgy hogy mégegy portot vések a fára és dc csatlakozóról megy az egész?
330-as ellenállás is jó? pontosan hova rakjam? DIgitális Out után, tehát a zöld, adatkábelre?
videót szívesen rakok fel, úgy gondoltam majd ha kész lesz akkor, de ha szeretnéd jelenlegi helyzetről is küldhetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- eBay
- Fotók, videók mobillal
- bambano: Bambanő háza tája
- EA Sports WRC '23
- Linux Mint
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged