- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Resistor selection varies with devices on the bus, but a good rule of thumb is to start with 4.7k and adjust down if necessary. I2C is a fairly robust protocol, and can be used with short runs of wire (2-3m). For long runs, or systems with lots of devices, smaller resistors are better."
"Since the devices on the bus don’t actually drive the signals high, I2C allows for some flexibility in connecting devices with different I/O voltages. In general, in a system where one device is at a higher voltage than another, it may be possible to connect the two devices via I2C without any level shifting circuitry in between them. The trick is to connect the pull-up resistors to the lower of the two voltages. This only works in some cases, where the lower of the two system voltages exceeds the high-level input voltage of the the higher voltage system–for example, a 5V Arduino and a 3.3V accelerometer."
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali notebookos kérdések órája
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest