Hirdetés
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #8890 üzenetére
"a flash memóriának fixen le vannak fogva azok a portok, amin pl az UART2 is van."
Az UART2 (más elnevezéssel UART1, ha 0-val kezdjük, ahogy a manual is teszi) mehet a default lábakra,
de Te is megadhatod, hogy hova menjen. Tehát az UART portok (is) azon a lábakon vannak, amelyiken akarod.
Ezt szoftverből tudod megadni, de a fkash memória külön IC, tehát az definiált, hogy a modulon belül melyik lábhoz van kötve.
A perifériák irányítgatásáról (GPIO matrix) is van egy félben lévő leírásom, majd ha kész lesz, felteszem a netre az egyéb ESP32-es szösszeneteim sorába."ki honnan veszi az ESP32-ket?"
Én is mindenkinek azt javasolom, hogy az ESP-WROOM32 alapút vegye!Apropó, nyák! Úgy alakult, hogy nekem is kell sajátot csinálnom. Te egyszer leírtad, hogy hol csináltatod, de nem találom. Küldenél egy linket újra,
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest