- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
válasz
Janos250 #6783 üzenetére
Web server?!
Megínditottatok bennem valamit, akkor kérnék tippeket is.
A projektem az ugye 2 modulos időjárás állomás.
1 modul, amin vannak a szenzorok.
1 modul, amin van egy LCD display meg diagnosztika led-ek.A kinti modul a bentivel ugye bluetooth (nRF24L01) kapcsolaton keresztül kommunikál. A kapott adatokat megjeleníti az LCD-n. Ez így nagyon szimpatikus meg aranyos feladat de ez nekem kevés egy verseny projekthez. Ezért kitaláltam, hogy fejlesztek hozzá egy .net app-ot, amin lehet konfigurálni az lcd kinézetét ( mi hol jelenjen meg stb. stb.) meg a kinti modulban egy SD kártya modul meg egy real time modul és logolja a mért adatokat, amit aztán az app-ban meglehet nézni meg feltudja dolgozni. Csak ez a módszer kicsit fapadosnak tűnik. De ha egy webszerver folyamatosan tudná feltölteni az adatokat, akkor sok kínlódást megspórolnék meg tetszetősebb lenne a megoldás.
Véleményeket kérnék az esetemről, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged