Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
szaci92
üzenetére
Békéscsabáról 550 Ft a posta, Kínából ingyenes. Így felébe sem kerül, bár kétségkívül lassabb.
[link]
"the chip can supply a maximum current of 600mA per channel, the L293D chip is also what’s known as a type of H-Bridge."A másodikat meg véletlenül sem a ...-ról rendelném meg, mert az a csaj semmit nem csinál, csak a Te címedre megrendeli ugyanúgy az ebayről, csak pofátlanul mellétesz még némi pénzt.
[link]
("2-phase stepper motor the 800mA continuous current output capability per channel")
Így kerül a postával együtt 279 Ft-ba kerülő panel 800 Ft-ba, vagyis a pénz több mint fele lenyúlva!Én ezt vettem 400 Ft-ért (postával együtt), de nem tudok eredményről beszámolni, mert közben más dolgokkal foglalkoztam.
[link]
("Drive current: 2A(MAX single bridge)Max power: 25W")
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold