Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-..-.
tag
Aryes, Tankblock: Koszonom a tippeket.
Jelenleg 2db NRF24L01 van antennaval devkitc-re kotve, az onboard 3v3 szabalyozot hasznalva, viszont veletlenul vettem eszre, hogy valami tuzforro az esp32 pcb-n.
Nagyon meg nem volt idom vele foglalkozni, de elso tapintasra nem is a vregulator, hanem mintha valami masik smd alkatresz lenne.Ket ilyet konfigot kotogettem ossze probapadon, mukodik is, de mindegyik melegszik.
Ezert jott az otlet, hogy valami kulso 3v3 megoldast hasznalnek.De meg valamikor pontositom a problemat es szerintem elso nekifutasra lehet azzal kellene kezdeni valamit.
Ha nem sikerul sajat kutfobol, akkor visszaternek es a segitsegeteket kernem, ha nem banjatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold