- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom mivel tudnám megoldani a korábbi projektem (atmega328) ugyanis kiderült, hogy a 19db I/O nem lesz elég, kellene még legalább 6.
Gondolkodom port extenderben (MCP23017) bár ezzel is tátott szájjal rohangálás van, mert az SDA-SCL pinek foglaltak, tervezhetek új panelt neki. Vagy akkor már több értelme van másik vezérlőre építkezni? 2560-at néztem, de az ára horror. Igaz fel kellene nőni már ehhez az inflációhoz, 6 kenyeret veszek az árából...Hasonló arduino környezetben fejleszthető megoldás van ami alkalmasabb lenne nekem?
Elgondolkodtam kettő mega328 összekötésén is, de szerintem a megfelelő lábak nélkül ez se lenne jó megoldás.
ui.: extender esetén van handicap? Ha igen, mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest