Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Köszi, akkor így keresgélek még. A 12V-os kiszerelés már megfelelő. Nagyobbal nem akarok foglalkozni.
A gyorsaság és pontosság jelenleg nem annyira lényeges.
Egy videó alapján a videós elmélete szerint, ha kiesik egy vezeték, akkor a többi nem bírja el a terhelést, melegszik és leég a csatlakozó. A kieső vezetéket talán így meg lehet találni. Persze, ha olyan a kontakt, hogy csak nagyon minimális időre szakad meg és ez okozza a melegedést, annak a vizsgálatára nem lesz jó az említett gyorsaság miatt. Arra szerintem hétköznapi ember számára (értsd nem méregdrága) nem lesz elérhető eszköz. Nekem egyelőre szerintem nincs ezzel gondom, nem 4090-esem van, hanem 4080-asom és csak remélni merem, hogy mind a 6 vezetéket használja a kártya és nem spórolták le a vezető sávot. És azt is csak remélni merem, hogy jó rajta a csatlakozó.
Egyelőre ez csak egy elmélet és kíváncsi vagyok, mit lehet belőle kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- NAGYON SZÉP!!! Dell Latitude 7420 i7-1185G7 16 GB RAM 512 GB SSD Magyar v.bill
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SZÉP ÁLLAPOT!!!! Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB 512GB SSD Magyar v.bill
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold