- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Undoroid #16656 üzenetére
Analóg nincs, csak egy kb. 20 éves digitális és mivel sose tanultam így csak minimálisan boldogulok vele.
( Ezért a kapcsolási rajz is a ti mércétekkel ilyen gyerekrajz szinten lett volna. Illetve amatőrtől nem is biztos, hogy megéri ilyet kérni, mivel a rajzot ugyanúgy lehet rontani és akkor az félreviszi a dolgot. Fénykép jobb, bár ott meg egy komplikáltabb áramkör esetén ember legyen a talpán, aki kibogarássza a vezetékeket)
Viszont programozó lennék van mifene, így némileg lusta vagyok és a "debugot" a rövidebbik végén fogtam meg: mivel eléggé egyszerű az áramkör és átnézve nem tűnt fel hiba, így méregetés helyett csak kicseréltem a konvertert egy fix 5V -ot adó darabra, átkötöttem a Nano -n (VCC helyett 5V -ra) és rendbe is jött. Szóval úgy néz ki a DC-DC átalakítóval volt gond, ez megy rendesen és nem melegszik. (Összeforasztás előtt azért rámértem és így most alapon 18mA megy át a konverterből az Arduino felé.)
Köszi mindenki másnak is!( Majd még jövök erre szerintem...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest