Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Undoroid
üzenetére
Analóg nincs, csak egy kb. 20 éves digitális és mivel sose tanultam így csak minimálisan boldogulok vele.
( Ezért a kapcsolási rajz is a ti mércétekkel ilyen gyerekrajz szinten lett volna. Illetve amatőrtől nem is biztos, hogy megéri ilyet kérni, mivel a rajzot ugyanúgy lehet rontani és akkor az félreviszi a dolgot. Fénykép jobb, bár ott meg egy komplikáltabb áramkör esetén ember legyen a talpán, aki kibogarássza a vezetékeket
)Viszont programozó lennék van mifene, így némileg lusta vagyok és a "debugot" a rövidebbik végén fogtam meg: mivel eléggé egyszerű az áramkör és átnézve nem tűnt fel hiba, így méregetés helyett csak kicseréltem a konvertert egy fix 5V -ot adó darabra, átkötöttem a Nano -n (VCC helyett 5V -ra) és rendbe is jött. Szóval úgy néz ki a DC-DC átalakítóval volt gond, ez megy rendesen és nem melegszik. (Összeforasztás előtt azért rámértem és így most alapon 18mA megy át a konverterből az Arduino felé.)
Köszi mindenki másnak is!( Majd még jövök erre szerintem...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Renault, Dacia topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LG LCD és LED TV-k
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
ekkold