- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem próbálkozni Arduino Nano -val és lenne vagy 2 kérdésem, az egyik "égetőbb".
1) LED vezérlésre lenne használva, ehhez a LED 12V-os tápjáról hajtanám meg egy kis DC-DC step-down átalakítóval, amin a poti segítségével 7V -ra lőttem be a kimeneti feszültséget. A gondom ott van, hogy a szabályzó melegszik, de nem kicsit. Ennek egy zárt dobozkában lesz a végleges helye és nem szeretnék még egy 5V -os bemenetet is használni. Van valakinek ilyen bevált szabályzó, ami nem fő fel és elérhető mondjuk EU -n belül? Végszükség esetén lehetne valami hűtőbordás verzió és azt kirakom akkor a dobozból a LED tápja mellé, de az sem lesz épp huzatban
(Valami ilyesmi lehet.)2) unsigned long változókban tárolok "időt" és van egy függvény, ami 2 idő különbségét adná vissza. Az mitől lehet, hogy ehelyett fixen a típus max. értékével (4294967295) tér vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest