- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
Janos250 #16250 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam, de arra jutottam, hogy a bázis pontnak ugyan úgy nem fogom tudni a pontos koordinátáit. Akkor meg hiába számolom bárminek a hibaértékeit.
Tehát ha most én kimegyek a mezőre, és állok 10 percig egy helyben akkor is vándorolni fog a GPS pozícióm, ezt én nem kezelhetem fix pontnak, nem számolhatok hozzá hibaértéketDe végül is mindegy, mert az a pontosság amit szólóban tudnak tökéletesen elég a feladatra.
Kérdés, hogy GNRMC és GPGGA NMEA üzenetekhez 5Hz-en elég-e a 9600 Baud ráta. Szívem szerint én csak az egyiket használnám, de ha jól látom az egyik GLONASS a másik GPS műholdakról származik. Egyáltalán mi történik ha kevés a baudráta? Egyáltalán nem működik, nem kapok kiértékelhető üzeneteket?
Létezik-e olyan, hogy működi a gps, majd a baud ráta hirtelen kevés lesz, aztán megint utoléri magát, majd megint kevés lesz?
Az iránytű már neccesebb téma, sajna nehéz eredeti HMC5883L-t beszerezni. A legtöbb gyártó ilyen néven árulja a QMC5883L-t is, így több helyen is kell próbavásárlást csinálni, hogy honnan jön tényleg az a chip. Egyébként úgy vettem észre, hogy a kerek GPS antennák, amiket Pixhawk-hoz is árulnak szinte mindegyikben HMC5883L van, így azokat próbálom inkább keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Apple Watch 7 45mm
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest