Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _q

addikt

válasz Tomika86 #15627 üzenetére

Igen én is azt használom az időjárás állomásnál az aksi feszültség mérésére. Több, mint amire szükségem van, de mivel van hozzá minta kód és én is ezt találtam meg, ezért ezt választottam. Szerintem amihez találsz arduinos kódot az mind jó lehet.

Nekem az ADC az egyedüi hátrány. Ha valakinek sok pin kell akkor esetleg az még hátrány lehet. A jelszint alatt ha a 3.3V-ot érted az nekem például előny, többnyire ilyen alkatrészeket használtam, persze ez felhasználás függő.
    A kíniai fejlesztői panelek egy részén megy az automatikus kód letöltés minden gomb megnyomása nélkül, másiknál meg csak akkor, ha lenyomom a flash gombot és lenyomva tartom. Ez nem ESP32 hiba, nem is értem mi az oka, van hogy egyik nap még jó másnaptól meg nem megy csak gombot lenyomva a letöltés.

Wifi nagy előny, ESPnow-al kettő eszköz tud egymással kommunikálni wifin. Én rendeltem utóbb 2 db arduino mini-t ha esetleg kellene legyen, de ezen kívül csak ESP32-ből van 2 db. Ha vennem kellene maradnék az ESP32-nél.

Új hozzászólás Aktív témák