Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Kérnék egy kis segítséget. Van egy Wemos D1 R2 v2.1.0 lapom. Anno használtam már, akkor működött normálisan, majd a motorvezérlő elfülstölt. Most kéne a lap másra, ultrahangos távolságmérésre.
Kezdtem volna a sima led villogtatással, de nem bírok rá feltölteni programot. A laptophoz csatlakozik, a 3 kék led világít rajta, eszközkezelőben megjelenik com3, com4 port. Program feltöltésnél hibát ír az Arduino,
[kép]
Most elszállt benne valami hardver, amikor a motorvezérlő elfüstölt, vagy csak valami szoftveres gondja van?
Az Arduino-ban Wemos Lolin d1 r2 & mini eszköz van kiválasztva, de pórbáltam másikat is, ugyanezzel a hibával elszáll. Másik porttal is.
Eszközkezelőben azt írja a két portra a Win10, hogy Szabványos soros csatlakozás Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ez is fura, mert másik lapnál nem ezt szokta.
A Wemos wifi-je be van kapcsolva, bluetooth-on nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest