Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Srácok, van valaki, ki WEB lapokat szokott küldeni mikrokontrollerrel?
Én is csináltam már néhányat, de mivel elég kicsik voltak, csak egy két adatot kellett ritkán elküldeni, nem volt gond.
Most viszont ESP32-re szeretnék rápasszírozni egy elég nagy programot, amire be lehet jelentkezni, és adatokat átírni.
Megdöbbenve láttam, hogy a memória szivárog (heap leak). Egyre fogy a szabad hely a heapben. Aztán szomorúan tapasztaltam, hogy a net szerint ennek nincs jelenleg igazán jó megoldása.Viszont van egy másik gondom, amit nem tudok megoldani, és hátha ismeri valaki a trükkjét:
Ha a Firefox bejelentkezik a szerverre, kap egy WEB lapot, amin gombok, miegymás van. A megfelelő kitöltés után elküldi a szerverre, és az végrehajtja a beállításokat, és visszaküldi a lapot "üresen".
Aztán újra el lehet küldeni. A gondom az, hogy a FF. mindig új port számmal küldi, azaz új kapcsolat lesz, és ott sorakoznak a különböző portokkal megnyitott kapcsolatok. Aztán egyszer csak vagy a router, vagy az ESP32 megsokallja, és nem nyit újabbat.
Hogy kell megírni egy WEB lapot, hogy ha elküldöm, ne új kapcsolattal jöjjön vissza a válasz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold