Hirdetés
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
válasz
kesztió
üzenetére
Design szempontból a nyilas,ledes verzióra szavazok de nem ez a lényeg.
Kezdjünk neki :
#13928 ..a központi egységet leszámítva .. Ugye itt az ESP chip típusára gondolsz, nem más központi egységre ?
...egy 433 MHz-es távirányítót adtak hozzá, amit klónozni fogok,...
Kaptál egy 16 gombos távirányítót ? Az SF R433D-ról nem sok mindent találtam én RFM22 és RXB6 modulokkal kísérleteztem. A 433 dekódolás nem triviális, ASK,FSK,OOK moduláció stb. kérdés mit kaptál a kínaitól. Az ESP-t nem tudtam rávenni (még), hogy együtt működjön az RXB6-al, szintillesztési gond lehet. Ugyanaz a kód arduino nanon hibátlanul fut, ESP-re fordítva,feltöltve meg nem.#13929 Van arra esélyem..... Nincs. Upload módba tudod feltölteni a programot de újra kell indítanod az ESP-t, hogy a programod fusson és debuggolhass.
#13937 ... hótt fölösleges, hogy a ház 16 szerelődobozában egy-egy USB interfész lapuljon
És pont ilyen felesleges, hogy mind a 16-on legyen SF R433D.Elég egy eszköz ami tud 433 Mhz-n kommunikálni. Ezt kell megszólítani, hogy küldje el a n sorszámú üzenetet.
Az eddigi infóid alapján azt gondolom vagy az ESPHome vagy az ESPEasy a te barátod.
Szerezz egy ESP12-t és kezdj el velük barátkozni.Kieg: ha még nem olvastad 433 témában , bitekmindenhol.blog.hu , rflink.nl
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold