- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csongi #13886 üzenetére
A lapocska pár 10mA nagyságrendben fogyaszt, illetve attól is függ, hogy éppen használod-e rajta a wifit, esetleg alvó módban van.
Ahhoz, hogy áramszünet esetén is tudj időt mérni vele, szükséged lesz vagy egy külső RTC modulra, vagy egy táptól független, elemes vagy akkus táplálásra. A legegyszerűbb talán 3db AA vagy AAA tartós elem lenne egy diódán keresztül a táppal közösítve: a dióda megakadályozza a táp irányából az elem felé a visszáramot, évekig is elketyeg róla a cucc, ha nincs túl sok áramszünet.
Az áramtalanítás szerintem nincs rá hatással, ez csak egy mikrokontroller. Esetleg adatot veszíthetsz, ha használod a beépített flash-t (SPIFFS fájlrendszer), de károsodni szerintem akkor se igen fog.u.i.: jó sokáig írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Java programozás
- iPhone topik
- EAFC 26
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Le Mans Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest