- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilNside
csendes tag
Valóban elírás volt, vezetéknélkülire gondoltam. Nem hiszem, hogy a vevő oldalon ez a elalvás működne, vagy ha igen, valahogyan szinkronban kell maradnia az adóval, ami viszont tényleg periodikusan ébred fel. Ha például, ha egy pillanatra megszakítom a tápját (az adónál), akkor tudok "triggerelni" egy azonnali frissítést (433-on megy egyébként, sdr stick el is megnéztem anno, sot valami tool-t is talaltam, ami dekodolni tudta ezeket a talan ook/ask uziket, de ez regen volt). Azt mondjuk nem néztem meg, hogy minden ilyen 'üzenetet' elkap-e.. szóval lehet, hogy nem folytonosan figyeli, de tippre elég gyakran. És tényleg egy ceruzaelemről (Szerk: 2db AAA) megy ebben az üzemmódban, iyen időtávlatokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest