- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
gyapo11 #13240 üzenetére
Eddig amiket találtam azok mind elég jónak tünik addig amig csak azokat a dolgokat használom ami alapbol benne vannak a programban, de nem mindegyikhez találtam információt, vagy azt a weboldalt ahonnan a kivánt senzort , érzékelöt modult, be tudnám inportálni a programba, vagy ha meg van akkor meg azt nem találom, hogy hogy lehet alternativ libarykat betölteni a szimulátorhoz és a kodoláshoz.
Eddig amiket találtam a tinkeren kivül:
autodesk 123d circuits
Victronics Arduino simulator
Fritzing
Siiid
VBB4Arduino
VBB (virtual bread board) Bár ez érdekes, mert amit a neten találok az elég részletes és sok dolgot be lehet inportálni, de amit le lehet tölteni most a microsoft storebol az elég alap.
Proteus
ÉS vannak olyan programok amikkel elvileg lehet szimulálni az arduino kapcsolásokat, de eddig csak olyant találtam ahol a legalapabb elektronikai elemekkbol kellett felépiteni hozzá a kapcsolást, tehát ha egy giroszkopot akarsz bekötni, ahhoz tudnod kellene a giroszkóp panel összes elemét hogy van bekötve és le is rajzolni a programba mielött a panelhoz kötöd.
Ez nekem már nagyon magas szint.
Ilyen a EAGLE, a TINA, és még pár.Szóval ha valaki a fentiekbol vagy azon tul tudja, hogy lehet beimportálni szenzorokat és librarykat, az jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest