- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Janos250 #13233 üzenetére
csak ezt néztem egyelőre ahogy láttam ezt használták a legtöbb helyen, de még nem néztem jobban utána milyen alternatívája lenne ami tudná a többi gps jelet is fogni.
Amúgy nem úgy értem ,hogy nem akarok, csak nehéz úgy megfogalmazni a dolgokat ha semmilyen elektronikai és programozási hátterem nincs és a legtöbb embernek meg akinek van az olyan dolgok már természetesek ami nekem nem , hogy nem is értik , hogy mit nem lehet érteni bizonyos dolgokon.
Ahogy gyapo11 is írta, nehéz olyan fejjel gondolkodni annak akinek már van rutinja valamiben .
én gépész fejjel saját szavaimmal nagyon is meg tudom , fogalmazni hogy mit várok el a dolgoktól és fizikálisan mit kell csinálni hozzá, de se elektronikusan se softveres téren nem tudom, hogy ezekhez mi szükséges.
Nekem az se egyértelmű, hogy mikor ,miért kell plusz ellenállás vagy egyéb dolog az áramkörbe a modul és a arduiono közé. ezért lenne jó a virtuális segítség, hogy ott jön valami hibajelzés, hogy valami nem stimmel, míg élőbe ha összekötöm rosszul akkor csak az derül ki ,hogy nem működik, de azt nem fogom tudni, hogy miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest