-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Találtam egy leírást egy kerti öntözőrendszer vezérlőhöz, ami szinte teljesen jó lenne nekem, és ahogy néztem, minden alkatrészem van is itthon hozzá.
(illetve oled kijelzőm nincs, de ahhoz nem is ragaszkodom...)
Egy WeMos D1 minire (ESP8266) épül, web alapú, és nagyon jól konfigurálható.
Itt a weblapja: [link] és a kódja: [link]
Egy dolog hiányzik belőle, amit szeretnék, az esőérzékelés (földnedvesség érzékelővel)
Az a baj, hogy a kód kicsit bonyolult nekem, még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy jó helyen nézelődöm ez ügyben. (A setRelays() részre tippelek.)
Tudnátok ebben segíteni, hogy hogy lehetne rábírni a földnedvesség figyelésre?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged