Hirdetés
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Poco F7
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Hú, a francba, tényleg.
Bármit nézek, amik a kosaramban vannak, és mikor beraktam még ingyen volt a szállítás, most már mind + 1200 Ft a szállítás, csak priority tracked van Magyarországra, más , ingyenes nincs. Úgy látszik, ők is besokalltak, hogy a track nélküli szállításra honfitársaink sorra azt jelzik vissza, hogy nem érkezett meg, és visszakérik az árát.
Nekem eddig nem tűnt fel, mert amiket mostanában rendeltem (pl. mask) azoknál inkább szándékosan kifizettem a gyors szállítás felárát, csak gyorsabban megjöjjön.
PL ez csak UK-ból ingyenes a szállítás, viszont ott az árban már eleve benne van a szállítás
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest