- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Dolgozott már valaki MCP23017 ic-vel? Mennyire megbízható? Lenne egy projektem, ahol egy meglévő 5V-os μC-t szeretnék lecserélni valamire, amit én magam tudok programozni, és van rajta wifi. A nehéz benne az, hogy összesen 20db I/O portot kellene tudnia kezelni. ESP8266+MCP23017 port extenderre gondoltam, mert az ESP32 portjai ha jól tudom nem 5V toleránsak, a 8266 portjai meg igen. Szóba jöhetne még egy arduino nano firmata fw-el + ESP8266, de az nem sokban különbözne attól, mint ha MCP23017-t használnék, illetve arduino nano + esp csak wifi kapcsolatra AT parancsokkal, de ez utóbbi nem túl szimpatikus.
Van olyan Arduino IDE kompatibilis μC, ami egyben tud 20 I/O portot, wifit, és 5V-ról működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest