Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki csinált-e már hasonló projektet. De inkább előbb kérdezek, nem feltétlenül szeretném én feltalálni a "spanyol viaszt" .
Szóval, adott egy motorkerékpár, amin nincs semmilyen műszer, visszajelző, stb. Én pedig gondoltam készítek egyett. A lényeg, hogy minden fontos adatot megjelenítsen egy kijelzőn (sebesség, fordulatszám, megtett távolság, töltési feszültség, olajnyomás megléte, stb.)
Csinált már valaki ilyesmit, ha igen, akkor érdekelne, hogy mire jutott.Köszi előre is az építő jellegű hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold