Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahá! Világos. A legegyszerűbb, ami eszembe jut, hogy egy TTL szintű FET-et köss rá, az bírja majd árammal.
A második legegyszerűbb, hogy egy-egy ledet használj (vágj le) a ledsor elejétől jelformázónak, erre az egy ledre próbálj több ledsort kötni! Ha a vezérlő 3 ledet el tud látni, akkor próbáld ki, hogy ha egy darab ledre több ledsort kötsz, mennyit bír el? Ha egy led elbír mondjuk két ledsort, akkor már 6 ledsort tudsz vele üzemeltetni.Most olvastam el jobban, amit írtál: én először azt hittem, hogy kipróbáltad 10 ledsorral, és nem sikerült, csak 3-al. De ezek szerint csak úgy gondolod, hogy nem fogja bírni? Dehát nem látok okot, miért ne mehetne, hiszen az csak digitális adat!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Linux Mint
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold