Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sajna a Fritzing-ben nem találtam ezt a fajta L289N vezérlőt, így nem tudtam szépen megrajzolni, de linkelek egy képet. Hasonlóan kötöttem be annyi különbséggel, hogy az ENA és ENB lápakat nem vezettem ki az Arduinora hanem hagytam rajta a jumpereket, illetve az 5V-os kimenetre nem kötöttem rá az Arduino VIN lábát. Viszont az L289N GND kivezetést plusszba rákötöttem az Arduino egyik GND lábára (ha jól emlékszem csak így forog a motor és a lenti rajzon is így van).
Illetve gondolom az mindegy, hogy a motor-t milyen polaritással kötöm rá az L289N-re....
Egyéb infó:
- az elem nem mertül le, továbbra is 8V+ van benne.
- ami érdekes volt, hogy szépen lement ~6V-ról pár másodperc alatt 2V alá. Ha kikapcsoltam, vártam picit akkor kicsit magasabb V-on pörgött mint amikor kikapcsoltam. Minél többet vártam két beindítás között annál magasabb V-ról indult. Melegedést nem éreztem sehol a nyákon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold