- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Mobil flották
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sajna a Fritzing-ben nem találtam ezt a fajta L289N vezérlőt, így nem tudtam szépen megrajzolni, de linkelek egy képet. Hasonlóan kötöttem be annyi különbséggel, hogy az ENA és ENB lápakat nem vezettem ki az Arduinora hanem hagytam rajta a jumpereket, illetve az 5V-os kimenetre nem kötöttem rá az Arduino VIN lábát. Viszont az L289N GND kivezetést plusszba rákötöttem az Arduino egyik GND lábára (ha jól emlékszem csak így forog a motor és a lenti rajzon is így van).
Illetve gondolom az mindegy, hogy a motor-t milyen polaritással kötöm rá az L289N-re....
Egyéb infó:
- az elem nem mertül le, továbbra is 8V+ van benne.
- ami érdekes volt, hogy szépen lement ~6V-ról pár másodperc alatt 2V alá. Ha kikapcsoltam, vártam picit akkor kicsit magasabb V-on pörgött mint amikor kikapcsoltam. Minél többet vártam két beindítás között annál magasabb V-ról indult. Melegedést nem éreztem sehol a nyákon.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold