Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telefonjavítás, szerviz
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20
üzenetére
Hát persze, ezt írtam is tegnap. A belső 4MByte flash ketté osztható, pl. 1M programkód +3M SPIFFS fájlrendszer. Ezen a belső SPIFFS fájlrendszeren tudod létrehozni az sqlite3 adatbázist. A pc/mobil eszköz csak mint kliens kapcsolódik fel wifi-n keresztül, az ESP teljesen autonóm módon működik, még AP módban is tud működni, ha mondjuk nincs router, amire kapcsolódjon, akkor létrehoz egy saját wifi hálózatot, amire mondjuk telefonnal rá tudsz kapcsolódni.
Én a helyedben nem Esp32-vel csinálnám, hanem Esp8266-tal, mert az Esp32 SPIFFS kezelő része szerintem még béta állapotú, nálam legalábbis gyakori adatvesztést produkál, ami egy játéknál elmegy, de komolyabb feladatnál már okozhat kényelmetlenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold