- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #10677 üzenetére
Azért off, mert már túl sok vagyok ebben a topikban, nem akarom ingerelni a többieket.
Hát a koncepció az, hogy egyforma teljesítménnyel adom le a jelet, de elhangolom a vivő frekvenciát 38kHz-ről, hogy a vevő nehezebben érzékelje.Azt hittem, hogy ez egyszerű dolog: addig növelem a frekvenciát, amíg már nem tudja fogni a vevő a jelet, de tévedtem: gyakorlatilag minden frekvencián képes fogni a jelet, 2kHz-től 100kHz-ig.
Viszont vannak frekvenciák, amikre kevésbé érzékeny, ezeket vagyok kénytelen használni.
(#10678) tvamos: nem igaz, hogy nem számít, biztosan jobb lenne az egész, ha cm pontossággal tudnék mérni, de egyrészt nem akartam lehetetlen célt kitűzni, másrészt pedig az említett Lego robot is így lett kitalálva, és így is jól használható. Már akkor boldog lennék, ha azt a pontosságot sikerülne elérnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest