- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #10677 üzenetére
Azért off, mert már túl sok vagyok ebben a topikban, nem akarom ingerelni a többieket.
Hát a koncepció az, hogy egyforma teljesítménnyel adom le a jelet, de elhangolom a vivő frekvenciát 38kHz-ről, hogy a vevő nehezebben érzékelje.Azt hittem, hogy ez egyszerű dolog: addig növelem a frekvenciát, amíg már nem tudja fogni a vevő a jelet, de tévedtem: gyakorlatilag minden frekvencián képes fogni a jelet, 2kHz-től 100kHz-ig.
Viszont vannak frekvenciák, amikre kevésbé érzékeny, ezeket vagyok kénytelen használni.
(#10678) tvamos: nem igaz, hogy nem számít, biztosan jobb lenne az egész, ha cm pontossággal tudnék mérni, de egyrészt nem akartam lehetetlen célt kitűzni, másrészt pedig az említett Lego robot is így lett kitalálva, és így is jól használható. Már akkor boldog lennék, ha azt a pontosságot sikerülne elérnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest