- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #10677 üzenetére
Azért off, mert már túl sok vagyok ebben a topikban, nem akarom ingerelni a többieket.
Hát a koncepció az, hogy egyforma teljesítménnyel adom le a jelet, de elhangolom a vivő frekvenciát 38kHz-ről, hogy a vevő nehezebben érzékelje.Azt hittem, hogy ez egyszerű dolog: addig növelem a frekvenciát, amíg már nem tudja fogni a vevő a jelet, de tévedtem: gyakorlatilag minden frekvencián képes fogni a jelet, 2kHz-től 100kHz-ig.
Viszont vannak frekvenciák, amikre kevésbé érzékeny, ezeket vagyok kénytelen használni.
(#10678) tvamos: nem igaz, hogy nem számít, biztosan jobb lenne az egész, ha cm pontossággal tudnék mérni, de egyrészt nem akartam lehetetlen célt kitűzni, másrészt pedig az említett Lego robot is így lett kitalálva, és így is jól használható. Már akkor boldog lennék, ha azt a pontosságot sikerülne elérnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest