- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- iPhone topik
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Na, ezek egy része nekem teljesen új. Tehát több kocsi beszélget egymással, hogy ne ütközzenek össze, mint a madárraj, vagy a repülőgépek mikor alakzatban repülnek? Ha a led és az érzékelő fölé raksz egy csúcsára állított tükröző kúpot, akkor talán eléggé terít is 360 fokban.
Én továbbra is szétválasztanám a távolság mérést és a kódot, ha már mindenképpen ragaszkodnék az infrához. Adnék egy rövid burst jelet (talán minden kocsin különböző frekivel), ennek analóg mérném az alsó és felső értékét, és a különbség lenne a jel erőssége. Aztán külön küldeném a kódot, amit továbbra sem tudom, hogy mi akar lenni, de ez tk. nem is érdekes.
"A háromszögelés pedig 1 adó + két vevő között történne"
Ezt így este már nem nagyon tudom felfogni, hogy ha egy háromszögnek ismered egy pontját (adó), és két oldal hosszát, kéne még egy adat, de Te bizonyára érted, mit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Macska topik
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest