Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Gear S3 - második kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
"A 3 beérkező jel erőssége közti különbségből számolnám a jeladó irányát a vevőhöz képest. Van rá vmi ötletetek esetleg?"
Hogy akarod a jelerosseget kiolvasni? Nekem ez nem ment. Vagy volt jel, vagy nem. En valtottam LDR-re,
es tettem ele IR szuro foliat. (Mondjuk ilyenem volt.) Amugy lehet, hogy megy ez folia nelkul is...Rosszul emlekeztem, vegul nem volt folia, mert mukodott folia nelkul is. De mondjuk az neked nem jo, mert gondolom olyasmire kell, ahol a kulso feny bezavar. Akkor nem tudom."Azt az ábrát sajnos nem tudom értelmezni."
Nem baj, az a lenyeg, hogy a duty cycle-t tudod allitani, nem kotott az erteke.(#10465) aryes válasza _q (#10464) üzenetére
Nem pontosan ertem a feladatot... Erzekeloket akarsz fejleszteni, vagy az eszkoz lemasolasa a cel, vagy mi az, amit szeretnel pontosan?Sharp tavolsag szenzor nem jo neked? Azzal tudnad a tavolsagot. [link] Nekem ez bevalt. Van mogotte tudomany...
Új hozzászólás Aktív témák
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold