Hirdetés
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
"A 3 beérkező jel erőssége közti különbségből számolnám a jeladó irányát a vevőhöz képest. Van rá vmi ötletetek esetleg?"
Hogy akarod a jelerosseget kiolvasni? Nekem ez nem ment. Vagy volt jel, vagy nem. En valtottam LDR-re,
es tettem ele IR szuro foliat. (Mondjuk ilyenem volt.) Amugy lehet, hogy megy ez folia nelkul is...Rosszul emlekeztem, vegul nem volt folia, mert mukodott folia nelkul is. De mondjuk az neked nem jo, mert gondolom olyasmire kell, ahol a kulso feny bezavar. Akkor nem tudom."Azt az ábrát sajnos nem tudom értelmezni."
Nem baj, az a lenyeg, hogy a duty cycle-t tudod allitani, nem kotott az erteke.(#10465) aryes válasza _q (#10464) üzenetére
Nem pontosan ertem a feladatot... Erzekeloket akarsz fejleszteni, vagy az eszkoz lemasolasa a cel, vagy mi az, amit szeretnel pontosan?Sharp tavolsag szenzor nem jo neked? Azzal tudnad a tavolsagot. [link] Nekem ez bevalt. Van mogotte tudomany...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Villanyszerelés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest