- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
"A 3 beérkező jel erőssége közti különbségből számolnám a jeladó irányát a vevőhöz képest. Van rá vmi ötletetek esetleg?"
Hogy akarod a jelerosseget kiolvasni? Nekem ez nem ment. Vagy volt jel, vagy nem. En valtottam LDR-re,
es tettem ele IR szuro foliat. (Mondjuk ilyenem volt.) Amugy lehet, hogy megy ez folia nelkul is...Rosszul emlekeztem, vegul nem volt folia, mert mukodott folia nelkul is. De mondjuk az neked nem jo, mert gondolom olyasmire kell, ahol a kulso feny bezavar. Akkor nem tudom."Azt az ábrát sajnos nem tudom értelmezni."
Nem baj, az a lenyeg, hogy a duty cycle-t tudod allitani, nem kotott az erteke.(#10465) aryes válasza _q (#10464) üzenetére
Nem pontosan ertem a feladatot... Erzekeloket akarsz fejleszteni, vagy az eszkoz lemasolasa a cel, vagy mi az, amit szeretnel pontosan?Sharp tavolsag szenzor nem jo neked? Azzal tudnad a tavolsagot. [link] Nekem ez bevalt. Van mogotte tudomany...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest