-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Teasüti #10014 üzenetére
Védelmet írnak gyárilag, legalább is adatlap szerint.
Van rajta usb! micro van, a gombok alatti felületen. Nem látszik egyértelműen. A lefelé gomb alatt látszik egy kicsi nyílás, na azaz.
Viszont a képeken látszik az open hardware logó, bár szerintem ez nem annyira szigorú, mint a gpl például. Inkább ilyen gumicsont, én shematikot nem nagyon találtam tőlük. A psu részét azért megnézném.
A felhúzót olvastam én is. Akkor a gyári 5v és a 3.3 output közé teszek egy 10K-t és utána a kimenő jelem 5V? Így kell érteni?
(#10015) kbhuinfo:
Hurrá, ez csak 2x annyiba kerül.
Maradok én ezen a vonalon. Úgy érzem, hogy ez a belga cég marketingje pont az én szintemet célozza meg. Már valami összetákoltam arduinoval, kisispari szinten és lépni kéne tovább kevésbé gány megoldásra. Meg legyen olcsó. S nem kell rá sok sallang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged