Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Teasüti #10014 üzenetére
Védelmet írnak gyárilag, legalább is adatlap szerint.
Van rajta usb! micro van, a gombok alatti felületen. Nem látszik egyértelműen. A lefelé gomb alatt látszik egy kicsi nyílás, na azaz.
Viszont a képeken látszik az open hardware logó, bár szerintem ez nem annyira szigorú, mint a gpl például. Inkább ilyen gumicsont, én shematikot nem nagyon találtam tőlük. A psu részét azért megnézném.
A felhúzót olvastam én is. Akkor a gyári 5v és a 3.3 output közé teszek egy 10K-t és utána a kimenő jelem 5V? Így kell érteni?
(#10015) kbhuinfo:
Hurrá, ez csak 2x annyiba kerül.
Maradok én ezen a vonalon. Úgy érzem, hogy ez a belga cég marketingje pont az én szintemet célozza meg. Már valami összetákoltam arduinoval, kisispari szinten és lépni kéne tovább kevésbé gány megoldásra. Meg legyen olcsó. S nem kell rá sok sallang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest