- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Roland861010 #598 üzenetére
Ha ennyit érzel a telefonból pozitívumként, hogy 1s-el tölt be hamarabb az alkalmazás akkor nem is neked való és valaki boldog lesz vele.
-
Roland861010
veterán
Köszi igen tényleg így van.
Csináltam 14pro max - 15pro és xs képeket.
Hát őszintén lehet vissza adom a telefont mert ez így nem ér meg nekem 400ezret hogy kb 1s el gyorsabban töltsön be pár alkalmazás. -
válasz
Roland861010 #587 üzenetére
Nekem is csak azon látszik mint neked. Ahogy mozgatod fényben úgy meg körben, fel-le, stb. Az a fény ahogy ott összegyűlik, ne parázz.
-
rellif
senior tag
válasz
Roland861010 #594 üzenetére
Komoly tényleg...
és azt sem tudnám megmondani csak úgy kinézetre,hogy melyik USB C kábel képes 10 Gbit/s sebességre.
A többieknek köszönöm!
-
rellif
senior tag
Jól gondolom,hogy semmit nem árt a telefonnak,ha néha hagyományos töltőadapterrel töltöm fel?(vagy a kocsiban ahol szintén csak USB A csatlakozó van)
Jelenleg inkább USB A- USB C ill. USB C- lightning kábeleim vannak. -
válasz
Roland861010 #580 üzenetére
A fénytörés játszik veled.
-
Roland861010
veterán
Nincs mit alátámasztani.
Vannak helyek amik egyszerűen vagy olyan szinten árnyékoltak,hogy szinte semminek nincs térereje.
A munkahelyen ahol dolgozom van hogy épületek között is eltérés van .
Ezt legjobban az óra mutatja meg.
Van ahonan simán haza megyek 50%al ha másik épületben kell dolgozni 15-20 %.
Lent békésben nem találkoztam ekkora szorossal mint amiket itt irtok.
Pedig az tényleg a Viharsarok. -
Ricardo
titán
válasz
ricshard444 #566 üzenetére
Ez meglepett. Havalamiben jó volt eddig az apple, az az optimalizálás. Bár arról sokatlehet olvasni, hogy hamar (akár egy év alatt ) csereérett lesz bennük az akku, de üzemidőben a jobbak közé tartoztak. Azonos méretű akkuból jobb értékeket hoztak kia konkurens gyártknál.
-
joey04
titán
válasz
Roland861010 #581 üzenetére
Nem értelek. Adott helyen, adott időben 2 készülék értékeit van értelme hasonlítani. Vagy tényleg nem értem mire gondolsz. Az, hogy hozol egy számot, az önmagában semmit nem mutat. Azt sem értem ezzel most cáfoltad vagy alátámasztottad a 15 pm térerőgondjait?
-
Roland861010
veterán
olyan mintha lenne benne egy kis buborék ez így nem adja vissza telibe ....
-
joey04
titán
válasz
Roland861010 #578 üzenetére
A számok önmagukban nem sokat mondanak, mellé kell tenni valamit. Mondjuk a korábban írt s22 u persze hogy gyengébb, abban exynos van.
-
joey04
titán
Én is nézegettem, 10-10 alkalommal mértem a 13 pm és 15 pm esetében a sebességet, a problémás helyen. Kb az összes alkalommal gyorsabb volt a 13, de úgy, hogy az elején az is lassú volt, majd szinte minden mérés 5.-6. másodpercében picit felgyorsult. Nézegettem és vélhetőleg pont azért szarabb, ami miatt az xs meg 13 pm jobb volt anno a xiaomi mi 10 pronál ami volt nálam: [link]
Most a sebességbeli ugrásokból egyértelmű, hogy a 13 pm nem szenved tovább és tornyot vált, a 15 pm meg nem. És érdekes, mert a kijelzés kb 2 pálcika mindkettőn. De ezen legalább lehet reszelni a későbbiekben. A 13-nál is én fedeztem fel itt hálózati hibát, még a tesztjében is meg van említve, azt gyorsan javították. Reméljük itt is lesz valami.
-
madkiller
őstag
válasz
Elit3Zotya #570 üzenetére
Én is rámértem most beltér 4g 2es térerő. 67.3/17.5. S22U-n ez 30/10 körül volt.
-
tothl
addikt
Na hat ez hogy tudja hol hagytam a kocsit meg minden szart be lehet tenni a walletbe…. Meg bejöttem most a terminálra es kapásból mikor feloldottam ott volt a jegy az orrom előtt ez minden pénzt megér
-
madkiller
őstag
válasz
Szergej0818 #521 üzenetére
Tudom miről beszélsz én is 3 hete használom az iost. Felvettem a hívást a telefonon a budson és a telefonon szólt. Aztán másnap turtam a beállításokat, mert én az a fajta vagyok mindenen végig megyek egyesével az elején többször is hátha elsiklon valamin és találtam egy beállítást nem is emlékszem rá mi volt, de automatán volt és átállítottam blre. Azóta, ha felveszek egy hívást és a fülemben van a füles (egyenlőre még a Samsung buds pro), akkor azon szólal meg a hívás
Arra jöttem rá sok minden megoldható csak máshogy kell gondolkodni. Persze egykét ficsőr nekem is hiányzik, de jó lesz ez az ioses történet.
-
EAndrew
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #562 üzenetére
Köszi nektek, ha mindenben jobb akkor nem is kérdés
-
Roland861010
veterán
Meg jött a sima Pro .
Hát kíváncsian várom hogy fog teljesíteni.
Ment is fel a 17.1 Dev. -rá.
XS-en egész jól ment így remélem itt is jó lesz.
Dobtam fel képeket a Fotós topikba külön mappákba..
Hát kíváncsian várom ki mit szól majd hozzá.13 napja van hogy bizonyítsa hogy megérte eladni a 13Prot és túl tudja szárnyalni az XS-t.
-
válasz
A szinkronizálást sajnos vissza kellett kapcsolnom a nap felénél, mert nem jelzett onnantól valamiért, ha üzenet jött.
Ez nagyon furcsa🤔, bár nem kétlem, hogy így történt. Nálam évek óta ki van kapcsolva az appok háttérbeli frissítése, mégis rögtön jönnek az értesítések… -
válasz
ricshard444 #569 üzenetére
Én is méregetem ma 4g és 5g-n is speedtesten, de elég gatya, pedig én a szabadban mértem, igaz ott sincs mindig full térerőm.
Igazából húzós nap még nem volt, többnyire wifin vagyok, de szerintem jól bírja.
Estig marad benne 40-50% és azt írja átlagos napi kijelző idő 3.5óra. -
Elit3Zotya:
Én térerő erőssége szempontjából nem veszek észre nagy dolgokat, talán gyakrabban váltogatja a 4 és 5G-t, mint a 13 Pro. Sajnos lent a Hotel-ben a folyosókon ahol dolgozom a földszinten totális leárnyékolás van, 1-1 ablaknál jut be valami.
Itt Siófokon az 5G sebessége amúgy is vicces, pedig az 5G telefont vártam anno, hogy milyen jó lesz a sebesség...nem, konkrétan ugyanolyan vagy lassabb az 5G fel és letöltése.
Jelen pillanatban amikor ezt irom mértem egy csodás 6/3 Mbit-t 4G-n.Enyém is sima Pro, de nekem szenvedés az ennél nagyobb méret a mindennapokban.
Most vagy megszépültek az emlékek és az XS után a 13 Pro kegyetlen üzemidővel birt és most a nagy hype-ban ez is hozza azt, csak már nem kiemelkedő vagy valamit rosszul csinálok még mindig.syIex:
Ha majd egyszer nem dolgozom és kikapcsolódom kiváncsi leszek varázsol e valamit a ketyere, mert a 13 Pro sokszor húzott ki a slamasztikából, mikor körülöttem már minden Android le volt merülve, az meg még simán birta. -
válasz
Eddig én sem vagyok túlságosan elégedett az akksival, de én nem tiltok le semmit, mert nem azért vettem ennyiért, hogy még valami korlátozzon. Remélem 1-2 hét alatt beáll és jobb lesz (bár egy már eltelik holnap..
).
-
válasz
Na megvolt a mai munkanap úgy, hogy a térerő is elég gatya volt.
Nálam még nem nagyon volt telefon, ami ilyen gyenge lett volna térerő szempontjából.
Nem is a hangminőséggel van baj, de a net az ha 4g, ha 5g akkor is lassúcska.
Az aksi nálam jobb mint gondoltam, pedig ez a sima pro. -
Na megvolt a mai munkanap úgy, hogy a térerő is elég gatya volt.
A tanácsok hatására letiltottam a Messenger helyzetmeghatározását.
A szinkronizálást sajnos vissza kellett kapcsolnom a nap felénél, mert nem jelzett onnantól valamiért, ha üzenet jött.
A felesleges programok követését és bárminemű dolgait meg szimplán letiltottam.Viszont igy 4 óra képernyőidővel és 40%-kal érkeztem meg, ami a tegnapi 2 órához képest dupla. Majd egyszer megnézem Wi-Fi mellett is az üzemidőt, csak akkor meg nem használom a telefont.
Valahogy nem érzem az igazinak igy sem, lehet túl sokat vártam, lehet a mai térerő ingadozás betett a telefonnak, nem tudom, de minden más téren hozza azt amit elvártam tőle, igy csak annyi az elvárásom, hogy reggeltől estig birja ki valahogy játék és navigáció nélkül.
-
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Mivel nincs külön teszt a sima Pro verzióra, se a plus-ra, ezért itt kérdezem ha nem gond.
Lecserélésre kerül az IPhone 12-m, és 15, 15pro vagy plus jöhet szóba. Egyelőre a 15pro a nyerő látatlanban, de ti mit javasolnátok céges telefonnak, fényképek, email, telefonálások mellé? Viszonyításként a 12es 3-4 napot bír nálam és a mérete pont jó.Előre is köszi a választ!
-
válasz
Elit3Zotya #555 üzenetére
Nekem is jóleső meglepetés volt, amikor az ide migrálásom során ajánlották, mint iTunes alternatívát. Ez már 5 éve is így volt.
-
-
válasz
Elit3Zotya #552 üzenetére
Igen, lehet. Szerkeszteni is tudod (milyen hosszú legyen, emelkedjen-e az elején stb).
-
válasz
Elit3Zotya #552 üzenetére
Azt nem tudom, de szerintem igen, mert mindent tudsz vele állítani.
Én megvettem X évvel ezelőtt (pár száz ft-ért) az iTunes Storeban jó párat aztán azóta sem találtam jobbakat. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest