- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

madkiller őstag válasz  Szergej0818

üzenetére Szergej0818

üzenetéreTudom miről beszélsz én is 3 hete használom az iost. Felvettem a hívást a telefonon a budson és a telefonon szólt. Aztán másnap turtam a beállításokat, mert én az a fajta vagyok mindenen végig megyek egyesével az elején többször is hátha elsiklon valamin és találtam egy beállítást nem is emlékszem rá mi volt, de automatán volt és átállítottam blre. Azóta, ha felveszek egy hívást és a fülemben van a füles (egyenlőre még a Samsung buds pro), akkor azon szólal meg a hívás  Arra jöttem rá sok minden megoldható csak máshogy kell gondolkodni. Persze egykét ficsőr nekem is hiányzik, de jó lesz ez az ioses történet. Arra jöttem rá sok minden megoldható csak máshogy kell gondolkodni. Persze egykét ficsőr nekem is hiányzik, de jó lesz ez az ioses történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Arra jöttem rá sok minden megoldható csak máshogy kell gondolkodni. Persze egykét ficsőr nekem is hiányzik, de jó lesz ez az ioses történet.
Arra jöttem rá sok minden megoldható csak máshogy kell gondolkodni. Persze egykét ficsőr nekem is hiányzik, de jó lesz ez az ioses történet.