- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fitzgerald
veterán
válasz
saelin #10160 üzenetére
Szerintem a Google-t kb. nem érdekli a dolog, a Play Store-t nem kell futtatni. Amazon jóval kisebb biznisz, komolyabban kell promózniuk magukat, hogy megmaradjon nekik az a kis szelet a tortából.
A másik fele meg az, hogy szerintem a Google-nek már tele van a töke a rengeteg visszaéléssel, trükközéssel. Időről-időre jelennek meg működő Gift Card generatorok a neten. Az más kérdés, hogy ezeket sorban lelövöldözik, de mire ez megtörténik, boldog-boldogtalan regel magának Google Wallet-et, és generálnak naponta jó nagy összegben Gift Cardot maguknak.
Ez egyébként a Steam-en és az Originen is nagy divat mostanság.
Itt az aprón is árulnak ilyen kódokat. -
Fitzgerald
veterán
-
-
-
jonnyjoker01
veterán
Pont ezért ajánlom a Survivalcraftot! Sokkal több lehetõség van benne, mint az MCPE-ben, és vannak olyan dolgok, amik még az MC PC-ben sincsenek benne alapból! (Logic gate, ledek, motion sensor, lámpák tömkelege, többféle robbanószer, stb)
@adrian 92: igen, update után is olyan kicsi. Amúgy nem 0.9-cel jön az infinite world update, az igaz, hogy ebben az évben, de nem a 0.9-cel.
Nekem amúgy mindkettõ játék meg van, de többet játszok a survivalcrafton, és ezt úgy mondom, hogy TÖBB SZÁZ órám van a Minectaft PC-s verziójában, FTB-vel meg más mod(pack)okkal.
-
-
aizen92
addikt
Én is eredeti vezetékes xbox360-t használok. Megéri szerintem, és még pc-n is használható! Szerintem olyat vegyél amit konzolodra is (ha van ) rá tudsz dugni, így nyersz vele egy kontrollert, ha meg pc-s vagy akkor inkább x360 kontroller.
Én nagyon szeretek pl. indie vagy autós szimulátor játékokat mind tabon mind PCn kontrollerrel játszani -
Balathruin
veterán
Sajnos vannak gyengén optimalizált játékok. Játszottam már olyan 2D-vel ami kevesebb mint 1 FPS-t produkált (nem mindenhol), míg a GTA-k, RR3, Max payne és még modolt Jedi Academy is fut a telómon (S Advance), ami ugye nem mai darab.
A RR3-hoz (meg még hasonló játékokhoz) még annyit, hogy nem csak az optimalizáltság a gond... Tök jól megy egy nem támogatott, de nagyon népszerű készüléken... -
Dr. Mózes
aktív tag
Nem, sajnos ugyan olyan mint volt. Már egy jó ideje nem adtak ki rá semmilyen frissítést.
Más: Frissítették a Galaxy on Fire-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest