-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
james001 #11515 üzenetére
Igen, normálisabb.
krystman: ez sanos megközelítőleg igaz. Én úgy fogalmzanék, hogy nagyrészt komolytalan játékokk vannak storeon. Én ePSX emulátorral játszom sony playtation-ös játékokal. Jóval komolyabb játékok léteznek arra, mint bármilyen mobilos platformra. Az igaz, hogy létezik itt is egy pár, de azokat keresni kell.
-
Viktor77
titán
válasz
james001 #11071 üzenetére
Akkor írd be.
Másoknak is szól.
Ha valami érdekeset találtok, írjátok be, nem tudhatjátok kinek lesz a kedvenc játéka.
Sok játékról itt a topicban hallok elöször, de pl. ezt még nem láttam, pedig nagy név.
Ahányan vagyunk annyiféle stílust szeretünk, ismerjük belőlük a Play kínálatát. -
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
james001 #10281 üzenetére
Biliárd: Pool Break Pro
-
Heavyrain
őstag
válasz
james001 #10041 üzenetére
Ezeket keresed?
-Fobee- French Disco (Ha csak ki nem szeded a játék fájljai közül,vagy meg nem veszed,akkor ezt a számot szinte lehetetlen megszerezni....Google is csak ezt az egy Audiojungle-s találatot dobta)
-Baumfreund - Herbstzeitlos -
válasz
james001 #9902 üzenetére
Ha jöhet valami árkádosabb feeling, akkor Asphalt 8 abszolút nyerő és ha kipróbálnád esetleg, nagyon örülnék, ha felvehetnénk egymást barátnak.
Szükségem lenne 2 db acsira, ami közül az egyikhez baráttal kell játszani egy online meccset, a másikhoz meg akár ugyanabban az online meccsben le kell amortizálnom a barát verdáját.
-
válasz
james001 #9967 üzenetére
Az a baj, hogy senki sem vesz játékot. Letölti, felrakja, játszik vele. Ha tetszik neki akkor sem veszi meg.
Így legalább legálisan letöltheti, kipróbálhatja és ha tetszik neki akkor rákényszerül arra, hogy játékbeli cuccot vegyen, ami ugye felér a játék megvételével.
Értem én, hogy te mit mondasz, igazad is van. Sokkal jobb lenne egy olyan játék amit megveszel és nincs benne korlát. Csak sajnos ahhoz olyan játékosok is szükségesek lennének.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
james001 #9914 üzenetére
Alatta egy értékelés: Xperia Z-n futt töjéletesen. Na most letöltöm én is, kíváncsi vagyok hogy viszi az SP-m
jozso: én Amazonról vettem ingyen, és ajánlom mindenkinek mert gyakran ingyenes. Maxon nálam olyan szépen nézett ki és olyan smooth volt hogy ebben senki sem fog csalódni, de most a kedvedért leszedem újra és megnézem hogy pontosan milyen az a beállítások panel. Kikérem magamnak hogy mindenhol kamuzok.
Látom írtatok 2 játékot ami csak tegrán megy, én ismerem az Oil Rushot ami Qualcomm exkluzív, de szerencsére jelenleg a legtöbb játék ami optimalizálva van egy konkrét harverre, simán elfut a többin is. Remélem megőrzik ezt később is, és az android a jövőben nem bomlik szét Tegrás és Adrenos táborra.
Nekem bejön az ami PC-n van jelenleg, senki sem tilt le semmit, de a legtöbb játék többé-kevésbé optimalizálva van valamelyik gyártó kártyáira, és jobban fut rajtuk mint a konkurencián -
AeSDé Team
őstag
válasz
james001 #9897 üzenetére
Nem csak tegrán megy, sőt az összes effektet be tudtam kapcaolni Adreno 320-on, és lag mentesen fut. Menni fog Note 2-n is.
Nem tudok olyan játékról ami Tegra exkluzív olyan értelemben hogy máson el sem indul. Csak a grafikát limitálják az ilyesmiben (AvP, Dead Trigger 2, ...)Bocs a dupla postért, mobilnet szórakozik...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
james001 #9538 üzenetére
Ingyen csak az epizód 1-et tudod letölteni, ha szeretnéd a többit is (episode 2-5+DLC), akkor vagy megveszed egyenként vagy megveszed a Season pass-t (az utóbbi javasolt, mivel akkor jelentősen olcsóbban kijössz). Ha megvetted a Season pass-t akkor letölthetővé válik a többi epizód is. Ha minden epizódot+DLC-t letöltesz, akkor az kb megduplázza az alapjáték méretét.
+ extra tipp: Nem tudom, hogy milyen telefonon akarod futtatni, de ha LG G2-n, akkor javasolom, hogy a gyári Jelly Bean-t frissítsd Kit Kat-re, mert a játék érezhetően magasabb FPS-el fut+kihasználja a KK újdonságát, így teljes képernyőn tudod játszani.
-
james001
veterán
válasz
james001 #9243 üzenetére
Na jó ez a Tetris,eddig nem futottam bele fizetős dologba,de a fenti érméket amit kapok azt biztos lehet igazi pénzért is venni gondolom,de az meg eleve nem izgat.
Kicsit elfogott a nosztalgia,most tökre elővennék egy Game Boy-t és tolnám azon az igazi első Tetris-t... Az eredeti kazetta megvan,csak egy gép kéne -
AeSDé Team
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz
james001 #9103 üzenetére
A Colin McRae Rally nem jó? Igaz, hogy fizetős, de most akciós.
-
saelin
veterán
válasz
james001 #8686 üzenetére
Én 4 napig játszottam vele és azt kell mondjam, hogy rég játszottam ilyen pénzéhes programmal! Eleinte még el lehet vele szöszölni, de ha nem fizetsz akkor napokig épülnek a házak + egy föld darab kiásása 24 óra (ha emlékeim nem csalnak).
Sajnos semmi jót nem tudok róla mondani max a grafikát... de attól még a játékmenet olyan, amilyen. -
darkmore
tag
válasz
james001 #8636 üzenetére
Igazából már kontrollerrel sem olyan, mint bill+egér.., de az extraction tuti jó game lenne érintőképernyőn, amúgy nem értem miért nincsen ilyen railshooterből több androidra. Az összes House of the dead rész kötelező lenne!
-
VegyesTamás
senior tag
-
tomee007007
addikt
válasz
james001 #8006 üzenetére
Azt láttam, hogy inkább egy feltuningolt Sid Meier's Pirates!.....
Ilyen stílusban ez is érdekes lehet: Pirate Dawn -
válasz
james001 #7979 üzenetére
Tőled is és másoktól is kérdezném.
Ezeket a GTA-kat ti eredeti nyelven játszátok androidon ugye? Csak gondolom hátha létezik esetleg valami féle magyarítás erre a platformra is.Ha pl lenne mind a 3 részhez, abban a percben rendelnék is egy Moga Pro-t, mihelyst megtudnám.
-
aizen92
addikt
válasz
james001 #7588 üzenetére
Ahogy írták a badland még hasonló hangulatát tekintve. vagy a Contre jour. Bár nem kifejezetten ez a mászkálós téma mindkettő, de hangulatra ugyanaz.
amúgy még mindig nem értem miért nem adták ki a limbot droidra..... több mint egy éve iOS-en kint van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest