Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz janeszgol #37742 üzenetére

Régesrég, még az első androidos tabletem idején kipróbáltam a Battlefield Bad Company 2-t. Az csak single, vicces volt ökörködni érintőn vele, végig is játszottam, majd azzal a lendülettel száműztem is az érintős FPS-t. :) Most ezt kipróbáltam, ez 1:1 ugyanaz, csak szebb a grafikája. Az irányítás ugyanolyan csapnivaló. Értem én hogy multi, meg skill, meg hasonló varázsszavak, de játékélmény az nincs.
    Mondjuk én a kontrolleres FPS-t is élvezhetetlennek tartom. Egy 6 colos érintékijelzőn ez hatványozottan rossz, mert a "kontroller" is a képernyőt foglalja, ami eleve nem túl nagy ilyen játékhoz, messziről rosszul látni az ellenséget, ha meg még tömörülés is van, meg se lehet különböztetni a csapattársaktól, csak közelről.
    Érintőn ami szerintem jó, azok a giroszkóppal is megtámogatott versenyek, 2D platformerek. Meg akárki akármit mond, az Angry Birds, legalábbis koncepció szintjén, elég jól kihasználja a lehetőségeket. De egy FPS csak a nagy gépek majmolása.
    Meg ugye tele van szeméttel, minden p2w. Nem, nem a fizetéssel van bajom, csak az üzleti modellel. Egyszer fizetek, aztán többet hozzám se szóljon senki.
    De úgy egyébként is alig van jó játék, meg hiába vannak brutál telefonjaink, a legtöbb játék évekkel ezelőtti látványt nyújt.

Új hozzászólás Aktív témák