-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
gergom91 #32290 üzenetére
A grafika ugyan nincs kidolgozva annyira, de a Football Manager szériát ajánlom. Igaz, nem olcsó, de nagyon addiktív. Főleg, hogy végre megcsinálták, hogy akár mind a négy kiválasztott bajnokságban betölthetőek az alacsonyabb osztályok.
Mondjuk szerintem egy manager játéknál nem a grafika a lényeg. Attól, mert valami szép, még nem biztos, hogy jó is.
A Motorsport Manager 3-ra visszatérve, szerintem túlugrotta azt, amit a 2 nyújtott. Abban nagyon idegesítő volt, hogy ki kellett választani a pálya karakterisztikája alapján a beállításokat, ebben nem kell. Jó, az is hozzátartozik amúgy a motorsporthoz, de általában rányomtam az alapból felajánlott beállításokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged