Hirdetés
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
Hasznos kis leírás, egy gyakran felmerülő problémára. Köszi!

Főként GB alatt volt jellemző a szinte azonnali bezárogatás, igaz Ace-nél 278MB RAM-mal nem túl meglepő.
Nem kell nagy dolgokra gondolni, ha Opera Mobilból kiléptem, majd megnéztem valamit Total Commanderben, amikor visszaváltottam volna a böngészőbe, már újra kellett töltődnie az egésznek, pedig a RAM sem volt túlságosan telített. Ugye itt a multitasking illúziója sem volt meg.
ICS-t nem, csak JB-t használtam huzamosabb ideig (1 hónap), igaz csak egyszer, de ott sem volt valami fényes a helyzet, ráadásul kicsit lassú is volt.
Viszont a KK nagyon szépen muzsikál. Az Ace képességeihez mérten számomra szinte tökéletes a multitasking (méghozzá az általad leírt módszer használata nélkül!), ráadásul elég fürge is, plusz az akksi is meglepően jól bírja ICS/JB-hez képest.Ugyanakkor van ennek a "folyamatosan háttérben futásnak" árnyoldala is. Mégpedig az, hogy nálam az Opera Mini 20-30MB között eszik 4-5 megnyitott lappal. Most, hogy több, mint 2 napja fut folyamatosan (közben persze volt használva, csak nem zártam be), a RAM használata felkúszott 45MB fölé. (most éppen csak a MA főoldala van megnyitva mobil nézetben)
Ettől függetlenül persze nagyon jó, hogy találtál megoldást a prioritás-kezelés hiányára, még ha most szerencsére nem is szorulok rá, de lehet, hogy kipróbálom.

-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Bootanimációt hogyan tudnék cserélni, és hol találom meg a rom -ban?
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
akkor a lényeg : futtatnom kell egy linux verziót(mindegy ?) pendriveról akár ?
és ott parancs sorba beirni ami a link alatt van és igy meg tudom nézni a
system.img-be hogy tényleg ehhez a telóhoz való e a rom. ugye jól irom ?amint már irtam ez a teló több néven fut és lehet más is a gyártója.
Ulefone P6+ Carpad T6S Star P6http://www.needrom.com/mobile/star-p6-carpad-t6-ulefone-p6/
-
4032 : azt mondja, nem egyezik a forrás és a cél. Mintha nem a P6+-os telefonra lenne való.
De ezt már ítram. (akkor, amikor féltéglásítottad)
A küldött log fájlokból nem sikerült kibogozni semmit – ez nem jelenti azt, hogy nincs benne, csak azt, hogy nekem nem sikerült.
Amit lehet, hogy megnézed a flash-elni kíváni ROM system.img-jében legalább a build.prop-ot, hogy egyezik e a ternékleírás a jelenlegi működő rendszered termékleírásával.Ha bártor vagy, akkor saját felelősségre pipáld be a preloadert, és nyomj egy firmware upgrade-et.
Aztán vagy tégla lesz, vagy nem.A másik megoldás, hogy a write memory-t használod, ami nem ellenőriz, hanem ír.
Tehát ez is elég veszélyes.
Ekkor a scatterből számított kezdet és rom-szakasz hosszait kell beírni és megadni az általad flash-elni kívánt fájlt.
Ez egyszerre egy (általad megadott) memóriaszakaszt fog írni.
(Rendszerint akkor használom, ha recovery flash-kor 4032 vagy 8038-as hibát kapok, és _tudom_, hogy melyek a pontos memóriacímek <ld. dumchar_info>; ezzel a módszerrel biztosan beírható a pl. recover az előbb említett hibák megjelenésekor) -
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok, most vettem egy 8GB-os sd kártyát és az lenne a kérdésem, hogy az alkalmazásokat hogyan tudom egyből sd kártyára rakni, mert most azt írja, hogy a belső memória megtelt.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
igen át van konvertálva flashtoolsora.
már vissza is tettem rá,mert egyszer sikeresen lefőztem a gépet(kb egy hete) és ezzel
a mentéssel sikerült a telefont életre kelteni.Miért irja ezt a hibát mindegyik flashtools ?
mi a konkrét gond ?
a scatter file vagy valami már ?? -
air
nagyúr
Teamviewer
Van webes vezérlőfelülete is, de mobilról én a natív klienst használom.
Szerk.: Ja, lehet, hogy web alatt Internetet értesz.
-
Salex1
őstag
Lehetséges valahogy, hogy weben keresztül (nem közös wifi) elérjem az otthoni gépemet androidról?
-
jimmy5
aktív tag
Sajna nem jött be egyik tipp sem.
2 flashtoolsal is próbáltam.
scatter file-t kimásoltam az MTKdroidTools-os mentésemből,
bemásoltam abba a mappába amit ráakarok erőszakolni a telóra,de akkor is ezt írja ki.
Ez a teló fut
LEFONE P6+ , CARPAD T6S , STAR P6 néven.
A needrom-on így van fent.
Van még ötlet ?Modellszám : 00_v89_gq3012fhd
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Köszi az ötletet !
Sokat segitettél Api-val együtt, akkor is amikor a Zte Blade-et buherálgattam .
Amúgy a teló Ulefone P6+
A needrom.com-ról van az official rom. CWM-et nem találok,csinálni meg nem tudok
))Ja amúgy próbáltam már 5. valahanyas Flashtoolsal, de az nem is kommunikált a telóval.
A 3.18.....valahanyas verzióval elndult a flashelés csak itt áll meg ahogy a képen látod.
A szóközt és az ékezetet nem figyeltem de délután megnézem.
Utána irom a fejleménytKöszi mégegyszer !
-
nulzkukac
csendes tag
Sziasztok srácok!
Egy Sony Xperia Tipo tulajdonosa vagyok szeptember óta. Eddig nem volt komolyabb gondom vele, de most azt csinálja minden egyes zenehallgatás során, hogy csak kb. 70%-ig engedi felhangosítani a zenelejátszóban a zenét, hiába nyomom csumára. Csak akkor szól az adott érték felett, ha a pause-t megnyomom, majd újra folytatom a zenét. Eddig nem csinált ilyen butaságot. Mit tehetek vele? Nagyon idegesítő. 4.0.4-es rendszer van rajta, semmit sem birizgáltam a rendszerben se most, se korábban. -
rjg
őstag
Az általam írt megoldás Nekem arra jó, hogy bármikor "kattintok" a MoonReader-re vagy a Chrome-ra, ott folytathatom az olvasást, böngészést, ahol abbahagytam és nem kell megvárnom, hogy az alkalmazás újra elinduljon.
Maradjunk annyiban, hogy ennek Te nem látod értelmét, viszont én - és nem kevés másik ember - hülyét kap attól, hogy akár a Chrome, akár egy-egy alkalmazás, vagy játék mindig újra és újra töltődik a nulláról, extrém esetben akár egy - két app futtatása után. Mindez nem csak alsó kategóriás készülékek, hanem S3, S4 és Nexus 5 esetén is, tehát a kevés RAM nem lehet akadály. Amíg nem lehet rendszerszinten állítani a prioritáskezelést, vagy kikapcsolni az LMK-t és nincs valódi multitasking, addig muszáj kerülőutakat találni, hogy a rendszer élhető maradjon. Ha neked az Xposed modulok alkalmazása a rendszer megerőszakolása - akkor a root jog is az? - egyszerűen ne használd.
-
BanNor
csendes tag
Sziasztok!
Ki mit tud arról, hogy android telefonoknál (első sorban Sony és Samsung érdekel) hogy működik ez az Apple-nél megszokott világgarancia?
Van ilyen egyáltalán? És hogyan?
Ugye Apple-nél papír se kell, és szervizelik.... Samsungnál v Sonynál hogy van ez?
Köszi a segítséget!
-
kromatika
veterán
Sziasztok.tudnátok egy olyan programot androidos telóra,amivel megtudom csinálni hogy a bejövö beszélgetéseket felvegye a teló magától?Lehetőleg minnél egyszerűbben használható kellene.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy alsókategóriás Alcatel One Touch 991 telefon amely t-comos.Sajnos azon kivűl,hogy fehér és olcsó volt nincsen több jó tulajdonsága.Már egy kisebb játék után megtelt a tárhelye.Igy elkezdem gondolkodni mit is lehetne kezdeni velle.Ennek a bejezése alapján rootoltam és telepiettem a recover menűt.Ez után a jeffta v3 rom felraktam sajnos nem lett a telefon gyorsabb és tárhelyet sem tudtam nüvelni vagyis a micro sd kártyára áthelyezzni a appokat és még nem is tudott magyaru és nem is lehettett magyarositani.Igy szeretném visssza rakni a gyárit amely nincsen tele mindeféle t-comos vacakal.hogyan tudnám ezt megcsinálni és honan tudnám letölteni? -
A partícióleírás OK.

Mielőtt bárminek nekilátsz, csinálj mentést. Ez legyen az alap. Van MTKDroidTools nemű pc-s program, azzal tudsz komplett mentést csinálni.
Ez fontos a túlélés szempontjából.
Este töltök fel MUT-ot, ha addig nem találsz működőt.
Hansúlyozom: csak a saját telefonodnak megfelelő CWM-met szabad feltenni! -
papg79
tag
válasz
cappa72
üzenetére
Köszi! Megnéztem terminal emulatorral, és az általad kiadott parancsra ezt dobta ki:
u0_a13@android:/ $ cat /proc/dumchar_info
Part_Name Size StartAddr Type MapTopreloader 0x0000000000040000 0x0000000000000000 2 /dev/misc-sd
dsp_bl 0x0000000000fc0000 0x0000000000040000 2 /dev/misc-sd
mbr 0x0000000000004000 0x0000000000000000 2 /dev/block/mmcblk0
ebr1 0x000000000005c000 0x0000000000004000 2 /dev/block/mmcblk0p1
pmt 0x0000000000400000 0x0000000000060000 2 /dev/block/mmcblk0
nvram 0x0000000000500000 0x0000000000460000 2 /dev/block/mmcblk0
seccfg 0x0000000000020000 0x0000000000960000 2 /dev/block/mmcblk0
uboot 0x0000000000060000 0x0000000000980000 2 /dev/block/mmcblk0
bootimg 0x0000000000600000 0x00000000009e0000 2 /dev/block/mmcblk0
recovery 0x0000000000600000 0x0000000000fe0000 2 /dev/block/mmcblk0
sec_ro 0x0000000000600000 0x00000000015e0000 2 /dev/block/mmcblk0p2
misc 0x0000000000060000 0x0000000001be0000 2 /dev/block/mmcblk0
logo 0x0000000000300000 0x0000000001c40000 2 /dev/block/mmcblk0
expdb 0x0000000000200000 0x0000000001f40000 2 /dev/block/mmcblk0
pro_info 0x0000000000300000 0x0000000002140000 2 /dev/block/mmcblk0
ebr2 0x0000000000004000 0x0000000002440000 2 /dev/block/mmcblk0
custpack 0x0000000019d00000 0x0000000002444000 2 /dev/block/mmcblk0p3
ebr3 0x0000000000004000 0x000000001c144000 2 /dev/block/mmcblk0
mobile_info 0x0000000000800000 0x000000001c148000 2 /dev/block/mmcblk0p4ebr4 0x0000000000004000 0x000000001c948000 2 /dev/block/mmcblk0
android 0x0000000019d00000 0x000000001c94c000 2 /dev/block/mmcblk0p5
cache 0x0000000013900000 0x000000003664c000 2 /dev/block/mmcblk0p6
usrdata 0x000000009d534000 0x0000000049f4c000 2 /dev/block/mmcblk0p7
otp 0x0000000004000000 0x00000000feff0200 2 /dev/block/mmcblk0
bmtpool 0x0000000001500000 0x00000000feff00a8 2 /dev/block/mmcblk0
Part_Name
artition name you should open;
Size:size of partition
StartAddr:Start Address of partition;
Type:Type of partition(MTD=1,EMMC=2)
MapTo:actual device you operate
u0_a13@android:/ $Remélem, hogy ez az.
-
-
stefi68
addikt
Üdv!
Nem először állítottam be a Google (online) naptárjában dolgokat, de most teljesen tanácstalan vagyok.
Tegnap este eltűntek a névnapok a naptáramból. Mondom, sebaj majd újra beállítom az online felületen. nos, a "Tallózás az érdekes naptárakban" résznél meglepve tapasztaltam, hogy az én lehetőségeim teljesen mások. Benne van a világ összes ünnepnapja, az ortodox, zsidó, keresztény stb. ünnepnapok, de magyar névnapok nincsenek.
Sebaj gondoltam valami karbantartási dolog lehet, de mára sem javult meg. Van egy másik fiókom is annál semmi gond nincs. Az érdekes naptáraknál ott csak a magyar ünnepnapok és névnapok szerepelnek, semmi más. megnéztem az asszony naptárját is. Ott is minden rendben.Mi a fene lehet ez és hogyan lehetne orvosolni?
-
papg79
tag
Köszönöm a választ! A másik kérdésem az, hogy a cwm recovery-t szeretném telepíteni a telefonomra. A telefon típusa Telenor Smart Touch Mini alias Alcatel S'pop. Ez az eljárás használható rá?
Köszönöm!
-
papg79
tag
Sziasztok!
A gyári launchert lehet törölni? Mert feltelepítettem a Nova-t, és folyton megkérdezi, hogy melyiket kívánom használni, ha bezárok egy alkalmazást. Köszönöm!
-
Mr.C
őstag
Üdv! Van arra lehetőség terminalban, hogy 1-2 app-ot ne töröljön automatikusan a memóriából helymegtakarítás céljából? Vagy ez kernel függő?
-
törölt tag
válasz
kovisoft
üzenetére
Az kellemetlen. De ha van a barátnak asztali gépe, laptopja, tablete ami otthon van, és valamelyiken be van loginolva a google szolgáltatásokba, akkor onnan meg lehet nézni.
*
Ne kelljen már mindent mindenkinek a szájába rágni betű szerint.
tessék kreatívnak lenni.*Szerk.: ha a családtag szerint is el van tűnve, és odaenged a géphez.
-
törölt tag
válasz
erdei.peter5
üzenetére
természetesen van lehetőség. A barátod bemegy a számítógépén az android eszözkezelőbe, és látni fogja a telefon tényleges, vagy hozzávetőleges helyét (gps bekapcsolt állapotától függően)
Persze mindezt csak akkor ha ezt a szolgáltatást bekapcsolta valamikor.
Ha a szolgáltatás bekapcsolt állapotú, akkor az eszközkezelőben van pár hasznos opció neki. pl készülék (nem sim kártya, készülék) csörgetése, távoli törlés, ilyesmik....
Az android eszközkezelőt a google megmondja hol találod, a belépéshez szükségesek a készülék google fiók adatai...
más csak akkor tudja, ha rendelkezik a fiókadatokkal.
A szolgáltató rendőrség, vagy orvos és rendőrség nélkül nem fog lépni. -
Oldman2
nagyúr
válasz
erdei.peter5
üzenetére
Mindeközben lécci ne írd be ezt a felhívást minden egyes Fórumba...
-
erdei.peter5
újonc
Sziasztok. Óriási segítség miatt regisztráltam ide több év kihagyás után. Mindenki segítsen ahogy tud! Téma a következő. Eltűnt egy beteg gyerekkori barátom és kedves telenornak nincs ügyfélszolgálata hétvégén, majd ma nem történt semmi.AZ S2 minije be van kapcsolva. létezik az hogy maszekba bemérjük valahogy a helyzetét? Mondjátok van itt valaki aki ért ehez és szívesen segítene egy ember élet megmentésébe?! Lehet őrültség amit most kértem vagy túl sok amerikai filmet néztem, de 2014 van nem hiszem el hogy nem ltézeik ilyen. Előre is ksözönöm aki ezt elolvasta!
-
NTonee
veterán
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Egy Motorol Xoom-ra felraktam egy OMNI 4.4-es ROM-ot, minden teljesen jól megy, de a gyári billentyűzeten a felső sornál hosszú nyomásra a számok jönnek elő, nem az ékezetes betűk. Ezt meg lehet valahogyan változtatni?
Köszi szépen.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Ha egy mem kártyán több ezer kép van, az belassíthatja a telót, úgy, hogy akadozik, lassul, és a képfeltöltéskor kilép?
-
Adamis
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Skate volt az, és igen: fura, hogy nincs rá CM... Bár a többi nyílt és elérhető forráskódú Alca teló mellett fura, hogy ez meg zárt. De azt mondták, hogy ezt egy külön csapat fejlesztette, ezért. Szó se róla, nem rossz, meg még nem is hiányolom annyira, de később szerintem fogom. Addig marad az Xposed GravityBox-szal...

-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehetséges-e az, hogy míg a beállításoknál a tájolás be van kapcsolva, addig egy bizonyos program esetében fixálni akarom a képernyő pozícióját? Létezik erre vmi beállítás vagy program?
Előre is köszi.
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos jelenleg nekem erre nincsen kapacitásom...
Kaptam LBE Security fordítást, ami tele van hibával még és nem csak elgépeléssel, hanem olyannal is, amitől az egész összeomlik, szóval azzal is futok még pár kört, a maradék energiám pedig a CM-re összpontosul...na, ha nem nőne a fejemre a kamera és a HW acc. hiba lassan, mert nem tudom mi van vele... egyszerűen fel nem fogom mi az, amit még meg kéne csinálnom, hogy jó legyen... 
-
Keeperv85
nagyúr
Még ez lenne a legkevesebb, de ugyan ez megvan a Blade G-n is, ráfejelve azzal, hogy villog az egész GUI véletlenszerűen és nem ritkán képtelen követni a listát és magától megáll a közepén, vagy átugorja véletlenszerűen a zene egyik részét... Sajnálom, mert jómagam is sokat fordítottam a magyar verzióba hozzá, de kimeríti azokat a kompromisszumokat, amivel már nem szeretnék találkozni, szóval számomra jelenleg nem használható alternatíva....

-
-PLevi-
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Akkor tényleg jobb lesz ha csendben maradok...
Jó lesz nekem az ingyenes, kicsi, egyszerű, s nem utolsósorban a Holo kinézetbe is passzoló mMusic Mini.PA-ban még azt tetszett (vagy inkább mégse), hogy úgy eljátszogattam a beépített eq-val, hogy pár perc után rosszul lettem.
(#8224) kammerer
Arra is gondoltam, de maradok a már említett, kedvenc zenelajátszómnál.
-
törölt tag
válasz
-PLevi-
üzenetére
Ahogy Keeperv írja, erről is lehet egy új hullámot indítani, hogy melyik lejátszónak jobb a hangminősége. A Poweramp szerintem is inkább a szolgáltatásaival tűnik ki, a hangminősége átlagos. Vannak jobbak, persze kinek ez, kinek az. Próbálhatsz például JetAudiot is - többek között.
-
krisi08
tag
Sziasztok!
Barátnőm xperia u - ja teljesen megbolondult. Ha a külső hangszórón zenét hallgat körülbelül 5 másodpercenként váltogatja a telefon a hangszórót, egyszer a telefonálós hangszórón szól máskor a külső hangszórón. Valakinek valami ötlet? Fülhalgatóval és telefonálás közben semmi baj. Azon szól amin kell, csak zenehallgatáskor nem jó.
Köszönöm a segítséget előre is
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
-PLevi-
üzenetére
Tartok tőle, hogy most jön a következő hullám: nem, a PowerAmp hangzást illetően nem jobb, mint bármelyik másik. Szolgáltatásokban viszont példás egy szoftver. Mondjuk az ára más lapra tartozik, az nem valami példás, pláne úgy nem, hogy a Mort pl. szinte ugyan ezt tudja, illetve tudta, ingyen.
-
törölt tag
válasz
-PLevi-
üzenetére
Nem tudod mások véleménye alapján eldönteni, hogy neked felesleges-e. Nekem például nem felesleges. Én audiofil vagyok, tehát természetesen nem telefonon hallgatok zenét, de útközben persze a telefont használom mobil lejátszónak. Ez alapból pocsék hangminőség, nekem mégis fontos az a különbség, amit a FLAC vagy az „eredeti" WAV tud nyújtani az MP3 tömörítéshez képest. Érdemesebb korrekt körülmények között kipróbálnod, hogy neked mi éri meg, mintsem mások véleményére hagyatkozni. Az biztos, hogy még az egyébként alkalmatlan telefonon is van különbség, számomra nagy különbség. Nem placebó.
Keeperv85-nek általánosságban igaza van abban, amit általánosságban a mobilok alkalmatlanságáról mond, de ettől még van hangminőségkülönbség az említett formátumok között, ki-ki döntse el, hogy számára ez mekkora, és mennyre fontos különbség. Számomra nagy és fontos. Mellesleg egyre alkalmasabbak a telefonok DAC-jai is, az más kérdés, hogy az erősítőjük olyan, amilyen. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
üzenetére
Placebo. Nem hallasz, mert nem hallhatsz különbséget már a 320-as mp3 és a riff-wav között sem. Egyszerűen már a legtöbb minőségi füles sem képes érzékeltetni azokat az eltéréseket, amit a flac hordoz többletként. Több 100 ezres hangfalrendszerek sokasága is megbukik, ha stúdióba kényszerül, nemhogy egy korlátolt méretű mobil.
Próbáld ki: kösd rá egy legalább fél-professzionális hangfalrendszerre a mobilt és kínáld meg flac-el. Ha csak fele olyan jól szól, mint egy átlagos kültéri hangosítás, már messze túl is teljesítette, amire tervezték..
-
Adamis
őstag
Jó kis lavina indult meg...

-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos még a wolfson sem tudja a flac minőségét feldolgozni úgy, ahogy az elvárható lenne. Nem erre vannak kifejlesztve. Eleve: flacre nem érdemes nem minimum árnyékolt kábeleket és hangkártyát, vagy külső hangkártyát használni... na most azt azért telón megnézem mikor lesz.
-
Adamis
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Szerintem, amelyikben normális DAC van, annál már van értelme flac-formátumot hallgatni. Lehet, hogy ott sem jön ki teljesen minden, de talán élvezhetőbb. Félreértés ne essék, nem vagyok audiofil, én is most hallgatom életem első flac-albumát gépen és telón. Kíváncsi vagyok hosszútávon milyen...

-
-PLevi-
senior tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy telefonon van értelme .flac-et hallgatni? Van különbség egy ilyesmi (kép alapján), pár ezer forintos fülessel közte és egy mezei mp3* között?
*Töbnyire amiket hallgatok azok sem sima mp3-mak, hanem YT-ról átkonvertált, majd letöltött fájlok. Ezek minősége gondolom nem túl jó... -
-
madkiller
őstag
-
GEPESZ66
veterán
Használjátok-e a következő böngészöt: Opera Androidra?Jól használható-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem kell nagy dolgokra gondolni, ha Opera Mobilból kiléptem, majd megnéztem valamit Total Commanderben, amikor visszaváltottam volna a böngészőbe, már újra kellett töltődnie az egésznek, pedig a RAM sem volt túlságosan telített. Ugye itt a multitasking illúziója sem volt meg.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LEFONE P6+ , CARPAD T6S , STAR P6 néven.
))
)
artition name you should open;

Kaptam LBE Security fordítást, ami tele van hibával még és nem csak elgépeléssel, hanem olyannal is, amitől az egész összeomlik, szóval azzal is futok még pár kört, a maradék energiám pedig a CM-re összpontosul...na, ha nem nőne a fejemre a kamera és a HW acc. hiba lassan, mert nem tudom mi van vele... egyszerűen fel nem fogom mi az, amit még meg kéne csinálnom, hogy jó legyen... 

crok