Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bigjoe2627
üzenetére
Mit csinálsz? Még töltöd le? Vagy hol akadtál el?
-
bigjoe2627
csendes tag
válasz
Orionhilles
üzenetére
nem még
-
válasz
bigjoe2627
üzenetére
És most már megjavult?

-
bigjoe2627
csendes tag
válasz
Orionhilles
üzenetére
igen Overmax Quattor 7 a tabom

-
válasz
bigjoe2627
üzenetére
Tessék?
-
bigjoe2627
csendes tag
válasz
Orionhilles
üzenetére
IGEN AZ
-
válasz
Orionhilles
üzenetére
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bigjoe2627
üzenetére
Szerkesztés gomb.

-
válasz
bigjoe2627
üzenetére
Mi is az eszköz?

Overmax Quattor 7....
-
bigjoe2627
csendes tag
de ezt most nem lehet megoldani?
-
bigjoe2627
csendes tag
oda léptem, nem nyitottam hanem hosszan nyomtam a power gombot, de ugyan az
-
bigjoe2627
csendes tag
de ne nyissam meg ugye? csinálom
-
Blue Eagle
őstag
válasz
bigjoe2627
üzenetére
Power gombbal ráléptetsz a wipe data factory reset re, majd hosszan Power gomb nyomás.
-
válasz
Orionhilles
üzenetére
Valaki erre?
-
zolikaDB
veterán
válasz
üzenetére
Köszönöm szépen!
Itt 2:10-nél ahogy működik, pont jó lenne. Annyit már tudok, h 2 ujjal lehúzva jó, hát nekem az 1 még jobb lenne! -
törölt tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ezek csak tippek! Apex Launcherrel biztosan el lehet tűntetni a Google keresőt (én is így tettem). Ha a rolón levő gyorskapcsolókra gondolsz, akkor nézd meg Xposed alá a Wanam kitet, hátha van benne. Nekem az nem megy föl, mert az min. 4.2, én meg csak 4.1 -en vagyok, de az én telómra van Wanam rom, amiben variálhatók a rolón levő gyorskapcsolók.
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem. Elnezest a lama kerdesekert, Xiaomi Mi3-asom van, AOSP ROM-mal, amit nemreg tettem fel!
- ha a statusbart lehuzom, hogyan oldhato meg, h minden "ottlegyen" es ne kelljen kattintani a jobb felso sarokban levo ikonra?
- a kezdokepernyon levo google keresosav eltavolithato valahogy?
- cyanogenmod temakat hol erdemes keresni?
A rendszer 4.4, rootolt, xposed + gravitybox van, ismerkedek vele.
Koszonom a segitseget elore is!(Nexus 5 topikban sajnos nem kaptam segítséget, MI3 meg nem erről szól)
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Gyári 4.4.2-őn hogy működik a Link2sd? Még GB-n használtam, tök egyszerű volt, most az istennek sem akar szótfogadni. Természetesen root van, sd patríció van, linkel is, csak onnantól az alkalmazás, amit átlinkeltem nem működik. Ja, osztott belső memóriájú telefonról van szó, lehet az a hiba, azt hiszi a teló, hogy az ext patríció is médiatároló?
Segítséget előre is köszi
Bocsi, ezt a kérdést az android alkalmazások topicban is feltettem, részben ide is, meg oda is való. -
Zolly444
aktív tag
Köszi mind a kettőtöknek
Eszembe jutott hogy PC Companionos szoftver"frissítés" talán megoldja.. Hát megoldotta 
-
ACAB95
tag
Üdv
Nem a legjobb helyre írok, de sajnos nem találtam megfelelő topicot. Vettem egy okosórát, amihez nem tartozott töltő. Tudomásom szerint usb port, tötők többsége 5voltot ad le. Milyen töltővel lehetne tölteni ezek adatok alapján: Rate capacity 380mAh, Nomimal volltage 3.7V, Limited voltage 4.2V... Előre is köszönöm! -
Blue Eagle
őstag
válasz
Zolly444
üzenetére
Az a gyári Launcher a systemből lett törölve. Ezért nem érte meg rootolni szerintem.
Kell keresni egy ugyanilyen os verziós rootolt telót, kimásolni a kérdéses apk-át, ebbe meg visszamásolni a helyére. Hacsak nincs hozzá update vagy rom, más lehetőséget nem látok hirtelen. -
válasz
-PLevi-
üzenetére
user számára elérhető belső tárhely virtuálisan két részre van osztva, egy a telepítendő app-oknak, egy másik a többi adatnak.
Az a bizonyos tárhely a telepítendő appoknak az általában még az appok adatait is oda menti, kivéve, ha pl. a telepítéskor már kiegészítő fájlok kerülnek az elsődleges sd-re.
Az adatpartícióra kerülnek a program és a programhoz tartozó adatok (pl. kontakt, email, sms,), ez persze néhány programnál változtatható (pl. k9mail, ahol megadható a mentés az sd kártyára is).Remélem, hogy az alábbi idézet 9.es pont picit érthetőbbé teszi a dolgot (nyílván másik telefonról van szó,de az elv u.a.):
"9. Átparticionálás
.9.1 Alapvető tudnivalók az átparticionáláshoz:
Mi is ez?
Alapesetben a telefon tárhelyének felosztása (a 4GB, amit ROM-nak mondanak a specifikációk) így néz ki:
/emmc@andoid : 600MB (/system)
/emmc@cahce: 128MB (/cache)
/emmc@data: 680MB (/data)
/emmc@fat: 2,17GB (belső SD)
(A többi a rendszer indulásához szükséges)
Az említett /emmc@data az a tárhely, ahova a felhasználó által telepített programok kerülnek. A tapasztalat azt mutatja, hogy ez hamar elfogy.
Az /emmc@fat pedig a belső SD néven ismert belső tárhely.
Lehetőség van az /emmc@data bővítésére azzal, hogy az /emmc@fat méretét lecsökkentjük. Amennyivel növeljük a /data partíciót, annyival csökken a belső SD mérete.
Ezt egészen addig lehet fokozni, hogy a belső SD méretét teljes egészében a /data-hoz csatoljuk. Ekkor a /data maximális méretét elérve a belső SD gyakorlatilag megszűnik.Első lépés az, hogy a módosított recoveryben (CWM / TWRP, vagy akármelyik) egy komplett mentést csinálsz! E lépés nélkül minden adatod elveszik.
Következő lépés az, hogy a belső SD-ről szintén minden adatodat lemented, mivel árparticionálás után ez (is) formázásra kerül!
"Amennyiben lekéred a
/proc/partitions
/proc/dumchar_info
fájlok tartalmát, azok egyértelműen leírják, hogy mi a partíciókiosztás.
A dumchar_info az eredeti partíciókiosztást adja, míg a partitions az aktuális állapotot mutatja.
Ennek akkor van jelentősége, ha már "megbabrálták" a partíciókat.
Ekkor ugyanis nem egyezik az azonos partíciókhoz tartozó méret: a dumchar_info által jelölt partíciósorszámhoz a partitions értéke mást mutat. (Vigyázz! a dumchat hexában adja meg az értéket, a partitions viszont kbájt-ban!) -
Zolly444
aktív tag
Hali
Kezeim közé került egy Xperia Tipo ami fel lett rootolva és le törölték róla az "alap launchert" ami xperia kezdőképernyő néven van. Az állapotsávból eljutottam a beállításokba, ahol sikerült belépnem google accountba így kihozta a play áruház hogy frissítések elérhetőek ergo bejutottam a google play-be majd szedtem le egy launchert.. Sokat próbáltam de szegény kicsikém elég lassúcska velük. Hogyan tudom visszakapni az eredetit? A beállításokban már volt teljes visszaállítás. Más esetleg? -
Blue Eagle
őstag
válasz
-PLevi-
üzenetére
Én úgy tudom, hogy alapból (ez a jobb szerintem) egy összevont Belső tároló van. Erre mennek az alkalmazások és a médiafájlok is (fényképek, videók, hangfájlok, stb). És akkor van a másik eset amikor a készülék gyártója "megajándékoz" bennünket ezzel a számomra sem szimpatikus emulált SD-vel. Vagyis ekkor van a Belső tároló mellett egy (és akkor itt több névvel szokták elnevezni) Beépített tároló ill. más néven Belső- vagy Beépített SD-kártya. A Belső tároló fogadja a telepített alkalmazásokat (ez telik be hamar sajnos a felhasználó nem éppen örömére). A Belső SD-kártyára pedig mennek a dokumentumok, letöltések, kameránk rögzített képei, videói, stb.
Ez az egész, hogy hogyan van kialakítva nem platform, hanem készülék- ill gyártófüggő dolog. Ha az emulált megoldással állunk szemben, akkor ahogy írod MTK esetén a volb.fstab, EBR1, EBR2 szerkesztésével a Belső SD beolvasztható a Belső tárolóba, viszont ekkor ha nincs külső SD-kártyánk akkor pl. a kamera, hangrögzítő alkalmazásokat nem tudjuk használni, mert mindenáron valami SD-re akar menteni. Tehát csak a Külső SD marad ezután erre a feladatra. Ez minden ilyen készüléknél hasonlóan néz ki.
-
7Sony7
addikt
válasz
bigjoe2627
üzenetére
Nem csinálta meg a gyári visszaállítást, vagy megcsinálta, de ugyanúgy fennáll a hiba?
-
Sziasztok!
boot.img szétszedve abootimg paranccsal és miután a ramdisket is szétszedtem átírtam az sd helyét, összecsomagolnám. Na itt jön a bibi:bootimg --create mycm-sd-boot.img -f bootimg.cfg -k zImage -r initrd.img
reading config file bootimg.cfg
reading kernel from zImage
reading ramdisk from initrd.img
Writing Boot Image mycm-sd-boot.img
orion@Orion-X51RL:~$ fastboot boot mycm-sd-boot.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 0.772s]
booting...
FAILED (remote: dtb not found)
finished. total time: 0.854s
orion@Orion-X51RL:~$Mit csinálok rosszul?

-
-PLevi-
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Ha össze van vonva az milyen?
Jelenlegi telómban (Coolpad F1, 4.2.2) a 8GB belső tárhelyből 5,64-et tudok felhasználni. Ahogy tapasztaltam teljesen szabadon, azaz erre települnek az app-ok plusz lehet rajta egyéb fájlokat is tárolni. Tehát ilyen "minden egyben".
Eddig Ace-t használtam, ott volt ~100-150MB belső tárhely, arra csak telepíteni lehetett, minden másra kellett a külső SD. De ez elég speciális eset.
Én pedig úgy tudtam, hogy az r=1 user számára elérhető belső tárhely virtuálisan két részre van osztva, egy a telepítendő app-oknak, egy másik a többi adatnak. (Ezért szokott jönni 4.3-ig bezárólag a vold.fstab edit és MTK esetén a partícionálás.)Eléggé belezavarodtam, szóval hogy is van ez pontosan?

-
mexel
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Végül is már van egy logfájlom, de nem sok mindent hámozok ki belőle
Nem tudom ilyen log fájl jó-e. Illetve 2 féle is van. Mindkettőn látszik amikor elindítom a youtube appot és rábökök egy videóra. ( ott is a linkje) Akkor kiírja a videó lejátszás helyett a telefon hogy " Hiba történt a lejátszáskor próbáld újra" vagy valami hasonlót.
Ha átküldöm log text fájlját megnéznéd?Az egyik fájl simán telefonon egy lo progival készült, a másik pedig az eclipse-el.
Itt van 2 kép arról amikor rábökök a videóra:
-
KisTücsök
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Tegnap ezt megpróbáltam, de rosszul csináltam, most csak a számokat írtam át, működik. Köszi!

Viszont így meg ugye megcserélődött a kettő, a belső memória félig használhatatlan. Nem tudom valahogy összevonni ezt a belső memóriát meg a telefon memóriát? Lenovo A820-nál ez viszonylag könnyen ment. Vagy valahogy megoldani, lényegében az lenne a jó, ha pl fájlkezelőbe belemegyek, akkor a telefon-memóriánál a telefon memóriája meg a belső memóriája legyen megjelenítve, az sd-kártyánál meg a külső sd-kártya. Ez így is volt, amíg nem cseréltem a kettőt, de akkor ugye meg a lenti probléma áll fent.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
ICS-ben benne van már az app tiltás? Rootolatlan xperia-t kellene kicsit gyorsítanom...
Köszi! -
dejaris
addikt
Adott egy xperia tipo. Van 1,4 GB szabad hely, de a google play szolgaltasok nem akar telepedni es enelkul nem tudja megnezegetni az emailjeit. Valami tipp?
-
-PLevi-
senior tag
válasz
-PLevi-
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat Quasi_modo, ksanc, Keeperv85 és Blue Eagle!

(remélem nem hagytam ki senkit)Nagyon sok kimerítő választ kaptam, köszönöm még egyszer! A kialakult szakmai vitáért pedig utólag kérek elnézést. (Illetve a késői reagálásért is, sűrű hetem volt..
)Kicsit összefoglalva az elhangzottakat:
Szóval akkor nyugodtan meríthetem kikapcsolásig és akkor és addig töltöm (persze értelmes keretek között) ameddig szeretném/lehetőségem van rá, ugye? Plusz az akku feltöltődése után van egy szintentartó töltési folyamat is (ami még véletlenül sem azonos a nikkeles akkuknál megszokottal!), igaz?Még egy olyan kérdésem lenne, hogy leírtak érvényesek Powerbank*-re is? Azaz ott is egy beépített töltőelektronika végzi a töltés vezérlését, hasonlóan a telefonokhoz. Jól gondolom?
*Gondolkodom egy Xiaomi beszerzésén. Ha minden igaz 18650-es cellák vannak benne (2-4-6 db, típustól függően).
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Erre valaki? -
válasz
KisTücsök
üzenetére
Elméletileg megcserélhető a "belső SD" és a fizikai SD kártya - feltéve, ha erre van szükséged.
Ehhez a /system/etc/vold.fstab-ot kell szerkeszteni.A linkelt leírás pedig az átparticionálásra vonatkozik, amikor a data partíciót változtatják a belső sd "kárára".
Tehát szerintem elsődleges, hogy tisztába tegyük azt a kérdést, hogy a belső sd használata, vagy az adatpartíció megnövelése a kérdés (úgy értem, hogy az első)
Ebben általában - értem ez alatt: a partíciók megnevezésében - elég változatos a telefonok felhozatala.A playről letöltött kiegészítő fájlok pedig rendszerint a /sdcard/-ra kerülnek, ami a belső sd. Na ehhez kellene a tényleges csatolási pontok listája (mount)
Ha csak felcserélni kell, akkor adev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_hosthelyett
dev_mount sdcard /storage/sdcard1 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_hostkell.
De ez csak 4.2.x-ig működik, 4.4 alatt már a boot.img ramdiszkjébe kell belenyúlni.
-
-
DVlad
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Megpróbálom. De jártam már úgy más programmal, hogy megvettem, majd a gyerek véletlenül letörölte, és újra kérte a pénzt érte. Valami Rovio játék volt.
Ha ez is ilyen, akkor más lesz, amúgy sem voltam boldog vele.
Köszönet!(Most jött reklám, hogy -70% black friday.
) -
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Jiayu G4S telefonom van, rajta 4.2.2. MT6592 CPU-ja van a telefonnak. A probléma az, hogy nem akarja a letöltött dolgokat az memóriakártyára rakni. A beállítások elvileg jók: [link] és [link]. Pl ha fényképezek, akkor a képeket oda menti (ha az alapértelmezett írás-lemez az sd kártyára van állítva), de ha play-ről szedek valamit, akkor nem oda szedi, hanem a belsőre, az meg már tele. Kaptam egy ilyen linket, de itt más processzorú telefonokkal van leírva, hogy mit kell ez esetben tenni.
Valami ötlet?
-
mexel
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Így is úgy is próbáltam. van külön gapps, azzal sem. Volt hogy beleépítettem a jól működő rendszerből a play-t amivel letöltöm, úgy sem. Próbáltam több különálló apk-val, régebbiekkel is, de mindig ugyanaz.

Somatom: ez oké is, csak ha egy romot szeretnék csinálni akkor jó lenne ha jól működne
ha olyan felhasználóhoz kerül aki ezeket nem tudja az csak szívni fog vele. -
atosan
veterán
Sziasztok,
A memória kártyán van egy 2giga méretű .android_secure nevű mappa. Ez mire jó, törölhetem büntetlenül? -
mexel
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Úgy gondoltam, hogy a gapps már fent van, ( ugyanaz mindkettő romon) és az egyiken megy minden google alkalmazás, a másik romon pedig a youtube hibával leáll ha a vidót elindítanám. A keresés és minden egyéb youtube dolog megy. ( több féle gapps-el és youtube-al ki lett próválva, sehogy sem megy)
Ugyanakkor a böngészőkben nem mennek a webm-es oldalak. ( példának okáért az időkép oldalán az időkép aloldal. Ott egyszerűen nem mutat semmit vagy csíkozódik a kép. Több ilyen oldal is van, ez csak példa)
Nem csk egy böngészőben nem megy, hanem egyikben sem ami fellelhető. Abban a romban amiben viszont a youtube is megy, ott hibátlanok ezek az oldalak.Kíváncsi lennék mi a különbség a 2 romban, csak nem tudom ezt hol kell keresni, mi a felelős pl a webes felületért.
-
DVlad
őstag
Urak, a kitkat update óta nem indul a sygic, azt írja, hogy sd kártya hozzáférés megtagadva. Ennek oka az, hogy kitkat alatt már nem lehet sd-re telepíteni? Ezt nem is tudom orvosolni? (Razr HD, és elōtte tökéletesen futott. Az update is gyári, semmi mahina, sehol.)
-
Keeperv85
nagyúr
Válasszuk külön a kettőt, mert más és más kell hozzá!
A Youtube alkalmazásnak kell a gsf, vagyis a Google Sevice FrameWork, ami a gapps csomag része, ezen felül a megfelelő jogosultságok.
A böngészős verzió viszont kizárólag a böngészőtől függ. Az még akkor is megy, ha egyáltalán nincsen Google szolgáltatás telepítve, ha megfelelő a böngésző.
-
mexel
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Köszönöm! Akkor ezt későbbre hagyom, maradjon így egyelőre. Ha kiderül hogy jó ez a rom és érdemes a baidu-s cuccokat megtartani akkor megcsinálom, de ezt az apktoolt majd gyakorolnom kell előtte. Már találtam leírást is róla, amint van időm tüzetesebben elolvasom.
Más: egy romban melyik rész flelehet azért, hogy pl megy a youtube vagy nem, és böngészőben elindul a webm vagy nem. Majdnem ugyanaz a kettő rom, de ezek a különbségek.
-
mexel
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Köszönöm! Ez jól hangzik. A kereső oldalt és böngészőt hol tudom magyarra állítani? Ezt az apk tartalmazza, vagy valami más ( pl build.prop - ott nem találtam erre utaló jeleket
)?
Most éppen az apk-k szerkesztését olvasgatom, de ez hosszabb lélegzetvételű lesz nekem, ezt későbbre kell hagyjam. -
Keeperv85
nagyúr
"Most annyiból jó lett, hogya téma letöltésnél már nem tyúklábas a témák leírása, az magyar, inkább a baidu-s alkalmazásokkal van a gond, de az ha jól tudom kínai oldalakat indexel és azért van ez"
Meg azért, mert a kereső oldal és a böngésző is kínaira van állítva...
"Egy más kérdés lenne: A romokban amiket nézegetek, be van építve a KangVip tools. Ezt simán törölhetem a telepítőből és akkor működőképes lesz a rendszer enélkül is?"
Elméletileg nincs hatása a rendszer működésére...
-
mexel
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Bocs, a lokációra gondoltam és build.prop-ban írtam át ( ha a lokáció marad kínai akkor működik a dolog).
Most annyiból jó lett, hogya téma letöltésnél már nem tyúklábas a témák leírása, az magyar, inkább a baidu-s alkalmazásokkal van a gond, de az ha jól tudom kínai oldalakat indexel és azért van ez. Ezt vagy gyomlálni kell vagy talán létezik baidu-s app ami európai-ra van állítva valahogy, ezt kéztlem. ( azaz európai oldalakon keressen, de szerintem pont nem erre találták ki a kínai google-t)
Annyira azért ez nem érdekes mert ha lehet akkor törlöm ezeket.
Jó lenne olyan módon összehozni a rendszert, mint az itthon kiadott emui-s telefonokon van, ott nincsenek tyúklábas találatok ahogy láttam. (lehet hogy ahhoz egy itthoni rom kellene)Egy más kérdés lenne: A romokban amiket nézegetek, be van építve a KangVip tools. Ezt simán törölhetem a telepítőből és akkor működőképes lesz a rendszer enélkül is? Vagy ez ennél kicsit bonyolultabb?
-
mexel
veterán
Rögtön kérdeznék is valamit, lehet hogy hülyeség: Sajnos csak kínai romok vannak ehhez a Coolpad F1 telefonhoz, és kínai lokáció van megadva. ha átállítom magyarra akkor pl a téma letöltés nem működik.
A telefon Huawei G50-nek van beállítva build.prop-ban. Így gondolom ahhoz keresi a témákat, stb. Ugyanígy csak kínai nyelvű találatok alapból a zenelejátszóban, stb. Erre van mód hogy magyar oldalon keressen? Vagy akkor nem elég a lokáció váltás hanem olyan alap rom kellene amit már "honosítottak" valami ilyen típusú itthoni készüléken?Talán érthető mit szeretnék.
-
mexel
veterán
Köszönöm, közben már kutakodom. Annyit már elértem hogy sikerült egy-két dolgot átírnom, javítanom ami már működik is. Sok idő kell majd a dologhoz, lesz pár félig átaludt éjszakám megint

Miért kell ilyesmit kiatalálnom
Pár évig dolgoztam egy tökéletes unattended Win Xp telepítő cd-n ami utólagos beállítások nélkül is "irodkész" vagy "felhasználókész" a lehető legstabilabb módon. Mire végre elkészültem vele mehetett a polcra, mert már mindenki kezdett win hetet használni 
De legalább sok mindenre rájöttem és megtanultam ami egyébként kimaradt volna. Ez ilyen hasznos projektem lesz
Az itt szereplő valódi hozzáértők közül már szinte mindenki blogját és sok hsz-ét olvastam, sokat segítenek.

Most egy coolpad f1 inspirált erre, mert itt van ez az egész jó telefon és nincs egy normális rom rá. Ajándékba lesznek a telefonok, plusz egyet megtartok gyakorolni. Azért is érdekel a téma mert a kínai telefonok már bőven ott tartanak hogy talán érdemes foglalkozni ezzel a dologgal, legalábbis nem árt kicsit ehhez is érteni.
Első androidos mókolásaimkor még nem nagyon voltak jó formában a kínai telefonok-tabletek, akkor Galaxy S 1-en tanulgattam a dolgot. -
ksanc
őstag
Szia!
Hát úgy elsőnek elkezded olvasgatni ezt, meg a dual sim mélyvíz topikot. Úgy az elejétől
Sok mindent ki lehet hagyni, de rengeteg infó is van, vagy az, hogy hol találod.
Nincs összefoglaló leírás, mert az könyvet jelentene és annyi ideje senkinek nincs
Nameg ugyan maga az android rendszer az hasonló a különböző platformokon, de az, hogy hogyan is jut oda, melyiket hogyan lehet buherálni, na az már nagyon tud különbözni.
Itt mindenki a tapasztalatokból, sajátjából vagy másékból tanul.
Aztán itt vannak keeper, cappa, hungobungo és még pár embernek a blogjai, cikkei.
És főleg legyen egy telód, amit nem félsz babrálni, mert a gyakorlat a legjobb oktató
Némi angol tudás sem árt, mert angolul millió leírás és téma van, de csak töredékét találod meg magyarul is.
És türelem is kell, nem fog egyik napról a másikra menni.
Elég sok mindent meg lehet csinálni windóz alatt is, de van amit nem és egyszerűbb is. -
Ketoiz
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy olyan problémám lenne egy ZTE Arizona-val, hogy bekapcsolás után ezt a hibaüzenetet dobja ki :com.android.setupwizzard. Ebbem kérnék segítséget, hogy mit lehetne vele csinálni? Előre is köszönöm a segítséget !
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok a Samsung smart view 2.0 nem megy a samsung galaxy sIII neo-n,pedig a play-ben azt írja, hogy sIII működik.
Hogyan lehet orvosolni ezt a problémát? -
mexel
veterán
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Szia! Nem akarok komolyan belemászni, ahhoz nagyon neki kellene állni és sok mindent az alapokról kezdeni. Eléggé kiestem egy-két dologból, főleg linux szinten. Sajnos ez nem olyan mint a biciklizés

Amit szeretnék az valóban az hogy belepiszkálgatni, alkalmazásokat pakolgatni/cserélgetni a romokban, ráadásul úgy hogy utána működjenek is. ( pl gapps-ot beleintegrálni a romba, vagy csak bizonyos google alkalmazásokat, boot logót cserélni, stb)Az lenne a kérdés hogy ezekről hol találok jó és emészthető olvasmányt? Most télen kicsit ezt nézegetném hogy legyen erről is valami fogalmam

A mentés nálam nem kérdés, azt még anno jól megtanultam, főleg amikor az ember még fiatalon letörli/elveszti a fotói-zenéi nagyrészét akkor megtanulja hogy mindent több helyen tároljon és mentsen

-
7Sony7
addikt
válasz
bigjoe2627
üzenetére
Ilyenkor írd meg újra, vagy linkeld be. Amúgy én elvinném valakihez, aki látott már ilyen recoveryt.
Amúgy én először nyomnék egy wipe media partitiont, ha nem eké, wipe cache, ha az sem, akkor factory reset. Nem árt, ha tudod mik ezek, nézz utána google.ha így semjó, akkor gari, feltéve, hogy nem gond a root. -
koboldozat
senior tag
Üdv!
Van egy Sony Ericsson Xperia Arc S (LT18i) telefon és csak annyit csinál hogy bejön a Sony felirat utána meg villog aztán az Xperia felirat és semmi nem tud tovább menni csak villog és ezt csinálja folyamatosan egymás után. Mi lehet a probléma? Meg lehet itthon csinálni vmi progival Flashtool ilyesmi? Mert a SEUS már nem működik.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
bigjoe2627
üzenetére
Szilvas buktat mert azt szeretem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccen kivul, esetleg feltehetned ujra a kerdest, mert nem hinnem hogy van valaki aki magatol emlekezni fog ra, mit kerdeztel 3 napja.

-
bigjoe2627
csendes tag
Még mindig nem tom mit csináljak, pár napja leírtam már mi a gond és senki nem mond semmit!
-
ReSeTer
senior tag
Nem nagyon találtam jobb topicot, ezért itt kérdezem:
Lehet már tudni, hogy mi a jövője a mobil kijelzőknek? Vagy általánosan a kijelzőknek? Gondolok itt a technológiára.
Tudomásom szerint a jelenlegi csúcs a True HD IPS+ meg az amoled plus.
Valami új esetleg, ami talán még csak prototípus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tessék?

Keresgélek hogy ezt hogyan is.
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok