- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
FB Messengert, hogy tudom lehalkítani?
[ Szerkesztve ]
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Tegnap történt egy érdekes dolog a telefonnal(Haier W910, gyári 4.0.4-es rendszerrel)). Este 8-kor levettem a töltőről a telefont 100%-os töltöttség mellett. Zsebre vágtam és 2 óra múlva amikor kivettem és megnéztem világított a kijelző lezárt képernyő mellett is, 20%-os töltöttséget mutatott az aksi és valami iszonyat meleg volt a készülék. Most reggel kikapcsoltam a telót utána visszakapcs és feltettem a töltőre. 10 perc töltés után már 90%-os töltöttséget mutatott a készülék. A cpu spy normális értékeket mutat, viszont az aksinál hirtelen radikálisan esett a töltöttségi szint. Járt már így valaki?
-
MODERÁTOR
-
LonGleY
veterán
A G-s levelekre a hivatalos Gmail app a legjobb.
Igen, téged mutat, mivel a beszélgetéseket összefűzi, és ott általában te vagy az utsó "hozzászóló". Ez szerintem sem átállítható benne, de azért nagyjából a tárgyból kitalálható, hogy kinek küldhetted a cuccot, és belekattintásra ill. keresésre is megtalálható a kívánt levél.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Hölgyek, Urak,
Gmailre gyári levelezőt vagy a Gmail appot használjátok?
Most vettem észre h a gmailes app az elküldött uzeneteknel nem a címzettet mutatja a listában, hanem az összes levélnel a feladot, azaz engem. Baromi idegesítő, nem látom át hogy kinek küldtem az üzeneteket, csak ha egyenként megnyitom.
Van erre vmi beállítás? Én sajna nem találtam. -
LonGleY
veterán
-
tomy86
addikt
válasz botond187 #9485 üzenetére
Több lehetőség van. Vagy az előbb említett Titanium Backupos konvertálás vagy a launcher apk fájlt bemásolod a system/app mappába (vagy KK esetén lehet a system/priv-app mappába is), beállítod a jogokat (rw-r-r), újraindítod a telefont és ennyi. Mindkét esetben túléli a visszaállítást.
[ Szerkesztve ]
-
botond187
csendes tag
Olyanra van szerintetek lehetőség, hogy mondjuk egy playről letöltött launchert úgy beleírni a rendszerbe vagy Rom-ba, vagy nem tudom hova kéne, hogy pl. egy hard reset után is megmaradjon?
Gondolom a Rom-ba kéne tenni, és akkor onnan töltené vissza egy esetleges hard reset után, nem a gyárit.
Ha ez lehetséges van valaki/ismertek olyat, aki tudna ilyet csinálni? -
LonGleY
veterán
Minimum 1 GB RAM és 2 magos processzor, ez az, amit érdemes szem előtt tartani (egy Samsung Ace 3 pl. már tök jó gyors telefon, nem feltétlen kell a 4 mag). A többiről meg olvasgasd a mobilarena teszteket!
A közép- és felsőkategóriát nagyobb valószínűséggel fogják a későbbiekben frissíteni (főleg, ha valami márkásat vennél ezúttal...). Ilyen szempontból egy Nexus-szal járnál a legjobban (meg ők vannak a legkevésbé teleszemetelve szoftveresen). Azokhoz 2 évig érkeznek új Android verziók, bár ott sem tart ennél tovább a hivatalos támogatás.
[ Szerkesztve ]
-
Nimrod
addikt
Android telefonoknál milyen szempontokat érdemes mostanság figyelembe venni vásárlásnál? Amennyire tudom Android akkor érzi jól magát, ha minél erősebb vas van alatta, ez nem tudom változott-e.
ANT+ szabványt látszólag kevés telefon tud még kezelni, erre lehet későbbiek során szükségem lenne. Telefont cserélni nem akarok fél évente, ezért frissíthetőség is fontos lenne. Viszonylag sok gyártó viszont nem annyira foglalkozik a frissítésekkel, mostani telefonommal (Alcatel) és régebbi tabletemmel (Prestigio) pont ebből a szempontból (is) jártam pórul. -
törölt tag
Üdv.
Nem tudom mi van, lehet csak cimborákkal forgatjuk egymást.
Adott egy Samsung Galaxy S2, és két Samsung Galaxy S Advance. Mindegyiken T-moblie-os rom. Mindhárom készülék volt már rootolva, cm rajta, Advance-eken meg Fmod...
De most gyári rom van jó ideje mind a három vason. Semmi piszkálás.
Eddig a mese.
Először azt hittem, csak beképzeli a kolléga a dolgot, de pár napja nekem is feltűnt, hogy az automata fényerőszabályzás túl magasan tarja mesterséges világítás esetén a kijelző fényerejét, napfénynél meg túl alacsonyan. Ehhez társul a két Advance esetében (az S2-n nincs használva az opció, ezért arról nincs infó) hogy a képernyőtónus automatikus beállítása sem az igazi. Nem igazán látszik, hogy használna tónust.Ha csak az egyik készülékről lenne szó, akkor azt mondom, hogy összeakadt valami, gyalu a vasnak és jó lesz. De mivel 3 készülék van, ezért szkeptikus vagyok a siker ilyen formájú elérésben.
Jut eszembe.
Időrendileg kb az utolsó google play szolgáltatások frissülésére tehető a hiba megjelenése. De gondolom ennek ehhez nem kellene köze legyen.
Mit gondoltok erről?
Ötletek, javaslatok?[ Szerkesztve ]
-
kisbago
aktív tag
És kb mennyiért csinálnák ezt meg?
-
ScrapUnit
aktív tag
Szevasztok! Adott egy HTC Desire HD telefon. A kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen módszer arra, hogy webkameraként funkcionáljon?
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
Keeperv85
nagyúr
válasz csecsbimbaj #9477 üzenetére
Igen. Lehetséges. De kell hozzá a teló és egy megfelelően felkészült ember találkozása. Meg némi idő...
-
csecsbimbaj
csendes tag
ezt [link] a telefont lehetne magyarítani valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Főnököm kérdezte emailben nemrég:
Van egy Galaxy S4 kínai szoftverrel. Át lehet rakni rá egy magyar Androidot?
Ha egyáltalán eredeti, mert nekem ez ugrott be először!Elnézést ha rossz helyre írtam!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
kisbago
aktív tag
sziasztok! van egy aTAB7t és az android jelnék csak tölt és tölt nem hoz be semmit! segítséget tud nekem valaki adni?
-
Keeperv85
nagyúr
Nem adom fel egykönnyen, nem hiszem, hogy senkinek nincsen Discovery v5 mobilja idehaza, vagy legalább kéznél... szóval bedobom ide is a felvetést:
Ha valakinek van SC8810-es Discovery v5 modellje, az keressen már meg legyen olyan kedves! Köszi!
-
LonGleY
veterán
válasz Satyricon #9466 üzenetére
Az Unified Remote jó lehet a zenelejátszó irányítására (play, pause, stop, léptetés, hangerő, stb.), Van, amelyik lejátszót csak a Full verzió támogatja. Akkor, ha a képernyő látótávolságban van, akkor a kurzort és a billentyűzetet is tudod vezérelni a programmal, így a zene betöltése is megoldható.
Hogy melyik fut - és melyik nem - 2.3 alatt, azt nem néztem. Alternatívákat amúgy sem tudnék. Ha nem mennének, akkor hogy előbb fejlessz gépet...
-
LonGleY
veterán
válasz Satyricon #9466 üzenetére
Az irányításra valóban TeamViewer (a win-en a teljes verzió telepítve, automatikus indítással, beállított fix személyes jelszóval, engedélyezett LAN kapcsolattal, a hálókártyán fix belső IP címmel). A telefonra EZ a kliens telepítendő. A gépre kapcsolódni a belső IP cím és a jelszó beírásával tudsz.
A gépindítás más kérdés, ahhoz Wake On LAN-ra (WOL) lesz szükséged (az asztali gép BIOS-ában pedig a LAN-on keresztüli gépindítás engedélyezésére). Ilyen funkció pl. van a Fing - Network Tools-ban, vagy ha widget-et raknál ki, akkor: Wake on Lan - mit Widget. Ha nem csak belső hálóról, hanem távolról is be szeretnéd tudni kapcsolni a gépet, ahhoz EZ a cikk szolgálhat alapul (nem minden routeren működik).
Az egygombos gépleállítás és a közvetlen programok távirányíthatósága megint más kérdés, arra az Unified Remote szerver + kliens párosa lehet jó (WOL is van benne). De ez nem mutatja a Windows képét úgy, mint a TeamViewer, tehát csak klasszikus távirányítóvá alakítja át a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Létezik Androidra(2.3) olyan progi, amivel a pc-t lehet irányítani wifin keresztül? pl: gép bekapcsolás/kikapcsolás, zene elindítása, esetleg albumok beillesztése a lejátzóba... ?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Dimitryj
aktív tag
Nem igazán találtam Flashelős topic-ot ugyhogy itt kérdezem:
Tud valaki ajánlani egy használható ROM ot Desire C-re?
XDA-n keresgéltem de van rá vagy 10 féle, mit érdemes használni? -
törölt tag
válasz botond187 #9453 üzenetére
Telón. Cserélheted a háttérképet, vagy, mint nálam, ki is lehet kapcsolni. Cserélheted, cimkézheted, méretezheted az ikonokat. Variálhatod a dockbár kinézetét ikonjait, stb. Ha ettől is többet akarsz, akkor pl. Elixír Widgets -ben is készíthetsz parancsikonokat, amikhez tetszőleges, egyedi ikonokat választhatsz. Adhatsz meg méretet, cimkét, hátteret, átlátszóságot, stb.
-
Ck.
addikt
válasz LonGleY #9456 üzenetére
Amúgy használod, ismered a szolgáltatást? Mert elvileg ugye úgy kéne hogy működjön, hogy a GPS-t állandóan használja és tölti fel a szerverre, hogy hol vagy éppen, nem? Ezért is furcsálom, de komolyan mondom érdemes csinálni egy print screent.
De asszem le is lövöm, sok hasznát amúgyse látom. -
LonGleY
veterán
válasz vilmaboy #9452 üzenetére
Az sms-eket egyszerű: SMS Backup & Restore
A névjegyeket szintén, ha a Google-fiókkal szinkronizálod.
A naptárhoz valószínűleg az is elég, ha belépsz ugyanazzal az accountoddal.
A névjegy/naptár mentésben - ha valamiért nem felhőben csücsülnének - még ez segíthet: Super Backup
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
két samsung teló közt szeretném átvinni a telefonszámokat, üzeneteket, naptárat és amitmég lehet a legegyszerűbben, minden trükk, root, varázslás nélkül. Hogy tudom megoldani? A cél masina egy galaxy mini s3. A forrás valami régebbi galaxy mini talán.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Ck.
addikt
Nem találtam kimondott Google topicot, de talán itt is elfér még.
Használja-e vki a Google asszisztenst? Én egy próbára beállítottam, meg is tanulta szépen hol lakom, hova járok dolgozni, fel is dobta a kártyákat hogy percre vagyok a munkahelyemtől, stb.
Viszont amikor visszanézem a helyelőzményeket, hogy merre jártam az elmúlt héten, van 2 olyan nap, amikor azt mutatja hogy átrepültem egészen Venezuelába. Szerintetek mi lehet ennek a fatális anomáliának az oka? -
botond187
csendes tag
Témát módosítani házilag lehetséges?
A gyári témának a hátterét, ikonjait, kinézetét. És ezt valahogy felrakni akár recoveryből, vagy valamilyen megoldással, ha lehet.
(Tudom Playről is le lehetne szedni, de direkt nem onnan akarom.) -
korcsi
veterán
Sziasztok!
A problémám, hogy frissítettem asszony telefonját (prestigio 4500). A frissítés után a telefon nem ismeri fel a névjegyzékből a telefonszámokat bejövő híváskor. Ha bemegyek a személyekhez és az adott névhez tartozó szám utolsó számjegyét kitörlöm majd beírom akkor az a szám megjavul, elég hosszú a kontakt listája, valami normális megoldás, egyáltalán mi okozza a hibát?
Válaszokat előre is köszi!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
törölt tag
válasz botond187 #9443 üzenetére
Szerintem a freaktab.com -on nézz körül. Nézz be az Android TVplayer topikokba is, mert nagyon sok okosság van ott is. 3066 -on elvileg működik a CWM telepítés sd kártyás update.zip -pel. 3188 -on ez nem járható, de van két fajta PC -s program, ami mindegyiknél működik. A Batch tool a gyári, img kiterjesztésű romokhoz, a Smart tool pedig a custom romokjoz, amikben Te tudod összeválogatni az alkotóelemeket (system, recovery, stb). Ha viszont 3188T procid van, akkor semmilyen custom dologgal ne próbálkozz! Se kernel, se rom! Max root.
[ Szerkesztve ]
-
NPG_
tag
Kérdésem.
Van egy Overmax Vertis-01-es kínai csodám(MTK6589).
Van már hozzá MIUI ROM, lengyel tulajdonosok jóvoltából.
A probléma a következő.
Az első MIUI kiadást (4.2.14) egy Lenovo A830-ra kiadottból csinálták. Voltak problémák vele de pl. a BT fülessel tökéletesen működött.
Későbbi kiadásokban (4.2.21, 4.3.7, 4.4.4 ami már a ZTE V967s-re kiadottból készült) javítottak egy csomó hibát, problémát és mostanra már nagyon jól használhatóvá vált. Viszont a BT fülessel nem hajlandó jól működni. Csatlakozik hangokat is ad át, mert pl. a vonalbontásnál pittyen, de sem bejövő, sem kimenő hang nincs.
Próbáltam már BT driver cserét is, de nem jött be.
Lenne valakinek ötlete?A mazsola, csak egy rémült arcú szőlő! :)
-
botond187
csendes tag
Rk chipsethez tud valaki olyan programot, amivel le lehet menteni a gyári ROM-ot, illetve ha rootolni akarom az eszközt, azt mivel s hogy tehetem meg? (Márka nélküli Q88R-ről lenne szó.)
-
Kasya
nagyúr
Lehetseges az, hogy (S3mini eseten), hogy 20 rossz kepernyozar kod beirasa utan a teljes telefont torli es gyari viszaalitast csinal a rendszer?
-
air
nagyúr
válasz agent_k #9436 üzenetére
Amerikai "szabvány", ezt nem sikerült rendesen honosítani, mert ha felcseréled a sorrendet, akkor az amerikai írásmód szerint vesszőt tesz a vezetéknév után. Vagy Ede Kiss vagy Kiss, Ede formában tudja megjeleníteni.
Egy megoldás például, hogy a teljes nevet a vezetéknév mezőbe tárolod el.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
botond187
csendes tag
válasz VegyesTamás #9434 üzenetére
.bin a kiterjesztése
-
botond187
csendes tag
-
botond187
csendes tag
Sziasztok,
Logo Builder v.1.4-el próbálom a meglévő boot logót, animációt megváltoztatni, de nem hozza be a képeket a program.
Create new project -> megnyitom a logo.bin-t -> kiválasztok egy mappát
És itt kéne elvileg behozni a képeket, de ehelyett üres képernyőm van csak.
A make gomb is szürke.
Mi lehet a gond? -
VegyesTamás
senior tag
itt vannak gyári romok samsunghoz hivatosan.
Szerk.: Na most látom, hogy updating van
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
air
nagyúr
válasz Keeperv85 #9428 üzenetére
Jaaa. Hát ha a buktatók felől nézzük a dolgot, akkor igaz. Talán még több akna is lehet ebben a workflowban. Szörnyű, hogy az Androidban szinte semmi nincs szabványosítva, így ahány készülék, tulajdonképpen annyi verzió és megoldás, és négyzetesen több szivatókártya.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Keeperv85
nagyúr
Lényegében ez csak akkor tűnik ilyen egyszerűnek, még ki nem próbálod. Tulajdonképpen az, hogy kimentsd bármilyen formátumba, pl csv-ben, már eleve kihívás némelyik Android verziónak. Ha pedig nincs gapps, akkor nincs lehetőség arra sem, hogy gyorsan valami külső app.-ot tegyél fel. Lehet keresgélni a neten apk után... Miután ezt az akadályt leküzdöd, vagy esetleg nem merül fel, kell egy pc, mivel máshogy nem éred el a címtárat. Most törölhető a telefonba mentett összes névjegy... itt jön a következő meglepetés. Legalább 3 olyan teló volt nálam, amiben nincsen multi select. Ha több 100 névjegyed van és egyesével kell őket törölni, akkor nem kicsit szívtad meg... ha nem törlöd ki őket, akkor viszont a szinkron szépen duplikálni fog... Szóval, nem túl nyerő dolog az offline mentett névjegyzéket feltölteni, inkább érdemes egy Gmail fiókkal indulni. Főleg ha van rá lehetőség...
-
Keeperv85
nagyúr
Csupán csak annyit, hogy az Android tök jól elvan offline is, úgy hogy még csak gapps sincs rajta és minden további nélkül tudja kezelni a névjegyeket. Eltekintve attól a nüansznyi apróságtól, hogy az így lementett neveket többé biztos nem szinkronizálod fel egyszerűen az 100%...
-
Ryle
tag
Tiszteletem Uraim / Hölgyeim!
A következő lenne a gondom ( sejtem hogy nem ide való, de ennek nem találtam megfelelő topicot )
hogy más fórumokon régen volt letöltő link samsung galaxy y stock romhoz, de most a megadott linkek sajnos nem elérhetőek.Ha esetleg valaki rendelkezik egy ilyen linkel, el küldhetné nekem.
Válaszokat előre is köszönöm!
UI: A megfogalmazás igen baró lett, csak hajnalig kerestem a romot, és nem régen keltem fel.
| Arch + Kde | Windows 8.1 | Android |
-
air
nagyúr
-
junkpod
veterán
sziasztok, remélem ez a megfelelő téma.
Adott egy android (iNew V3) amiben szeretnék baseband-ot cserélni. Létezik 2 különböző ROM ami mindkettő működik a telefonon de különböző hibákkal, az egyik hiba a telenor-3g közbeni hívásképtelenség.
Adott tehát az 101-es rom, amiben jól működik a telenor hívás (baseband 201401) és adott az 108-as rom, amiben nem jó a telenor (baseband 201311). Mint látható az újabb romban van a régebbi baseband...
Nos kivettem a 101-esből a következőket:
- etc/firmware mappa teljes tartalma a baseband fájlokkal együtt
- etc/mddb mappa tartalma
- lib mappából a "ril"-t tartalmazó fájlokEzeket kell (ha jól informáltam magamat) átmásolni az 108-ra, viszont láttam egy ilyen CWM-es ZIP-et amiben a másolás mellett még a data/nvram mappa teljes törlése is szerepelt. Szerintetek is törölni kell az nvram mappát és esetleg azt a telefon induláskor újra feltölti infóval? Az imei számokat mentettem MUT-al, ezt gondolom vissza tudom állítani szintén MUT alól.
Nos mi a tanácsotok?
Box's don't touch!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz LonGleY #9421 üzenetére
"Mondom okostelefon, nem egy annak címkézett retek..."
Na... azért egy Nokia 6600 igenis okosteló még ma is...
"Az Androidon egyféle normális tárolási módja van a neveknek: a belső memóriában. Ha jól állítod be, az egyben a fő Gmail fiókodhoz tartozó címtáradat is jelenti, így a nevek (minden infóikkal, képekkel együtt - amiket a SIM kártya eleve nem tud kezelni) az accountoddal is szinkronizálódnak, megelőzendő mindenféle adatvesztést (nem beszélve arról, hogy mennyivel egyszerűbb online szerkeszteni a címtárat, mint telefonon ..szakodni vele)."
Ez így kissé kitekeri a valóságot... a online szinkronizáció és a felhő alapú tárolás nem 100%-ban fedi le azt a folyamatot, mikor valamit ténylegesen a belső tárhelyre mentesz....
-
LonGleY
veterán
Mondom okostelefon, nem egy annak címkézett retek...
Az Androidon egyféle normális tárolási módja van a neveknek: a belső memóriában. Ha jól állítod be, az egyben a fő Gmail fiókodhoz tartozó címtáradat is jelenti, így a nevek (minden infóikkal, képekkel együtt - amiket a SIM kártya eleve nem tud kezelni) az accountoddal is szinkronizálódnak, megelőzendő mindenféle adatvesztést (nem beszélve arról, hogy mennyivel egyszerűbb online szerkeszteni a címtárat, mint telefonon ..szakodni vele).
[ Szerkesztve ]
-
csecsbimbaj
csendes tag
válasz VegyesTamás #9415 üzenetére
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni. Egy Samsung Galaxy Grand (china) került a birtokomba, de kínai a menüje :/
Szerintetek megoldható, hogy egy magyar ROM-ot feltudok rá installni károsodás nélkül?Galaxy Grand (China) SCH-I879
firmware: I879KEAMH1 Android 4.1.2 -
VegyesTamás
senior tag
válasz pete_21 #9414 üzenetére
Az OS, a készenlét, meg a tétlen rengeteg. Valami szemét került a rendszerbe, szerintem. Hard resetez ajánlok ha megoldható, és nincs meg az akkumerülés oka.
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Tudtok segíteni kideríteni, mi okozhat irreálisan magas fogyasztást egy Alcatel OT995-ön?
Itt a link a hsz-emhez. Nekem ezek a BBS adatok nem mondanak sokat.
Köszönöm a segítséget! -
VegyesTamás
senior tag
válasz Dictator^ #9407 üzenetére
Traffic Counter mindent be lehet állítani
-
Arcképgyáros
Ezt a ROM-ot, hogy tudom feltelepíteni a Samsung Galaxy gt-p7500 wifi-s tabletre, de nem tudom az odinnal betallózni, mert nincs md5 file.
A gyári romom: 4.0.4 ilyenkor kell-e bootloader vagy kernelcsere?
Remélem ez a ROM dolog nem tiltott itt.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Üdv
CM 4.4.2 rom van fent HTC HD2-ön, és szeretném megtudni, hogy hónap feléig mennyit beszélek le a 150 perc lebeszélhető percből. Az alap call status ki is listázza nekem, de sajnos összeadja azokat, akikkel már eddig beszéltem, és habár látom, de sajnos így nem a valós lebeszélt perc jön le.
Nincs valami olyan alkalmazás, aminél ha megadom, hogy 7.én resetel amúgy a lebeszélhető perc, akkor Ő onnantól számolja, hogy mennyit beszélek?Mymenü-be tudom, hogy elő lehetne fizetni, de ezt szeretném kikerülni.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
DeathAdder
veterán
KitKat esetében ezt a Google Asszisztens dolgot volna mód testre szabni?
Mi alapján szűri ez, hogy nekem milyen híreket adjon?pl. beírtam egy kedvenc futballcsapatot, és a sok oldal közül amiket követek egyetlen oldal híreit teszi csak be.
A pdafanclub híreit is az arcomba nyomja, amit ha belegondolok nem is bánok annyira, de mégis miért pont a pdafanclub? Idén szerintem még csak rá sem néztem arra az oldalra...Lehetne olyan, hogy mobilarena, nemzetisport... szóval lehet itt beágyazni kártyákat, vagy valamit csinálni, vagy csak ez úgy van és kész?
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz VegyesTamás #9403 üzenetére
"Nyomógombos telefonba nincs sehol se ekkora kijelző, se sok mhz-es processzormagok, valamimt gpu, multitaskos háttérfolyamatok...stb."
Úgy látszik nem láttál még BlackBerry Q10-et.
Persze a kolléga valószínűleg nem erre célzott, de amit te írtál, azt cáfolja a fenti készülék.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
VegyesTamás
senior tag
Nyomógombos telefonba nincs sehol se ekkora kijelző, se sok mhz-es processzormagok, valamimt gpu, multitaskos háttérfolyamatok...stb.
Annak ellenére, hogy borzalmas egy okostelefon akkuideje, akkor sem lehet összehasonlítani egy butatelefonnal. Bosszankodok én is, mert max 3 óra kijelzőhasználatom van az S3-ban, bár szemetes és régi a rendszer (kitkatet várom hó végéig, ha nimcs akk CM) és csak egy 7800 mAh -s power bankkal bírom ki a napot full egész napi gps-net-excel-zene mellett, (butatelóba ez sincs) de ez az a szívás ami az okostelefonhoz ugyanúgy jár mint a gyári töltő.[ Szerkesztve ]
-
agent_k
őstag
Sziasztok.
Feltettem egy sms alkalmazást megnézni milyen. Nem tetszett, letöröltem. Viszont a GO locker most kétszer jelzi ha jött sms-em. Egyszer a rendes gyári sms alkalmazás ikonjával, alatta pedig a már letörölt alkalmazás ikonjával.
Ilyenkor mi a teendő? Rootom nincs, 4.3-as androidom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bittorrent topik
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978