- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz #79335424 #8498 üzenetére
Általában semmihez, de azon a telón, amire elvileg ez a módosítás készül, mert alapban is custom rom van. Ha gyárira kell állítani, akkor ez is megy vele. Nem értem egyébként miért probléma neked az egyszerűbb megoldás, amihez nem kell valaminek folyamat futnia a háttérben....
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Nem írhatsz bele közvetlenül, mert a kernel kezeli. Esetleg így:
adb shell
$ su
# echo 1242000 > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/cpuinfo_max_freq
# exit
$ exit...de ez csak addig fog így maradni, ameddig a teló újra nem indul, mert akkor a sysfs újra íródik a ramban...
Ahhoz hogy ezt tartósan módosítani tudd vagy az intramfs-t kell széttúrni, vagy az etc alatt az init.qcom.post_boot.sh scriptet.
@JannY83:
Sajnos annak annyi. Még a saját romjával sem fog többé fellelni, mert elszállt az egész FW...
[ Szerkesztve ]
-
-
JannY83
csendes tag
Sziasztok!
Van egy igen nagy gondom.
Vettem a dealsprime-ről sanmei XS1 készüléket. Szép dualkoros telefon.
A készülék szalagkábel hibásan érkezett, csíkos a kijelző és néha elmúlik.
Írtam nekik a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban.
Január 11. Telefon január 7 érkezett.
Sablon szöveg alapján eljutottunk odáig hogy csináljak rajta egy firmware frissítést (hardware problémára), de nem volt hozzá semmi anyag.
Végül a needromon találtam egy romot hozzá és elküldtem nekik hogy megfelelő-e ha ezzel lefrissítem.
Csináljam. TÉGLA. Az lcd_ips430h018a.bin feltöltése után se kép se hang.
Természetesen miután leírtam nekik, hogy ez se jött össze akkor 2 hétig semmi. Majd letelt a 45 (nov 24. rendeltem) nap, visszaírnak hogy adnak zsetont 20$ a szervizre és hagyjam őket békén.
Innentől kezdve nem jött tőlük válasz.
Dealsprime.com mehet a levesbe, ne rendeljetek tőlük mert nagyon fos a warranty policy-jük.
Kérdés:
Tud-e valaki egy általános romot, amivel téglából vissza lehet állítani (flash-el) a készüléket valamilyenre.
Természetesen elfelejtettem lementeni a gyári romot. :-(
Előre is köszi Mindenkinek.Mielőtt a dealsprime.com-tól rendelsz olvasd el a warranty policy-t. :-) és imádkozz hogy ne legyen baja a telónak
-
Keeperv85
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #8486 üzenetére
Őőő... sys partíció? Én még olyat nem láttam. sysfs esetleg. Teljesen virtuális. A kernel hozza létre. Nem tud betelni, hacsak a a kernel fel nem zabálja az összes létező ramot....
@7Sony7:
Az egész véletlen a system és szerintem éppen r/o állapotban van....
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz jonnyjoker01 #8486 üzenetére
Van még 400Mb szabad, és hogy mountolva van -e? Nem tudom. Biztos, hiszen ez a rendszer.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! A rendszerben módosítanél egy fájlt, de mentéskor ezt kapom:
Nincs elegendő memória /sys
Mi lehet a baj?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Adamis
őstag
Gyors kérdés: honnan tudom meg azt, hogy egy telefon zárt, vagy nyitott bootloader-rel van-e megáldva? Amúgy Alca Idol S-ről lennő szó. Elvileg nyitott, de fastboot-hiba miatt gondoltam arra, hogy esetleg zárt..
-
GEPESZ66
veterán
válasz jonnyjoker01 #8481 üzenetére
Pedig így van,az Xperia L fóruma tele van vele.Nem csak nálam van így.
-
GEPESZ66
veterán
válasz jonnyjoker01 #8478 üzenetére
Nem sikerült,függetlenüla szolgáltatótól.
Kilehet-e kapcsolni a szenzort?[ Szerkesztve ]
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok Mesterek !
Az alap gyári szoftver a 32 GB rom-ból kb 7-8 GB lecsíp.
23 GB van szabadon.
Rátolom a frissítést egyből 27 GB lesz szabadon.
Így egy kicsit szaggatósabban megy a cucc. Gondolom kevés neki a szabad terület.
Mennyi az ideális partició méret a 4.2.1-nek ?
Hogyan lehet a particiót változtatni ?Köszi a válaszokat !
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
GEPESZ66
veterán
A következő program alkalmas-e a proximiti szenzor kikapcsolására?
Az Xperia L szoftverében van egy bug, ami miatt gyakran aktív marad.
Mivel headsetet használok, ezért szeretném kikapcsolni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=TomReay.proxSensor -
zorzy4
addikt
Sziasztok. Feltettem a a Navigon navigácíót egy ritka panasonic telefonra. A minden működik, csak hangja nincs, pedig elméletileg minden be van állítva. Mi lehet a gond? Valahol írták másnak, hogy valami multimédia hangot kell megnézni, de azt nem hogy hol van ez?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #8470 üzenetére
Igazából nem egy mappa, hanem egy fájl lenne,de hogy miért fordították így és miért nem találja, az jobb kérdés...
-
-PLevi-
senior tag
válasz icecave #8462 üzenetére
Nincs mit!
"csak épp elég sok app kressel, nem mindig, de pont, mikor a legjobban kellene, akkor csak másodikra indul el "
Eddig azt hittem, hogy csak nálam jelentkezik hiba, de megnyugodtam, hogy nem.(#8469) ddt500hu
Szia!
A nyelv és billentyűzet beállításokon belül kellene lennie egy olyan menüpontnak is, ahol a beviteli nyelveket tudod módosítani. Ott próbáld meg bepipálni a magyart, a többi mögül (angol, kínai) pedig kivenni a pipát. -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Swapper 2 azt írja ki, hogy error: folder not found (fstab)
Mi az az fstab mappa, és mit kell tennem ahhoz, hogy legyen?
Üdv. Johnny
-
ddt500hu
veterán
Helló!
A Feleségem telefonja rossz kezekbe (kislányom) került. A billentyűzet átállt angol/kínaira.
Sony Xperia arc s-ről van szó 2.3.4-es android van rajta. Hiába megyek bele a Nyelv és billentyűzet beállításaiba, ott a Magyar van beállítva nyelvnek viszont Japán, Kínai és Nemzetközi billentyűzetet mutat csak és nem tudok vele mit kezdeni. Nem akarok teljes visszaállítást csinálni rajta ha nem muszáj.
Légyszi segítsetek! Előre is köszi! -
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Van nálam egy ZTE U791 típusú készülék. Az lenne a kérdésem, hogy hogy kéne módosítani a vold.fstab fájlt ahhoz hogy a készülék a belső memóriáját lássa memóriakártyának és a memóriakártyát belső memóriának? Gyári állapotában ígynéz ki. Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is! -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Root mentes Android 4.1+-ra létezik remote control program? PC-ről szeretném irányítani a tabletet. Az is elég lenne, ha realtime láthatnám a képernyőt, irányítás nélkül.
Aki tud ilyenről, kérem ossza meg velem! Köszi előre is!
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Egy fogadott ismeretlen telefonszámot nem mentettem el. Pedig fontos lett volna. Valahogy sikerült véletlen törölnöm. Van e valami lehetőség arra hogy esetleg a rendszer valahol tárolja?
Vagy megvárhatom amíg újra keresnek
Munkával kapcsolatos a szám. Ezért kicsit kínos is.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
nagyúr
válasz -PLevi- #8452 üzenetére
Köszönöm, annyit nyomkodtam, hogy én is erre jutottam. Kikapcsoltam a képernyő kiterjesztést, egy ideig jó is volt, aztán újra csinálta
A sort beillesztőset már nem volt időm kipróbálni, mert egyéb okok miatt ment vissza a gyári rom. Kár, mert marha gyors a MoKee 4.4.2 G2-n, csak épp elég sok app kressel, nem mindig, de pont, mikor a legjobban kellene, akkor csak másodikra indul el
-
törölt tag
válasz #68216320 #8460 üzenetére
Logeeen, Keeperv85: Köszi az infót. Már azt hittem valami a telefonnal van, mert ROM-ot is cseréltem, volt jó pár wipe és mégsem működött. Párom alsó kategóriás telefonja viszont gond nélkül töltött le bármit. Némely ROM-ban a régebbi Play app volt, még az sem frissült. Ekkor azért már gyanús volt a dolog
Mindegy, már rendbe jött úgy tűnik.Keeperv85: Csak a kedvedért ékezetek
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz #68216320 #8456 üzenetére
Most a tegnapi témára reagálva...a tetves ékezetek és a kérdőjelek... borzalmasan igénytelen, mikor valaki egy 500Ft-os magyar bill.-t nem képes venni... Az a gond...
Egyébként: nem vagy egyedül "hál' istennek": [link]
@feelurself:
Miért nem teszel rá a TWRP-vel egy másik romot?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Barmit akarok letolteni a Play-rol 403-as hibat kapok. Csereltem romot, gyarival es cm-el is probalkoztam. Mi lehet a gond.
-
feelurself
aktív tag
válasz feelurself #8454 üzenetére
Bocsánat, most vettem észre, hogy ha rá van dugva az USB kábel, akkor be tudok lépni a fastboot menübe, onnan pedig recoverybe(TWRP) is, csak a telefon fullra formázva van. Download mode pedig nem jön be..
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok, már beírtam a G-s topikba is, de azért itt is megkérdezem:
Sikerült úgy letáglásítani egy Optimus G-t, hogy se download mode, se recovery, semmi nem jön be. Bekapcs gombra neha elindul - Google felirat, alatta nyitott lakat - pár másodpercig, utána megint se kép se hang
Ha valaki tudna segíteni...:S -
-PLevi-
senior tag
válasz icecave #8437 üzenetére
Szia!
Nálam akkor jelentkezett CM-11 alatt, amikor virtuális gombokat használtam (ez ugye G2-n alapból így van, mivel nincsenek fizikai gombok) és engedélyeztem a képernyő kiterjesztést (=teljes képernyős nézet, azaz se statusbar, se navbar). Néhányszor jelentkezett, de nem mindig.
Ugye a képen látszik, hogy eltűntek a navigációs gombok, pedig alapból (legalábbis CM-11 és Nexus) nem kellene nekik. Ha te állítottad be, akkor ez lehet a probléma. Ha nem, akkor passz.
Esetleg megpróbálhatod még a system/build.prop fájlba beilleszteni ezt a sort (gondolom nem probléma az efféle buhera, ha custom ROM-ot használsz):
qemu.hw.mainkeys=0
Ez annyit tesz, hogy engedélyezi a navigációs gombokat. Bár G2-n alapból csak virtuális van, de úgy látszik, hogy a zárképernyőnél mégis eltűnik, holott nem kellene neki. (Ez lehet, hogy a Widgetlocker miatt van!)
Ha nem segít, nyugodtan törölheted.(#8440) 7Sony7
Szia!
Nem igazán, hacsak nem olyan custom ROM-ot használsz, amiben alapból benne van. (pl.: CyanogenMod)
Javaslom, hogy próbáld ki a No-frills CPU Control-t, nekem bevált a CM előtti időkben.(#8449) kaposi1
Szia!
Root jog nélkül nem nagyon fog menni.
498-as hiba, ha minden igaz, a kevés belső tárhelyre figyelmeztet, hiába a sok szabad hely SD-n.(#8450) zolikaDB
Szia!
Nem tudom Symbianon pontosan mi neve (ha van ilyen lehetőség), de exportálni kellene a névjegyzéket SD kártyára, majd mehet droidon a névjegyzék importálása.szerk.: (#8453) zolikaDB
Nincs mit![ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Baratnom Symbianos Nokia E72-eserol hogy tudjuk a nevjegyeket attenni egy Samsung Galaxy Expressre? -
kaposi1
tag
Sziasztok!
Ide irányítottak a problémánkkal.
Nem tudjátok mi a megoldás a 498 hibára?
Kisfiam Samsung Androidos telójába vettünk 16 Gb os kártyát de a probléma az hogy nem tudjuk a módját hogy ne a telóra akarjon menteni nagyobb adatot(játékot).
Hol lehet átállítani hogy alapból a bővítőkártyára mentsen a Play Store-ból, mert nyilván ez a gond.
Vagy esetleg tudtok olyan fórumot ahol ebben tudnának segíteni?Előre is nagyon szépen köszönöm.
-
Krisztianby
tag
Üdv!
Sajnos egész komoly diszgráfia gondokkal küzdök.Ezért köszönöm hogy figyelmezettetek milyen hibákat követtem el legközelebb megpróbálok jobban megfogalmazni a gondolataimat.Persze az is közre játszhatott ép siettem.
Én ilyeneken nem sértődök meg hisz csak segíteni akartok legközelebb ne kövessem el ezeket a hibákat.Na a lényeg hogy:
Navon raptor 7 tablet pc rendelkezek (az újabbik fajtával) Android 4.1 rendszer található rajta.
Most legfőbb problémám hogy az Android betöltő képernyőnél nem jut tovább csak tölt tölt de semmi se történik.
A rendszerbe egyáltalán nem turkáltam bele.Ilyen esetben mit lehet tenni?Előre köszönöm a válaszokat!
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
fioka
csendes tag
Most volt időm átnézni a linket amit küldtél. Köszönöm mégegyszer. Megoldotta a problémát, mert fent volt a gyári rendszer is... flasheltem , minden oké.
Az eredeti problémámra visszatérve. Ki akarom gyomlálni rendszert, de ehhez tudnom kell melyik prg pontosan mi célt szolgál. Biztos van vmi jó leírás az androidról, ha vki tud ilyet kérem linkelje.
Ugye a fő bajom hogy csak 512mb ram van cat b15-ben. Clean Masterrel szoktam takarítani a ramot. És látom hogy mennyi dolog töltődik be TÖK FELESLEGESEN. Pl látom, hogy youtube app benn van a ramban, de én nem is használtam. Vmi (ütemező, "autoexec.bat", autorun) elindítja ezeket. Szeretném kicsit átlátni ezt az oprendszert, hogy ezen dolgokat szabályozzam. Szóval ne halat adjatok, hanem tanítsatok meg horgászni. Merre induljak? Ötlet?
Előre is köszi!
-
air
nagyúr
válasz Keeperv85 #8444 üzenetére
Igazuk van. A fórum nyelve magyar. Ráadásul az alapelvekben is le van írva, hogy kéretik, tagoltan, érhetően fogalmazni. Ha valaki arra nem képes, hogy a gondolatait összeszedetten, a másik számára is érthető formában megfogalmazza, akkor hogy várja el tőlünk, hogy segítsünk. Illetve eleve megtisztelem a másikat azzal, hogy nem egy betűhalmazt hányok elé, aztán "válogasd ki, te marha!" hogy mit akartam mondani, vagy találd ki, hogy mire gondoltam.
Tiszteljük meg egymást kölcsönösen azzal, hogy a gondolatainkat a másik számára is érthető formában tálaljuk. Ne elégedjünk megy annyival, hogy "a lényeg szerintem érthető".
Legközelebb még pongyolábban fog fogalmazni, aztán jönnek a "sztem"-ek "szval"-lok, meg a többi borzalom.
Valószínűleg egyikünk sem nyelvtan tanár - tisztelet a kivételnek - mégis rendesen tudunk fogalmazni. Akit pedig figyelmeztetni szoktunk köpköd, mocskolódik, "nyelvtannácizik", szakmai fórumra hivatkozik, és még neki áll feljebb ahelyett, hogy szégyelné magát, amiért nem tud egy értelmes mondatot leírni.
A segítő szándéknak viszont[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Keeperv85
nagyúr
Ahelyett hogy segítenétek neki, inkább jó formán elkülditek a.. Hát izé. Oké, hogy elég pongyolán fogalmazott és nem írta pontosan le a problémát, de azért a lényeg szerintem érthető.
@Krisztianby:
Írd le légy szíves, hogy a hiba milyen készüléken jelentkezik!
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Krisztianby #8441 üzenetére
Például az, hogy nem tagolod a mondataid, hanem egyben hányod ide őket, mint aki még sosem művelte ezt az írás dolgot. Az probléma. És mielőtt... nem, nem a telefon billentyűzete teszi az embert funkcionális analfabétává.
[ Szerkesztve ]
-
Krisztianby
tag
Üdvözletem!
Azzal kezdődőt az egész hogy lefagyott az egész képernyő bekapcsoltam kikapcsoltam működött 2 percig majd megint lefagyott ekkor csak az7 újraindítás segített 3 szorra állandóan le ált valami alkalmazás hibákkal bombázott majdd egyszer bejött egy furcsa logo android jel benne valami pörög 20 percig csinálta semmi resi és most tart az a állapot hogy ANDROID feliraton nem jut tovább mi a probléma?~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Governort és max frekvenciát tudok valahol állítani külső program (pl:setcpu) nélkül?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
ludsimon
veterán
semmi, én voltam az idióta.
undefined
-
ludsimon
veterán
Segítséget szeretnék kérni!
Beállítottam, hogy YouTube alkalmazással játssza le mindig a videókat, de ennek ellenére elfelejti pár óra múlva és úgy érzékeli, mint ha a Chrome-ot állítottam volna be MINDIG-re, mert kérdezés nélkül Chrome-al nyitja meg a YouTube videókat....
Erre mi a megoldás?
undefined
-
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem egy custom 4.4.2-t az LG G2-re, az a kérdésem, hogy zárolt képernyőnél előjön egy üzenet, amit nem tudom, hol kell kikapcsolni. Ez a 4.4 feature-je, vagy esetleg a widgetlocker/nova-é? Bár utóbbi 2 nem lehet, 4.2 alatt is használtam őket, és nem jött elő ez az üzenet minden egyes alkalomkor: [link]
-
tomy86
addikt
válasz Bal0924 #8434 üzenetére
Szerintem a telefonod topikjában hamarabb kapsz pontos leírást.
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Van egy LG P880-nom.
1. Hogy tudom root-ni a telefont? (pontról pontra kéne..)
2. Hogy tudom fel frissíteni a legújabb verzióra? 4.1.2-nél...
3. Miért nem képes az LG pont a P880-at frissíteni? -
Salex1
őstag
Segítsetek, mert megőrülök! egy router hez kapcsolt hdd-t szeretnék elérni androiddal, a pc eléri, de a tablet nem! Látja a hálózati helyet, de ahogy a meghajtóra belépnék "invalid operationt" üzenetet dob. (ES file expl. és TotalC.-vel próbáltam)
-
jimmy5
aktív tag
Király vagy cappa72 !!!!!
Ezzel a FT verzióval sikerült a rom újratelepítése.(nem birtam ki holnap estig)
nem áll meg semmi hibával, teszi a dolgát.Még egyszer köszi !!!
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
nagyúr
Sziasztok!
Csak én nem látom, vag 4.4.2 alatt tényleg nem lehet az e-mail-ekre ráfrissíteni a kombinált nézetben? Külön-külön lehet, lefelé swipe-olásal, de kombinált nézetben csinálhatok akármit, nem lehet. Van erre megoldás? Esetleg valami e-mail kliens, amit ajánlott, és jó? Gmail kiesik, nem csak ilyen e-mail címeim vannak.
-
anonymus89
addikt
Appok mozgatására van alkalmazás root nélkül?
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Az android hol tárolja az egyes funkciókhoz (tárcsázó - telefon gomb) hozzárendelt programok alapértelmezéseit?
Van egy dxDialer-em, de véletlenül frissítés után a gyárit tettem alapértelmezetté. Ezt követően hiába kapcsoltam ki az alapértelmezett beállítást az alkalmazásoknál (gyárti telefon tárcsázó program), ugyan úgy a gyári Dialer jön be ha megnyomom a hívás gombot. Resintallt meg nem szeretném alkalmazni.
Szóval ez a probléma. Köszi a help-et.
free your mind
-
SUPREME7
addikt
válasz Logeeen #8392 üzenetére
Nézd meg ez látja-e: http://download.cnet.com/MiniTool-Partition-Wizard-Home-Edition/3000-2094_4-10962200.html
Ha ez se látja akkor kuka.
-
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Segítségért fordulok hozzátok!
Lenne egy Feiteng/HTM H9500 S4 névre hallgató kínai csodám.
MTK 6589, 1gb ram, HD IPS kijelző, 8gb belső tárhely stb...Raktam rá CWM Recovery-t és szeretnék tenni rá egy másik ROM-ot.
Az a bajom, hogy a EZEK közzül is bármelyiket próbálom akkor a boot után a képernyő fekete majd halvány fehér csíkok jelennek meg, mint ha a telefon vagy a kijelző hibás lenne és nem tölt be a rendszer.
Nos... Recovery-ben csináltam egy teljes "gyári" szoftverről mentést, és a mentésből advenced restor-al a boot.img-ét feltettem a módosított ROM-hoz, így betölt a rendszer.
Viszont csak néha néha villan fel a kép, pl: ha másik oldalra lép, felvillan majd fekete képernyőt ad.
Fejlesztői lehetőségeknél ha bepipálon a "Képernyőfrissítések megjelenítését" akkor úgy ahogy lehet használni a ROM-ot, de villog össze vissza a kép.
Valaki tud nekem erre megoldást?[ Szerkesztve ]
Porból lettél, s majdan porrá leszel :R
-
half333
őstag
üdv! Nem tudom jo helyre irok-e,de egy olyan problémám van hogy bármit csinálok a telefonon,mindent felolvas. Kikapcsoltam minden ezzel kapcsolatosat,google hang,stb,de nem reagál,sőt,visszaállitjaautomatikusan. Please segitsetek!
-
whiskeys
őstag
kapcsolja a készüléket helyreállitási üzemmódba. ezt hogy is kell? firmware friisitésnél kéri.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Drón topik
- Posta, csomagküldés
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...