- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Sziasztok. Realme 8 telóról megoldható az hogy ha telefonhívást kapok, akkor automatikusan elutasítsa, és egy smsel válaszoljon?
Remélem nem nagy kérés ez 2025ben. -
Rodzser Mór
senior tag
Téves. Törölni nem tudtam a hsz-t.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz pulyka jocó #50075 üzenetére
Mert ahogy beírod az úgy HTTP és nem HTTPS, a HTTP az TCP 80 és ha a szerver már nem futtat TCP 80-on service-t ami HTTP 30X kóddal átirányít a HTTPS oldalra akkor ugye egy nem válaszoló (konkrétan TCP RESET-el elutasító) választ kapsz.. de ha bekapcsolod a HTTPS-only módot akkor eleve csak TCP 443 HTTPS-en akarja majd nyitni. Úgyse nagyon van már ami nem HTTPS.. csak emlékezz rá hogy ha véletlen HTTP-t akarsz nyitni akkor innentől meg majd az nem fog menni.
-
pulyka jocó
senior tag
Közel sem minden oldallal csinálja. Maradjon példa a Yettel. Ha a keresősávba írom be hogy yettel.hu, akkor jön be a fentebb csatolt hibaüzenet.
Így értem a keresést: [kép]
Ha viszont bírom simán a Googleba, hogy Yettel, akkor hibátlanul betölti: [kép]
Ezért nem értem, hogy mi a kínja.
Egyébként wifi-n és mobilneten is ezt produkálja, szval nincs különbség.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz pulyka jocó #50073 üzenetére
Pontosan hogy es pontosan mire keresel?
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Ha használ valaki innen Firefoxot, és tudja a megoldást, akkor szívesen meghallgatom
Pár hónapja használom Chrome helyett, elsősorban a reklámblokkolási lehetőségek miatt, viszont ha URL címre keresek, egyszerűen képtelen betölteni, de Google keresőből betölti az oldalt. Miért lehet ez?
[kép] -
kidnou
őstag
válasz manokaki #50070 üzenetére
Ez valóban eu rom, de az a lényeg most milyen rom van a telón. Valószinüleg indiai alapú fözött rom, ezért is irják, hogy OTA-n ne frissits mert gondok lesznek. Az Oxygen Update érzékeli az EU romot a mókolás miatt ezért tölti le, de mivel nem az, igy nem lesz jó. Szerintem ha ők nem adnak ki főzött romot, akkor az életben nem fogod frissíteni. Ez az ára a szürke importos telónak.
-
svgyula
addikt
válasz manokaki #50064 üzenetére
Szia! Azok Kínai belpiacos "occón" beszerzett telefonok. Ami fontos az IMEI kiosztás az Kínára mutat és ha letöltöd akkor sok lesz a kisszék gereblye stb jel és talán angol! Ugyanis a frissítéseket és a hozzáférést az IMEI szám(ok) alapján engedélyezik. A telefonra pedig az a frissítés töltődik le ahova az adott IMEI azonosítót "elméletben" kiadták.
Tehát a telefon nem lesz tégla csak sok lesz a lepetésHa minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
manokaki
addikt
-
MODERÁTOR
-
vacs
veterán
-
manokaki
addikt
válasz Viktor0610 #50063 üzenetére
Ez oké, normál esetben ez tiszta , de ezt a telefont ( Oneplus 13 ) [Erről] a weboldalrol lett vásárolva , ök ugymond a saját maguk által készitett Global Romot tették rá ( gondolom hogy még nem volt meg a gyári magyar nyelvet is tartalmazo Globál Rom) . És oda is irták , hogy OTA-n ne töltsön le senki frissitést hiába jelzi a telefon.. Ezek után az Oxygen Update-rel , lehet teljes gyári friss Global romot rátenni , és ezt ki is jelezte az Oxygen Update-r ! Na ezek után merjem elinditani a frissitést vagy ne , nem szeretnék téglát a telefonbol
Attila
-
MODERÁTOR
-
manokaki
addikt
Sziasztok !
Aki ért az Oxygen Update ( Oneplus ) -hez ! Ha kiir egy frissitést ( teljes ) , mindegy hogy éppen mivan a telon Oneplus 13 , amit kiir azt rátudja tölteni és nem lesz tégla belőle ??
Attila
-
rita7107
aktív tag
válasz tordaitibi #50057 üzenetére
Egyébként a telefon is azt írja ki hogy "Elfelejtette a jelszavát?", telepítse újra a készüléket. Valószínűleg így a készülék újra használható lesz. De még reménykedem. (mert a remény hal meg utoljára.
-
rita7107
aktív tag
válasz tordaitibi #50055 üzenetére
Az összes jelszó fel van írva, (majdnem) mindent tudok. Egyetlen dolog hiányzik a telefon jelszó, vagy ujjlenyomat... Mindent felírt a naptárába, illetve mindent én állítottam be. Csak ezt az egyet nem. Írtam a xiaomi központnak, ha ők is azt írják amit máshol is olvasok akkor sajnos FR lesz. Azt nem értem hogy miért kapcsolta ki a szinkronizációt. 2024 aug. végéig meg van minden. Onnantól kezdve nincs szinkronizáció.
-
veterán
válasz fjudors #50056 üzenetére
Bocs ha tldr de csak leírom.
Melyik védelemre gondolsz?
Telefon jelszót, vírusirtó jelszót (saját tapasztalat, egy LG telefont emiatt kellett kukázni), feloldómintát nem üti ki a FR.
Az eddig használt fiók is gyakran kudarc, lásd itt a topikba sok kérdés eről szól.Eladás, FR, telefon postáz, majd szembesülés hogy nem lehet elindítani. Nem sokan adják ki a belépési azonosítóikat vadidegennek így telefon visszapostáz, rendberak, majd ismét elpostáz.
vagy csak szimplán a user tudja mi az a gyári visszaállítás, megcsinálja, és a gmailos jelszavát már nem tudja.
Nekem egy txt fájlba vannak menve az összes ismerőseim jelszavai akik 1R userek és én konfigoltam be nekik a telefont megvásárlás után.Tudod hányszor hívnak fel, hogy mondjam már meg a Fb a MI, Dropbox, vagy a G. jelszavukat, a routerük vagy a saját wifijük(!!!) jelszavát, az Ügyfélkapus belépési nevet-jelszót, Onedrive belépési adtaokat stb. stb?
Mivel ők nem foglalkoznak ezzel, ha mégis, a cetli elveszett, nem találják a kis füzetet amibe le van írva stb.
És nem mind kőbuta, van köztük milliomos fogorvos , autókereskedő egyéb akik a szakmájuk mesterei.
Az Ügyfélkapu+ nekem még mindig zajlik, 10+ embernek állítottam be a mailos 2FA-t mert az emberek irtóznak a totp, autentikátor és egyéb szakszavaktól és nem is érdekli őket csak menjen a belépés.
És van még hátra kb. 10-15 ismerős.Ezek tények, saját tapasztalatom.
Engem majdnem meglincselt a haverom neje mikor a kérésére fr-t csináltam, csak a csaj nem tudta a gmail meg a Facebook jeleszavát.
Én meg el is felejtettem ezt tőle megkérdezni a procedúra előtt, eszembe se volt hogy nem tudja semelyik jelszavát.
Azóta se szívesen megyek hozzájuk akkora balhé volt belőle.Fenntartom hogy ezek a megoldások csak az átlagusert szívatják meg, a profi ezeket képes percek alatt kiütni.
Nem is kell profi, keress rá yutubon, több tucat telefonspecifikus FRP hekkelés van fennt.[ Szerkesztve ]
-
fjudors
aktív tag
válasz tordaitibi #50055 üzenetére
fr után törlődik a beállított védelem.
a használt fiókba kell bejelentkezni. -
veterán
válasz rita7107 #50054 üzenetére
Az se fog menni, erre van a Factory reset Protection.
Ez azt jelenti hogyha Te vagy bárki csinál egy gyári visszaállítást, az oké lefut, (de lahat már ehhez is kérni fogja a telefon jelszavát)
de ezután a bekapcsolásnál ugyanúgy fogja kérni a feloldást amit anno beállítottak. Pin kódot, jelszót, feloldómintát, az eddig használt Google fiók jelszavát, ha volt valami komolyabb vírusirtó rajta annak a jelszavát, dzrva esetbe a Mi fiók jelszavát, mindent.
Ez a lényege a funkciónak.
Valószínű ezért kérnének el szervizbe ennyit, a visszaállítást Te is meg tudod csinálni de semmivel nem leszel előrébb.Utt van leírva a folyamat, nem kell hozzá perfekt angol tudás mert képekkel mutatja.
[link]
Ebbe a menübe a Hangerő fel és a Bekapcsoló gombbal tudsz belépni,
egyszerre nyomod, ha bejön a logo, elengeded a bekapcsoló gombot, ezután ha bejött a Main menü, ebbe a hangerő gombokkal tudsz lépkedni és a bekapcsolóval okézod.
Képeken mindent mutat, vagy fordítózol, nekem is gyér az angolom.Látatlanba fogadok hogy nem leszel előrébb ha lereseteled a telefont. Meg ilyenkor telefontól függően elveszhetnek a felhasználói adatok is, már ha lefut a reset, azaz elveszhetnek a képek is.
[ Szerkesztve ]
-
rita7107
aktív tag
válasz tordaitibi #50053 üzenetére
Jaaa, rosszul fogalmaztam. Egy egyszerű gyári alaphelyzetbe állítást csinálna. Un. factory reset. Ez teljesen nyilvános dolog, semmilyen crack nincs benne.
A legnagyobb baj, hogy a Feleségem a telefont védte le úgy hogy nem írta fel a jelszót. Viszont minden közösségi média felületét elérem. -
veterán
válasz rita7107 #50052 üzenetére
Akkor oda kell vinni a telefont.
Amit kérsz az nagyon de nagyon nem átlagos tudás, ha az lenne, értelmetlen lenne bármilyen biztonsági megoldád hisz átlagfelhasználó feltöri 1 perc alatt. ...?
Tegyük fel, teljesen feltételes módba hogy valaki tud megoldást.
Ez egy nyitott topik, a PH. leírja a jogi feltételeket miről lehet cseverészni.
Egy ilyenért örökre bannolnak bárkit,ez a jobbik eset, de lehetnek komolyabb következményei is.
itt ebbe nem fogsz segítséget kapni az biztos.[ Szerkesztve ]
-
rita7107
aktív tag
válasz tordaitibi #50051 üzenetére
Hivatalos (?) szerviz 20 ezerért akarta azt megcsinálni, amit egy átlagos értelemmel rendelkező ember meg tud tenni. Úgy újra telepíteni, hogy minden elveszik a telefonról, ahhoz nem viszem sehova.
Semmi más nem érdekel a telefonjáról, mint a fényképek! Minden más a számítógépen megvan. -
veterán
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Van egy Xiaomi Pocophone F1 készülék, amit a feleségem jelszóval levédett. Sajnos Ő elhalálozott, és nem találom sehol a jelszót.
Létezik olyan cég aki esetleg feltudja úgy oldani a jelszót, hogy az adatok nem vesznek el? A google fiókot (e-mail) el tudom érni, tehát a teljes újratelepítést meg lehet oldani. Viszont így elvesznének az adatok. -
MODERÁTOR
-
pilipi
aktív tag
válasz Trohak91 #50042 üzenetére
Kérdezz körbe az ismerettségi körödben, biztosan van valakinek a fiókban lapuló ilyen olyan cuccok között. Én most dobtam ki egy halom régi kábellel együtt egy-két hónapja, úgysem jó az már semmire címszóval.
De egyébként nem drága:
[USB-A /microUSB-B adapter cable link] -
őstag
válasz Viktor0610 #50043 üzenetére
Van neki USB C-s, de micro usb-s kellene, mert a telefon régebbi.
Üdv: Mcrazy
-
MODERÁTOR
-
Trohak91
csendes tag
válasz Viktor0610 #50041 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Van ilyenem csak az a baj h USB c-s míg a telefon micro usbs.
-
MODERÁTOR
-
Trohak91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi Huawei psmart 2019 telefonom. Mukodokepes csak az erintokepernyo amit cseréltem rajta megint elromlott mert egy gyerek leejtette. Most az erintokepernyo ad képet de nem érzékeli a tapintasom.
Vannak rajta törölt fájlok amit szeretnék házilag Vissza nyerni. Hogyan lehetséges ez? Sajnos a programok amiket a gépre lehet tenni engedélyeket kérnek a telefonon amit nyilván nem tudok engedni mert a kijelzo nem érzékel.
Házilag hogyan tudnám róla a törölt fájlokat Vissza nyerni?
Köszi
-
Ferrarer
tag
Sziasztok,
Vettem egy használt Xiaomi Redmi 3s telefont azzal a szándékkal, hogy nyitom a bootloaderét és teszek rá egy frissebb androidot, de sajnos nem ismeri fel a windows ha gépre csatlakoztatom. Olvastam a win10-es MTP telepítős módszert, de nekem semmi új eszközt nem látni az eszközkezelőben ha gépre dugom. A töltést veszi USB-n keresztül illetve a csatlakozó panelt is kicseréltem egy vadi újra, de azzal sem látja. MI Unlock és MIFlash sem ismeri fel fastboot módban sem.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi! -
interstate76
addikt
-
MODERÁTOR
válasz zoltanz #50033 üzenetére
Biztos, van szerviz, de elvileg a Pixeleken ez mindössze egy ADB-parancs.
Van Pixel topik, esetleg ott kérdezz rá: Google Pixel topik.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
zoltanz
nagyúr
Van egy zárt bootloader-es Pixel telfonom, (így.vettem) Bp-en van olyan szervíz aki visszazárja? Köszönöm.
(cégnél ahol dolgozom Nfc-s ajtónyitó van, csak zárt bootloader-rel megy a telfonon ez) -
veterán
válasz interstate76 #50030 üzenetére
Én a hardverre voksolok, beragad, rossz a fizikai gomb.
Szoftveres tiltását nem tudom hogyan lehetne. -
interstate76
addikt
A telefon saját topikja nem igazán pörög, így hozzátok (is) fordulok segítségért.
Családban van egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro és mostanában néha automatikusan felszalad maxra a hangerő - mi okozhatja? Hardveres vagy szoftveres a gond? Illetve van mód a hangerő fel gomb tiltására, ha a teló nem rootolt? Köszi!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
crok
Topikgazda
válasz afi0903 #50028 üzenetére
Van Magisk topik.. egyébként tedd fel ugyanazt a ROM-ot dirty flash-el aztán kezdd elölről (nyilván ne formázd / ne wipe-old le) aztán annyi, mehet vissza a Magisk, etc. Mellesleg ha mégis úgy döntesz hogy nyekk akkor a custom recovery file kezelőjével egy microSD-re vagy USB OTG-n pendrive-ra kimásolhatod a képeket meg adatokat (már ha a custom recovery amit használsz képes decrypt-re.. ugyebár).
-
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Egy Poco M3-on Magisk sikertelen frissítése után bootloopba kerültem.
Custom recovery (jelenleg Skyhawk, de másra is cserélhetem) elérhető és Fastboot is rendelkezésre áll.2 dolgot szeretnék róla lementeni:
Chrome lapok (több száz lapom meg volt nyitva és ezeket idővel rendezni akarom).
Képek.Ebben kérek segítséget.
-
totopad
senior tag
Sziasztok! Távvegitségben vagyok és szifonosként elakadtam kicsit és szeretnék segitséget kérni. Adott egy A54 és egy A35, amikről -valszeg egy update után- eltűnt a Cast ikon és egy lock -lakat- van helyette. Az A54-re sikerült visszaerőszakolni, a smart view-el, és most működik a castolás, de az A35-nél, ugyanezekkel a lépésekkel, továbbra sem. Van valami ötletetek, hogy mi a franc ez, hogy egyik nap, még tudtak tv-re küldeni, bármit, másnap nem működött?
-
crok
Topikgazda
válasz tordaitibi #50025 üzenetére
Ha jól csinálja az alkalmazásfejlesztő akkor még root-al se érhető el (keystore TEE-ben).
-
veterán
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A telefon app jelszó hol tárolódik? -
MODERÁTOR
válasz Ciccuka #50021 üzenetére
Vagy a telefon topikba tudsz írni, ha nincs neki, akkor pl. az Azonnali mobilos kérdések órája téma is jó hely lehet.
Xiaomi 13T
-
Ciccuka
veterán
Melyik itt a telefon tönkremenős topik?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
MODERÁTOR
válasz janakbacsi #50017 üzenetére
Igen, de pont az a lényeg.
Itthoni teló valószínűleg global, azt csak global ROM-mal szabad visszazárni.
Lehet, nem fogalmaztam egyértelműen.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
janakbacsi
őstag
válasz Viktor0610 #50013 üzenetére
de hát pont ez történne, nem? kínaival akarnám visszazarni.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
mobilizmo
addikt
Persze lehet, én kezdetektől fogva nem gyári rendszeren vagyok és nagyon rég óta crDroid-on. Tudom ajánlani jó rendszer, jobb mint a gyári, rengeteg állítási lehetőséggel és még most is aktívan frissített havi buildekkel. Én még A14-en vagyok, de már van A15 is. Ha nem akarod fizetésre is használni akkor meg végképp nem lesz napi gondod vele.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Hawk02
aktív tag
válasz janakbacsi #50012 üzenetére
Kínaival szerintem ne próbálkozz.Android főverzió visszalépés sem lehetséges,ha jól tudom.
-
MODERÁTOR
válasz janakbacsi #50012 üzenetére
Kínaival visszazárva igen, minden mással elvileg nem.
A főszabály, hogy eredetileg kínai ROM-os készüléket globállal visszazárni tilos, és ugyanez fordítva is igaz. Global ROM-os telót sem szabad kínai ROM-mal visszazárni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
janakbacsi
őstag
adott egy idehaza vásárolt xiaomi 13t telefon hyper os rendszerrel és zárt bootloderrel. ha kinyitom a bootloadert és teszek rá gyári kínai/tajvani fastboot rom-ot, nem hypert, hanem miui-t, és ezzel egyidőben visszazárom a loadert, akkor vajon téglásodni fog a készülék, vagy probléma mentesen használható lesz?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
mobilizmo
addikt
Ha vissza rakod a gyári rendszert, akkor vissza tudod zárni. Más kérdés, hogy zárt bootloaderű kínai gyári rendszerekkel is voltak/vannak olyan problémái a google ökoszisztémának mintha azok nyitottak és/vagy rootoltak lennének.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
F34R
nagyúr
Udvozletem... Egy Custom Romot mivel lehet biztonsagosabba tenni, most egy ideig telefon lesz elsodleges mindenre. Bootloadert ugye nem lehet visszazarni a kinai telefonoknal... szoval a CalyxOS es tarsai kiestek. Rootolva van a keszulek, de feleslegesen tettem azt is, egy dolog miatt kellett azt meg mar nem hasznalom.
Ugyenez a teljes Google integracio, arra sem lesz szuksegem. Meglehet ezt oldani vagy csak Pixel-en tudnek hasonlot csinalni? -
Vasti74
senior tag
válasz svgyula #49993 üzenetére
Frissíteni akarok (frissítésmániás vagyok: bios, rendszerek, alkalmazások, mert úgy gondolom, hogy a szoftverfejlesztők talán nem véletlenül dolgoznak ;-)
Csak akkor, amikor én akarom.
Na azt takarja el a figyelmeztető üzenet ;-)
Persze több irányból is meg lehet kerülni a problémát: pl. kikapcsolom az automata frissítést, és amikor nem akarok frissíteni, akkor úgysem látom, hogy mit takar el, amikor meg frissíteni akarok, bekapcsolom ;-)
De azt hittem, hogy egy ekkora nagy barom figyelmeztető üzenet már csak kikapcsolható valahol, ami kb. lehetetlenné teszi az adott program működését...
Na mindegy, akkor keresem először a különbségeket a beállításokban (ha a kezemben lesz az asszony telefonja) , ha meg nem lehet kikapcsolni, akkor "kikerülöm".
Mindenesetre a szoftverfejlesztők vethetnének egy pillantást a termékre, miután elkészült - sőt, régen voltak tesztelők, ha most is lennének, gondolom nekik feltűnt volna a dolog, és szóltak volna a fejlesztőknek, hogy fogják rövidebbre az üzenetet, ha már kikapcsolni nem lehet... ;-) -
svgyula
addikt
válasz PuffyDog #50001 üzenetére
A GT 2 pro is csak a saját töltőjével tolja fel ~30 perc alatt a QC 3.1-es töltő sem tudja csak a felét. Igaz nem a töltés nagyságát csak a töltési időt figyeltem a QC 3.1-es fejjel több mint 1 óra a töltés 20%-ról 100°-ra a gyárival kb a fele.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz kiraly.andra #49997 üzenetére
Elolvastad amit írtam vagy csak nem érted? A play store tiltást javasoltam! Az írja ki az üzenetet! Olvasd el még egyszer! Azt, hogy mindenki remeg az újabb és újabb frissítésekért csak egy újkori betegség! A hozzá tartozó felnőtt mese pedig a "nem frissített alkalmazás sebezhető"
Ja és akkor mi van azzal, hogy a samsung telefonokat pikk pakk fel lehetett törni?
Erre mondják azt, hogy a negatív reklám is reklám?Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
vacs
veterán
válasz PuffyDog #50001 üzenetére
Példaként a Honor Magic7 Lite MA tesztben írják:
"A Honor saját töltőfejével (amit ugye leszünk szívesek külön megvenni) 66 wattos töltési sebesség érhető el, PD3.1-es töltővel mi 40 wattos tempót mértünk."
A hivatalos oldalon nem írnak semmi konkrétat a töltési szabványokról, 99% hogy csak a saját töltőjével fog menni a 120W.
Várd meg a teszteket, ha nem sürgős.(^)(>.<)(^)
-
Vasti74
senior tag
Lenyomtam 4 évet a REMUS-nál: ott gyártottuk pl. többféle McLaren kipufogórendszerét :-)
A P1-re nem emlékszem, de az irodaépület bejárata mellett (üveges aula) egy szerintem 720-as komplett kipufogórendszer volt kiállítva: amikor mentem "felvételizni" nagyon megcsodáltam, meg még utána is sokszor, pedig közben már tapogattam elég szuperautó kipufogót ;-) Egy a baj: én ilyen járgányokba nem férek be ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OTP Bank topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest