- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
hogy tudok valamilyen recovery-t telepíteni, de úgy hogy nem indul el a telefon, csak hboot van...
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
fuu nem tudjátok mi annak a play ből letölthető programnak a neve, ami megnézni, hogy merre követett a telefon, és üríti, tiltja ezt???
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sajnos nem ez a helyzet.
Egyrészt ez kézzel is megcsinálom, de az update-script maga is elvégzi a cache és a többi formázását a telepítés elején. Megnéztem, az új apk van benne a zip fájlban, szal ez sem lehet probléma. Itt számíthat, hogy milyen kulccsal szignáltam?Balinov: huhú, nem kis dolgot akarsz megcsinálni! - én meg kevésbé értek hozzá.
Kezdésnek azt mondanám, hogy fogj egy root böngésző proit, pl. az ingyenes root browsert lite, azzal sokkal egyszerűbben tudsz másolni, mint terminálban.Szerintem oda kell bemásolnod, ahol a többi HW .ko fájlt tárolja, talán a /modules -ben. Hogy van-e neked ilyen, azt nem tudom, telóm a kevés ram miatt alkalmatlan a 2.3 utáni droidok futtatására, apám tabletját meg még nem sikerült rootolni...
Egyébként milyen programmal tervezed a tuner képét nézni? PC-n én erre Linux alatt a VLC-t szoktam használni, de annak az az androidos verziója meg nem alkalmas ilyesmire.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Balinov
titán
válasz CPT.Pirk #2681 üzenetére
CPT.Pirk, ne haragudj a kerdesert, de mivel latom, hogy te nagyon vagod a temat kerdeznek valamit.
Adott JB kernelhez (4.2.1 verzio, Nexus 7 stock room, rootolva) kellen R820T tipusu tunert belonom. Azbest eliranyitott egy google group oldalra, ahol a legfrisebb kernelhez letolthetoek a .c es .h fajlok ehez a tuner tipushoz. XDA-s topik alapjan nekem a legutolso kernelhez keszult .ko kiterjesztesu driver kellene, amit be kell terminal emulatorral tolnom a rendszerfajlok koze,hogy a DVBT app lassa a script lefuttatasa utan a tunert.
Tudnal ebben segiteni vagy valami linket adni, amerre el tudnek indulni? Lelkesedes az lenne, ilyen szintu tudas kevesbe
Koszi
Balinov10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Wow, na most a Systemsettings sikerült, megmaradtak a beállításaim! o.O
Ugyanezzel a platform kulccsal szignáltam a CMPartsot is, de az még nem lett jó. Bár össze nem omlik, de az értékek maradtak az alapértékükön. Ez azért érdekes, mert ha szétbontom az elkészült apk-t, akkor ott meg ott vannak a módosításaim, szóval nem tudom, honnan vette a rendszer az alapbeállításokat.
Továbbá az is érdekes, hogy az apk-t megnyitva csak a tartalom fele látszik, és a mérete is kisebb mint az eredeti apk fele, de kibontva mégis megvan minden állomány.
Amúgy igen, apktool if framework-res.apk parancs teszi be a frameworks fájlt a megfelelő helyére, de ez is csak annyit csinál, hogy átnevezi 1.apk-ra, szóval ebben nem sok különbség lehet.
Jobbulást!
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, a frameworks-res.apk át van nevezve 1.apk-ra és be van másolva oda, ahonnan beolvassa dekódolás közben az apktool. Ettől függetlenül ha másik helyről származó ilyen fájl van ott, az sem befolyásolja ezt, az állományok fele úgy sem kerül be a kész apk fájlba.
Felraktam ezt a pici apk-t "gyári" állapotában ide: [link] ha esetleg megnéznéd hogy nálad mi történik szétbontás majd összerakás után, annak örülnék.
A fájlok cserélésére még volt egy ötletem, hogy az init.d-ből indítok egy shell scriptet, ami újracsatolja a fájlrendszert R/W módban, és akkor cseréli le az állományokat, de hiába volt meg a parancs, az stdout csak visszaadta, hogy a filerendszer maradt R/O, ott már nem tudtam ezzel mit csinálni.
Bár ezzel még lehet elszórakozok egy kicsit.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
klambi
addikt
szevasztok!
telefonom nem látja az sd kártyát, tipp hogy mi lehet a gond?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
ux1
addikt
válasz CPT.Pirk #2673 üzenetére
Tudsz írni, de az első indulásnál ugye az apk-ból felülírja ( futásidőben jön létre ) ezeket a fájlokat. Így marad az apktool-os megoldás. Nálam bléden CM7 alatt simán megy. Remélem a framework-öt is megadod, ja és a rendszerfájlokat mindenképpen szignózni kell (legalábbis nálam).
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Thx.
Amit mondjuk nem értek, az az, hogy mikor decompile-t csinálok, akkor szépen kibontja az apk az apktool, vagy az apkmanager. Viszont mikor összerakom, a kibontott fájlok fele már nem kerül be és az eredetileg 12kb-s fájlból lesz 8kb. Ezt eddig minden így csinálta, mind az apktool, mind az apkmanaer, bár utóbbi is az apktoolt használja elvileg ugyanúgy, ahogy én.
Most kerülő úttal próbálkozom, a cwm-es update-scriptbe próbálom beletenni, hogy a rom felhúzása alatt cserélje le az adatbázis fájlokat a /data/data/com... alatt. Egyenlőre nem jött össze, még vizsgálom miért nem tudok oda írni fájlokat, miközben pl. a /system/app-ba simán tudok írni és egyformán vannak felcsatolva...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az apk-t, vagy az egész zip-et?
Magát a zip-et egy testsign.jar szignálja. Ez lenne a gond?
Egyébként a lentebb írtak hasonlóan alakultak a CMParts.apk-val is, hacsak kicsomagoltam, majd vissza, akkor ugyan a boot sikerült, de a cyanogenmod beállításoknál a com.android.settings összeomlott...
-
batai15
félisten
válasz #40993792 #2665 üzenetére
aza gondom hogy van az sms doboz,mikor írod az sms-t akkor szövegdoboz jön elő fekvő módba.
De pl matxthon böngészőben az oldal saját szöveg doboza jön fel, és ott nem tudok görgetni egy hosszabb szövegnél.
Nem tudom mennyire érthető de így tudom leírni.
[link]
egyedül az opera böngésztőben jelenik meg így a szöveg doboz, de az opera egy bugos szr..[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
ti hogy tudtok fekvő módba gépelni? opera és uc ban egy külön szövegdoboz jön fel, de
a többiben nem. nem tudok a szövegbe görgetni meg nem is követi a kurzor a szöveget.ötletek? -
D-Roy
tag
Sziasztok!
Van egy myaudio 708w táblám és a problémám a következő:
Internal storage total space :0.00b,nem enged programokat sem telepíteni.
Mi lehet a gond?
A válaszokat előre is köszönöm. Think Different.
-
Bibby
addikt
válasz #40993792 #2657 üzenetére
Egyesével én is tudok, ezzel nincs probléma. De ehhez semmi kedvem nincs, manuálisan ezzel foglalkozni... most pedig már tényleg sok sok hónap benne van, maximum az egészet tudom likvidálni.
Ez tényleg csak engem bosszant? És meddig megy el a lista? Évekig?Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Volna egy ilyen kérdésem. Ez telefonfüggő, vagy android?
Ελευθερια η θανατος
-
Atmo
senior tag
Hali
Nem tudja valaki, hogy miért nincs az efs mappában az nv_data.bin file meg? root jogok stb megvannak, cask ez a file nincs sehol
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kezdem elveszteni a fonalat. Van egy CM7 alapú fözött romom, amiben néhány alapbeállítást szeretnék megváltoztatni, pl. a fényerő alapból nagyon gyér értékre van téve...
No ha csak annyit csinálok, hogy a settingsprovider.apk-t szétbontom apktoolal, majd módosítás nélkül újra elkészítem belőle az apk-t, majd lecserélem az eredetit az újra, akkor már megáll a bootolás folyamata. A szignált, szignálatlan állapot nem befolyásolja, ez van mind odexed, mind deodexed fájlok esetén is. Legfrissebb apktoolal csinálom, de régebbi verzióval és az apkmanager progin keresztül csinálva is ez van.
Valakinek van ötlete erre, hogy mi lehet a gond?
rep3at: a gyári romból könnyen ki tudod szedni a galéria apk fájlát, kb. csak ki kell cserélned az új romod zip fájlába. Winrarral meg tudod csinálni a cserét az nélkül, hogy újra kellene szignálni bármit.
-
rep3at
őstag
Egy Motorola Photonom van, minden szép és jó, gyors főzött ROM van rajta, egyedül a státuszbár ikonjaival nem vagyok kibékülve, ezt szeretném Motorolásra lecserélni, meg esetleg a galériát a gyári alkalmazásra. Lehetséges ez?
Üdv.
Forward thinking. كرر
-
Armagedown
őstag
Galaxy Giom van custom rommal, az érdekel hogy mivel lehetne a mentett wifi jelszavakat megnézni ?
Lementeni tudom hogy kell az adatokat, de engem csak a wifi jelszavak érdekelnek !“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz rum-cajsz #2648 üzenetére
Ez független a frameworkstől, és most kétszer simán megcsinálta jól. Mondjuk még mindig nem sikerült kezdő értéket adnom ezeknek a beállításoknak.
[ Szerkesztve ]
-
Echoo
senior tag
Üdvözletem!
Megmondaná valaki, hogy ha adott egy gapps.zip, amivel nem működik a Market (szerver hiba RH-01), és adott egy update.zip, amivel kifogástalan, akkor mit kellene az update.zip-ből átraknom a gapps.zip-be, hogy működő Marketem legyen? Előre is köszönöm!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, a leírások szerint az újrafordított apk-ban az xml fájlnak tele kellene lennie a krixkrakszokkal ahogy volt, de ezek szerint nem sikerült az újrafordítás úgy, ahogy kellene, hiába csinálta meg a program az apk fájlt...
A szerkesztésre ők is np++-t használtak, de ez kb mindegy.
Na majd még próbálkozom.
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz CPT.Pirk #2643 üzenetére
"Ami feltűnt, hogyha megnyitom a nem módosított .xml fájlokat notepad++ -al, az tele van ASCII vezérlő karakterekkel többnyire sorok tördelése nélkül, de amit módosítottam, az csak a tiszta szöveg és pont úgy, ahogy azt elmetette."
Ebbol nekem igy vakon, elsore az jon le, hogy rossz karakterkodolassal mentetted le az xml fajlt.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
air
nagyúr
válasz colin81 #2644 üzenetére
Ez a kérdés mit keres az Android szakmai topikban? Van Android alkalmazások topik. De szerintem ne írd be oda, mert ott ma már megvolt a nap vicce.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
colin81
tag
Sziasztok! Létezik olyan progi amivel kinyitható egy garázsajtó-kapu
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hátha itt valaki tudja a választ.
Adott a 2.3-as MiniCM7 alapú rom, abban szeretnék néhány beállítást megváltoztatni, hogy alapból be legyenek kapcsolva.
Egy külön alkalmazásban, a CMParts.apk-ban vannak az opciók, mint pl. hogy ne legyen boot animáció. Dekódolva az apk-t a fájlok között ott vannak az opciók, pl. így:
Ez egy "chekbox"-ot ír le, alapértelmezett érték nélkül.
<CheckBoxPreference android:title="@string/pref_disable_bootanimation_title" android:key="pref_disable_bootanimation" android:summary="@string/pref_disable_bootanimation_summary" />
Egy másik fájlból kilestem, hogy mi az alapértelmezett értékadás:
<CheckBoxPreference android:title="@string/pref_disable_bootanimation_title" android:key="pref_disable_bootanimation" android:summary="@string/pref_disable_bootanimation_summary" android:defaultValue="true" />
Majd pedig elmentettem, újra apk-t csináltam a fájlból majd pedig signáltam. Eredménye az lett, hogy összeomlik a Cyanogenmod settings folyamat.
Ami feltűnt, hogyha megnyitom a nem módosított .xml fájlokat notepad++ -al, az tele van ASCII vezérlő karakterekkel többnyire sorok tördelése nélkül, de amit módosítottam, az csak a tiszta szöveg és pont úgy, ahogy azt elmetette.
Valakinek van erre ötlete? Így olyan, mintha csak kicseréltem volna egy fájlt az apk-ban winrarral...
[ Szerkesztve ]
-
csabiks
senior tag
válasz hodostamas #2640 üzenetére
köszönöm
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Oldman2
nagyúr
válasz vilmaboy #2401 üzenetére
Otthon aktuálissá vált az eddigi Media Player kütyü frissítése...
Elgondolkoztam azon, hogy nem lenne-e érdemes egy ma már olcsón is megvehető Androidos Media Playert beszerezni?
Valamint, felmerült bennem hogy ezeken milyen applikációt lenne érdemes futtatni lejátszás céljára?
-
-
birel
csendes tag
válasz hodostamas #2634 üzenetére
Köszönöm. Majd megírom tapasztalataim.
-
csabiks
senior tag
android ICS alatt be lehet állítani, hogy hova érkezzenek a Bluetooth-on fogadott fájlok? ha meg veszek sem találok rá semmi opciót..
-
birel
csendes tag
Myaudio tablet 1008b 4.03 ics, usb elosztóval látni fogja a billentyűzetet és az egeret egyszerre?
Köszönöm -
4D4M
senior tag
-
4D4M
senior tag
Üdv,
Lehet, hogy egy app-os topicba jobban beférne, de szerintem inkább az andoid lelkivilágát érintő kérdés:
Tud-e valaki olyan megoldást, amivel permanensen legmagasabb prioritást lehet adni bizonyos folyamatoknak? Hovatovább szerintem nem vagyok egyedül azzal a problémával, hogy vettem egy telefont és mégis másodpercek kellenek ahhoz, hogy fogadni tudjak egy hívást.. (: Nekem ez nagyon fájó pont.
Tehát a legfontosabb, hogy a com.android.phone folyamatnak -18-as(keep alive), azaz a legmagasabb prioritást adjak, aminek köszönhetően nem lövi ki soha az oprendszer és bármikor ugrásra kész.
Eddigi kutakodásaim "eredménye" ez:
Phone Prioritizer
ami beállítható időközönként, user által felsorolt scripteket képes lefuttatni.
Pl alapértelmezésben ezt: (de amúgy bármi mást is)
busybox renice 5 `pidof com.google.process.gapps`
busybox renice -18 `pidof com.android.phone`
busybox renice -18 `pidof mediaserver`
busybox renice -18 `pidof mediaserver`
busybox renice -16 `pidof com.android.launcher`
busybox renice -15 `pidof com.htc.music`
busybox renice -15 `pidof com.android.music`Nekem ez igazából kielégítő volna, de valamiért nem sikerül működésre bírni. Már ennek megoldása is elegendő lenne. Illetve egy valami olyan app, ami kiírja az összes futó app prioritását.
Auto memory managerben van ilyen, de nem teljes a lista - úgy vettem észre.teló: Xperia U - Vodás ICS rommal, rootolva.
Előre is köszönöm, ha bárkinek van ötlete, tippje miegymás (:
[ Szerkesztve ]
...mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
Balinov
titán
Nexus 7-hez kellene egy kis help ehez a projekthez.
Stock 4.2.1 van rajta, rootolva, ill van egy RTL2832U+R820T tunerem, pont mint amit itt linkelek
XDA-s topikban meg nincs olyan driver, ami az R820T-t tamogatja, mig az RTL2832U-t latom terminal emulator alatt dmesg-gel.
Azbest linkelt a topikban egy google oldalt, ahol van r820t driver, csak .c ill. .h forumatumban, nekem meg a droidos dvb-t alkalmazashoz .ko kellene megfelelo kernelre forditva.
Na, ebben kernek segitseget.
Koszi mindenkinek
udv
B10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok. Gondom a háttérkép beállításával van. Galériából szeretnék képet megjeleníteni mint háttérkép, ott van a "körülvágás" lehetősége. Ezt is beállítom és utána azt veszem észre, hogy nem csak egy kezdőlapra teszi fel hanem mind háromra elnyújtja(nekem 3 van beállítva kezdőlapnak). Mit tudok csinálni, melyik beállítással kell variálnom? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Balinov
titán
Sziasztok
foglalkozik valaki kozullettek custom rom keszitesevel, buheraval?
Apro technikai segitseget szeretnek kerni
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Necc
addikt
válasz szab.tam #2608 üzenetére
Pedig megkaptad a valaszt a kerdesedre.
Android 2.3 OTA (bocs nincs ekezetem, leirom igy: o'ta) tartalmaz alapertelmezetten magyar nyelvet, azaz 2.3 es felette (igen, ideertve az ICS meg JB kulonbozo verzioit is, es a jovoben megjeleno verziokat is) alapbol tartalmaz magyar nyelvet.
Ha pedig valami oknal fogva megse lenne benne magyar nyelv barmi oknal fogva (mint ahogy irtak a tobbiek, mert pl. belenyult a gyarto) akkor a morelocale tud javitani a helyzeten, es lemagyarosithato az alap android rendszer.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Kivancsi lennek a tanacsotokra, milyen applikacioval oldhatnam meg ezt a hianyt ics alatt?
Sajnos tudtommal egyik android rendszer se tudja, hogy kimondottan a zenet jatsza youtube alo.
Ergo megnyitok egy videot kinyomom a mobilt vagy kilepek a programbol szimplan, nem zarom be, de megall a zene minden esetben. Ios alatt tetszett nagyon ez a feature.
Mit toltsek le?Elore is koszonom a segitseget!
-
csabiks
senior tag
sziasztok, ANDROID ICS, alatt egy bizonyos fehér árnyalat színnél kirajzolódik egy kisebb téglalap-négyszög szerűség, és csak is ha fehér szín van a képernyőn (tehát például facebook alkalmazás), maga az a fehér téglalap nem olyan nagy, és elég halvány, de ott van és látni. Ez kijelző hiba lenne? vagy mi lehet? a többi színt miért jeleníti meg akkor hibátlanul? 2 napos készülék (sony tipo). köszi
-
wapee
tag
Segítségeteket kérném. Letöltöttem az andorid sdk-t végre, de nekem nincs benne az ADB driver. Valaki be tudná linkelni a szükséges file-okat a driverhez?
Előre is köszi. -
air
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon triviális dolgot fogok kérdezni,de eddig nem volt szükségem ilyenre, most pedig nem jutok vele előrébb.
Szóval hogyan lehet a /sdcard/Movies mappában lévő fájlokat read-only-vá tenni? A készülék root-olt, ES File Explorer-t használok, Root Explorer opció kipipálva, de jogosultság beállítási opciót nem találok benne. Erre csak a Root Explorer progi alkalmas?
Előre is köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
fPApi
őstag
A nexus 7 topicban már kérdeztem, de aztán rájöttem, hogy talán inkább ide való:
Van arra valamilyen program, hogy a navigációs sáv gombjait szerkesszük (gyári 4.2.1-en)? Pl. szeretném, ha lenne menü gomb is (alapból a kezdőképernyő, a vissza és a legutóbbi alkalmazások gombja van). Tudom, hogy egyes custom ROM-ok tudják, de csak ezért nem szeretnék azt felrakni. -
szab.tam
nagyúr
válasz Psychlo #2609 üzenetére
hm. ez tényleg magyarnak tűnik. nem rossz.
akkor inkább egy ilynere gyúrok, mint egy note2-re...
nem tudom, ezeket hogyan nem láttam idáig...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Psychlo #2607 üzenetére
köszi a hosszú leírást, de úgy érzem, többszörösen sem kaptam konkrét választ az eredeti kérdésemre...
látom, bonyolult, így leredukálom a kérdést:
ha megvenném külföldről konkrétan a linkelt telefont, tudnék-e rá magyar nyelvű androidot telepíteni, ami a hardvert maximálisan kihasználja?(elsőre egy 1xrű válasz is elég, hogy én is megértsem: igen, nem...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Psychlo
tag
válasz szab.tam #2606 üzenetére
Ha a gyártó nem nyúl bele az alap androidba akkor teljes értékű magyar nyelvvel jön ki. Pl.: ott vannak a nexusok akármelyik abban tuti van magyar nyelv és mind1 hol veszed melyik országban. A samus dolgot nem értem, a JB-t azért várták mert JB és sok többletet hoz üzemidő, sebesség stb. nem a nyelv miatt mert GB alatt is magyar volt a teló, hacsak szolgáltató nem piszkál bele és kivesz nyelvet. Az oroszra nem azt érted, hogy arra a régióra adta ki először? A 4 mag kérdésre pedig a válasz hogy ha jól tudom egyenlőre nem támogatja az android legalábbis a 4.x.x nem max az új 5.x.x esetleg de erről nem tudok nyilatkozni. Egyébként meg a Huawei-t linkelted, miért ne lenne kapható itthon? Ha jó áron van és valamelyik szolgáltató lecsap rá akkor kapható lesz, a szervíz a bajosabb, hogy van-e hivatalos Mo.-n. Korábban a Motorola csinált olyat, hogy belenyúlt és nem volt benne minden nyelv. De a samu is belenyúl valamilyen szinten de nyelvet nem szednek ki tudtommal csak ha kimondottan abba a régióba szánt telefonra adják ki de az meg nem működik itthon, mert más hálózaton üzemel. pl koreai verzió.
[ Szerkesztve ]
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
szab.tam
nagyúr
akkor nem fogalmaztam világosan a kérdést, vagy nem értetted...
ez egy 4 magos, új fejlesztésű, csúcs telefon.
rá tudok telepíteni egy magyar androidot?
ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor pl. a samu g. s. adv-re nem várták volna ennyire a jb-t.
(amiből lett orosz, és már ettől lerecskázzák százával a plafont az örömükben...)asszem így már világos a kérdésem.
a v2xxx egyáltalán lekezeli mind a 4 magot, új gpu-t?még 1xrűbben fogalmazok:
éremes egyáltalán ezeket az új, nálunk majd sosem forgalmazandó csúcs telefonokat nézegetnem, vagy nem. (mert nem tuom majd őket magyar menüvel teljesen kihasználni...)vagy van rá mód?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
eeXaa
addikt
üdv! létezik valamiféle sync progi ami a zune-al kompatibilis? borítók, kedvenc dalok, playlist-ek, stb... ?
-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
kérdésem totálisan elvi jellegű.
itt van pl. ez. (azaz talán lesz...)a kérdés pedig ez hozzá:
mo-ra tuti nem fog hivatalosan bejönni.
mi van ilyenkor?
lehet majd ezekre valahogy valami magyar nyelvű androidot rátuszakolni?
van rá esély, hogy sikerüljön, vagy kizárt?tehát: csak úgy lehet magyar nyelvű androidot feltenni egy készülékre, ha a telefon gyártója, forgalamzója a gépre is ráfaragja? vagy létezik más, használható, legális eljárás is?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!