- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Törött kijelzős ZTE Blade-ről tudok valahogy telefonszámokat lementeni? Minden szám a telefonon volt, a SIM kártya teljesen üres.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Alg
veterán
NVM, megvan más forrásból...
"szövegbevitel" menü, és valószínűleg eddig azért nem néztem itt, mert "szó előrejelzés beállítása" a csodálatos magar fordításban az alcím...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Hülye kérdés, de már szinte napok óta keresem a funkciót és nem találom (pedig mikor megkaptam a telefont megtaláltam valahol...)
Szóval: adott HTC Desire HD, gyári Sense, GB.
Hol lehet kikapcsolni a gépeléskor karakterérintésnél a rezgést?Köszi!
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
gyuszito
senior tag
válasz philoxenia #2293 üzenetére
Mivel ez a gyári angol, gondolom valahol lehet letölteni magyar nyelvût, csak hogyan kell feltelepíteni?! Valamiféle szájbarágós módszer, leírás szükséges esetünkben.
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnék angol 4.0.4 es droid helyett magyar droidot felpakolni egy itthon "isneretlen" márkájú készülékre, illetve hogy egyáltalán lehet-e. Segítségeteket elôre is köszönöm, és elnézést, gondolom már kérdezték.
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
danih
veterán
Látott már valaki olyat, hogy bizonyos időpillanatokban, random a képernyő külső szélén egy néhány pixel széles piros keret felvillan? Egy módon tudom szándékosan reprodukálni: ha bekapcsolom az eszközt és a feloldó-képernyő fogad, ekkor felvillan egyszer hosszabban, egyszer rövidebben. Mi a halál ez, valami kisegítő lehetőséget aktiváltam, vagy bug?
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Vásároltam egy Ata 5 telefont. Gyárilag Go lancher van rajta. Most nem futtatom, de uninstalálni nem tudom.
Mit lehet tenni ilyenkor? Nem szeretném használni a Go lanchert. -
air
nagyúr
válasz tototos #2282 üzenetére
Az Edge az adatátviteli szabvány, nem a hálózat típusa. A 2G és 3G hálózatok között váltogat.
Egyes telefonok - valószínűleg a Blade III is ilyen - kikapcsolt adatkapcsolat esetén is jelzik, hogy az adott helyen melyik a legmagasabb elérhető adatátviteli technológia. Tedd át tisztán 2G-re a telefont és valószínűleg azt fogod látni, hogy E(dge) és G(PRS) között váltogat.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program ICS-re ami automatikusan kapcsolhatja a telefonba a 3G és 2G hálózatok elérhetőségét? Arra gondolok ha bekapcsolom az adatkommunikációt, akkor aktiválja a 3G hálózati hozzáférést, ha pedig kikapcsolom akkor visszavált 2G-re.
-
GEPESZ66
veterán
A Google Play-ben néztem az F-Secure Mobile Security-t.Úgy olvastam, hogy magyarul is tud. Ha megvásárolom (2000 Ft), akkor ez csak 1 éves licenc-et ad, vagy élettartam?A Kaspersky állítólag élettartam.
-
Rimuru
veterán
válasz aimettirlz #2273 üzenetére
Akkor igen, mindent átraktál. Amúgy meg válts nézetet és ha ott írja, hogy linkelve akkor a kártyán van.
Vigyázat, csalok!
-
Morgal
aktív tag
sziasztok, cynogen mod 7.2-t használok htc wildfire s-en. miért van az, hogy ha áthelyzek egy appot az sd kártyára akkor, csak marad a telefonon belőle? nem lehet teljesen áthelyezni? directory bind-al próbáltam a /data/data könyvtárat átirányítani az sd kártyára, de még root engedéllyel sem láttott a /data/ könyvtáron belül semmit, holott root explorerrel látszik mi van benne.
-
aimettirlz
tag
válasz pakriksz #2249 üzenetére
Üdv, nekem is hasonló a problémám... ARC S-em van (512MB belsővel) és hiába a külső SD, megtelik a belső mégis, pedig mindent arra teszek... mit lehet ilyenkor csinálni? 320 MB körül enged oprendszer miatt az alkalmazásoknak helyet de mikor már 50 körülvan a felhasználható hely és frissítenék egy appot akkor kiírja hogy nem áll rendelkezésre elég hely... pff
® aimeTTi atticuS ™
-
APC ADAM
tag
Ezen már túl vagyok sajna.. egész. NAp nyomkodtam de az istennek nem tudtam visszavarazsolni a képeimet.
Igazából csak azt nem értem miért csak azok szàlltak el és nem minden app és zene meg üzenet stb...
Azt meg plane nem ertem hogy miert mindenhonnan szálltak el a képek és nem csak a belső tarhelyrol. -
nggabi
félisten
válasz TheBomberman #2262 üzenetére
hmm sztem hardveres a gond, de mivel egybe van ragasztva a kijelzővel az érzékelő így ciki. azért nyomj egy resetet meg rakj egy gyári romot, egy próbát megér. a resethez kéne egy főzött kernel, nehogy tégla legyen a teló.
APC ADAM: kösd gépre és nézd át a könyvtárakat. legközelebb használd a dropbox app automatikus szinkronját a képekhez úgyis van 50 giga tárhelyed
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
TheBomberman
tag
Azt vettem észre az elmúlt hetekben, hogy a telóm VISSZA érintőgombja nem reagál sehogy sem a tapintásra, ha leteszem pl. az asztalra vagy bármilyen másik felületre mint a kezem . Ha a kezemben van gond nélkül működik! A másik érintőgomb viszont kifogástalanul érzékeli az érintést asztalon és kézben egyaránt. Mitől lehet ez? Egyáltalán szoftver vagy hardverhiba? (gyári 4.0.3 stock ROM van fent, nem "babrált" a készülék)
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
-
nggabi
félisten
válasz TheBomberman #2259 üzenetére
de mi a gond? nem világít? én is csak ezt tudom mondani, vidd szervizbe.
APC ADAM: note2 topik
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
APC ADAM
tag
Helló!
Remélem tud valaki segíteni, tegnap este felraktam az Omega v7.3-at és eltünt minden kép a telómról
Nem csak a kamera mappa lett üres, hanem minden ami fénykép volt akár a memókarin akár a belső memóban eltünt.
Ha megnyitom a galériát semmit nem rak be de még a zenék boritójait sem pedig eddíg volt vagy 30 mappa ha beléptem és most sehol semmi.
Vissza tudom valahogy varázsolni a képeimet vagy tuti bukta? -
nggabi
félisten
-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
Van lehetőség Samsung Galaxy S2 kapacitív érintőgombjainak szofteres firrítésére (mint pl. kamera firmware is upgradelhető)?
Köszi
Gabesz(╯°□°)╯︵ ┻━┻
-
Gergosz2
veterán
Csokesz!
Olyan problémám , lenne , hogy testvérem Live With Walkman telója néha annyira belassul ,h ogy az nem igaz. Meg úgy általában véve lassúbb lett.
Mit érdemes ilyenkor tennem?Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
trob
tag
Ismertek olyan alkalmazást, ami alul a virtuális "fizikai" gomboknál csinál egy újat, ami az aktuális appot becsukja? Tehát mint ha a piros gombot nyomnál: azonnal bezárja, nem csak átvált valami másra.
ICS
Alcatel 997D[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz pakriksz #2251 üzenetére
Ha már csináltál a /system partíción helyet akár át is helyezhetsz néhány programot oda, amúgy meg Link2SD. Kell csinálni a kártyádon egy másik partíciót (ext2, ext3, ext4, FAT32) és arra a teljes programokat tudod áthelyezni. Az app2sd az csak egy részét tudja átrakni ezért lehet hogy kevés dolgot helyez át a kártyára, így kevés tárhely szabadul fel.
Vigyázat, csalok!
-
pakriksz
őstag
írtam, hogy az appok törlése semmit sem szabadít fel. Azok másik partición vannak úgy néz ki.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
hogy az istenbe lehet a belső tárhelyen felszabadítani? Már rootoltam a telefont, töröltem pár beépített appot és semmivel sem lett több a szabad hely a belső tárhelyen. Szinte minden program telepítésénél akkor is ha sd kártyára megy, úgy 5 mb-vel csökken a szabad belső tárhely.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Bal0924
aktív tag
Lehetséges hogy azért nincs hangja a térképnek, mert Bluetooth-on fenn van a kocsin?
Hogy tudom felhangosítani a telefont?
Az ébresztője halk.
A naptárban meg a jelzés halk, és rövid, Nem tudom beállítani hogy más jelzőhang legyen, már mint a beépítetteken kívül.Segítség kellene, mert akkor lehet hogy vissza kell vinni a telefon-t, és nem nagyon szeretném!
-
fatal`
titán
válasz rayoliviero #2225 üzenetére
Roaming.
(#2242) sumsang: Beállítások -> Xperia -> Kapcsolódás -> MSC
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Nagy kár, hogy a legtöbb Mobile Security (F-secure,AVG,Kaspersky) alkalmazásnak nincs magyar nyelvű verziója.
-
sumsang
aktív tag
Sziasztok,
Az androidos okostelefonom micro sd kártyájának fájljait szeretném USB kábelon keresztül számitógép total commandere segítségével törölni/másolni, stb. Mit és hogyan kell beállítani ahhoz, hogy működjön a TC-n keresztül a PC és a telefon közötti fájlcsere lehetősége.
A Myphone Explorellel csináltam idáig, de az számomra nem az igazi megoldás. -
Bal0924
aktív tag
válasz Fandango #2236 üzenetére
Akkor nekem miért nincs?
Még lehetőségem sincs hogy be vagy kikapcsoljam a hangot..
A térkénél a beállításoknál, csak annyi van hogy elsötétítse a képernyőt..Rossz a telefon vagy valami beállítási gondja van
A naptárban nem tudom az alapoknál , más hangot berakni.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz rayoliviero #2233 üzenetére
a topikjában érdeklődj. valahol a kijelző beállításainál kell h legyen sztem.
"szenyor dzsíííí"
-
Bal0924
aktív tag
A térképet hol lehet beállítani hogy beszéljen? Mondja hogy merre menny..
-
Bal0924
aktív tag
Hogy tudom beállítani hogy más jelzéshang legyen?
Csak az alapokat ajánlja fel. Nincs lehetőség más hangokat hozzáadni. -
rayoliviero
veterán
Sony Xperia Tipo telónál be lehet állítani, hogy a 3 érintőgomb alul több ideig világítson? Mert nagyon hamar elsötétül és apukám úgy szeretné ha tovább világítana. Én már mindenhol kerestem, de nem találok ilyen beállítást sehol.
-
Bal0924
aktív tag
Ez lemaradt.
A naptári bejegyzés, az androidban csak 1 pittyegés? Nem lehet rávenni hogy több ideig szóljon?
Mert most amit hallok, nem hallom. Mire észreveszem hogy szól, addigra elhalkul.
Valami megoldás? -
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok az Android oprendszerben.
Hogy lehet kikapcsolni 1-1 programot, miután kilépek belőle?Van valahol leírás hogy hogyan kell kezelni az Androidot?
-
rayoliviero
veterán
Androidos telókon van egy olyan beállítás az adatforgalmon kívül, hogy barangolás vagy böngésző barangolás. Az mi lenne?
-
tototos
őstag
Sziasztok!
HA be van kapcsolva a gmail szinkronizálás és a telefonon van net wifivel akkor milyen időközönként ellenőrzi a leveleket? Azt vettem észre hogy csak akkor jelzi az új leveleket ha valamit csinálok a telefonon. Itt volt mellettem a telefon, nem jelezte hogy lenne új mail, amikor meg bekapcsoltam a kijelzőt akkor egyből jelzett hogy jött 3.
-
vilmaboy
őstag
miért nem látom a telóm total commanderben mint meghajtót csak intézőben? Van eg yapp backup nevü progi, ami az sdcard/akármi mappába menti az appokat. Ezt a mappát telefonról látom, de intézőből laptopon nem. miért?
A Teló Xperia pro ICS-el.
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
tototos
őstag
Sziasztok!
ICS-n a háttéradatok korlátozás menüpont pontosan mit csinál? Miket korlátoz mobilnet esetén?
Másik kérdés hogy ki milyen böngészőt használ? Én most opera mobilt raktam fel, de nem tudom a firefox és chrome mennyivel lehet jobb. -
RaZroX
addikt
Üdv! ZTE Kis Plus-ra szerintetek várható ICS vagy JB frissités ?
800mhz ARM v7
512MB ram
Adreno 200gyárilag 2.3.6-tal jött ki.
This is the way
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával