- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz CPT.Pirk #17841 üzenetére
A com.android.configservice.plugin a csomagnév, nyilván nem fogod ilyen néven megtalálni az alkalmazást, csak a data alatt, mert ott listázza ki csomagnév alapján.
Valahol a system/app vagy system/priv-app (kitkat-től felfelé) mappában lehet, és valószínűleg egy .apk állományt kellene keresni. -
Balinov
titán
válasz CPT.Pirk #2684 üzenetére
szia CPT.Pirk
tudom, nem konnyu kerdes, mar a megfogalmazasahoz is gugliznom kellett . insmod-dal be tudom a mar meglevo .ko fajlokat a megfelelo helyre epiteni, csak pont a rohadt R820T tunermodulhoz valo fajl nem kompatibilis meg a legujabb stock kernellel. Erre tanacsolta Azbest,hogy a G-s grouprol elerheto .c ill. .h kiterjesztesu fajlokbol kellene valahogy egy aktualis kernellel kompatibilis .ko fajlt compileolni...(huh, ezert az utolso mondatert magyaroran bisztos kibas*tak volna, mint macskat szarni)
Az egesz projektem erre az XDA-s topikra epul, itt van egy DVBT alkalmazas, amivel mukodik a dolog. Rengetek DVB-T nezesre/vetelre alkalmas app-ot talalni Play-en, de a tulnyomo reszuk adott hw-el mukodik csak. Mondjuk ebbol a szemszogbol meg kulon hab lenne a tortan, hogy adott esetben apk reverse engineering-el kiutni a hwid korlatozast, hogy 3rd party DVB-T stickkel is menjen a dolog.
udv
Balinov10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz CPT.Pirk #2681 üzenetére
CPT.Pirk, ne haragudj a kerdesert, de mivel latom, hogy te nagyon vagod a temat kerdeznek valamit.
Adott JB kernelhez (4.2.1 verzio, Nexus 7 stock room, rootolva) kellen R820T tipusu tunert belonom. Azbest eliranyitott egy google group oldalra, ahol a legfrisebb kernelhez letolthetoek a .c es .h fajlok ehez a tuner tipushoz. XDA-s topik alapjan nekem a legutolso kernelhez keszult .ko kiterjesztesu driver kellene, amit be kell terminal emulatorral tolnom a rendszerfajlok koze,hogy a DVBT app lassa a script lefuttatasa utan a tunert.
Tudnal ebben segiteni vagy valami linket adni, amerre el tudnek indulni? Lelkesedes az lenne, ilyen szintu tudas kevesbe
Koszi
Balinov10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
ux1
addikt
válasz CPT.Pirk #2673 üzenetére
Tudsz írni, de az első indulásnál ugye az apk-ból felülírja ( futásidőben jön létre ) ezeket a fájlokat. Így marad az apktool-os megoldás. Nálam bléden CM7 alatt simán megy. Remélem a framework-öt is megadod, ja és a rendszerfájlokat mindenképpen szignózni kell (legalábbis nálam).
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Necc
addikt
válasz CPT.Pirk #2643 üzenetére
"Ami feltűnt, hogyha megnyitom a nem módosított .xml fájlokat notepad++ -al, az tele van ASCII vezérlő karakterekkel többnyire sorok tördelése nélkül, de amit módosítottam, az csak a tiszta szöveg és pont úgy, ahogy azt elmetette."
Ebbol nekem igy vakon, elsore az jon le, hogy rossz karakterkodolassal mentetted le az xml fajlt.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz CPT.Pirk #368 üzenetére
cd root/.vnc
nano xstartupKikommenteled a következő sort:
#/etc/X11/xsession
Majd beírod ezeket:
icewm &
lxsessionElmented, és kész, indíthatod a vncserver-t, majd ip:5901-en csaktakozhatsz rá.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz CPT.Pirk #364 üzenetére
Na, Volume-Down a Ctrl Terminal Emulatorban. Végre megtaláltam.
Gépeléssel nincs baj, Xperia Mini Pro-m van.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz CPT.Pirk #360 üzenetére
Na... A vnc4server obsolate csomga, bár nem tudom miért (tán nincs arm-es átirat ), ezért tightvncserver-t raktam fel.
Ott akadtam el, hogy meg kéne hívnom egy szövegszerkesztőt, hogy átírjam az xstartup-ot, hogy az LXDE-t indítsa a vnc-vel. De akármit írok be (nano xstartup, vagy vi xstartup), csak egy széteső karakteres képet produkál az adb shell...
Ezzel nem találkoztál még?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz CPT.Pirk #360 üzenetére
Most kezdem tovább nyúzni, sajnos WiFi-s routerem nincs, a Connectify meg gondol egyet és nem szolgáltat... Ezért néha lassan haladok.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz CPT.Pirk #349 üzenetére
Én most formáztam a LOOP-ot, rakom újra a Stable-t. Gnomeot nem rakok rá, hanem LXDE-t, kevesebbet eszik. Kíváncsi vagyok, ha egy működő Apache-ot össze tudok hozni rajta... Húúúú
Kíváncsi leszek a phpsysinfo-ra
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
-
CrAzY88
aktív tag
válasz CPT.Pirk #333 üzenetére
De sajnos nem a krómmal! Mert az opera is tud ugye, de nem jön be, és már nagyon megszoktam a gugli böngészőt. :/ Szóval végül is gyárilag nem nagyon van megoldás.
Hülye gugliLexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
TRob1
veterán
válasz CPT.Pirk #196 üzenetére
"App backup & restore progit használtam, ami több millióan" - Haha, még a legeslegjobb esetben is max 500ezren, ellentétben a Titaniummal, amit a legrosszabb esetben is minimum egymillióan...
Nade poént félretéve, - hisz nem is ez a lényeg -, mint a neve is mutatja, elvégezte nálad a dolgát, mert az Appjaidat "Backupolta" és utána meg "Restore-olta".[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz CPT.Pirk #190 üzenetére
Titanium Backuppal sosem volt ilyesmi gondom (meg semilyen ) Igaz, ahhoz root kell (ha netán nincs) Még 2.2 főzött és 2.3 egészán más főzött Romok között is gyönyörűen átvitte az appokat, az adataikat, és a market dolgait is. Van egyébként olyan funkciója hogy markethez csatolás (gondolom ezt utólag is meg lehetne tenni, ha nem is ezzel állítottad vissza az appokat)
¤ R'n'R ¤
-
randras
veterán
válasz CPT.Pirk #113 üzenetére
Rengetegen használják, és igen, működik. A legtöbb külföldről behozott teló tulajdonosa, aki nem tud/akar felrakni komplett közép-európai nyelvkészlettel rendelkező ROM-ot, az erre van kényszerülve, mert még root sem kell hozzá. Azt nemtom, tableten megy-e, próba szerencse. Esélyesebb, hogy kaller1 konkrét segítséggel is tud szolgálni, hogyha mégsem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 2042
- Asszociációs játék. :)
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- További aktív témák...