- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
válasz Fiddlestick #34868 üzenetére
Pedig a gyári android nem csinál ilyet. Amúgy ha ennyire biztos vagy benne, hogy az öreged nem állított át semmit és nem telepített extra alkalmazásokat, akkor szerintem simán bevállalható egy gyári visszaállítás és akkor tuti megoldódik a probléma.
-
addikt
válasz Fiddlestick #34865 üzenetére
Nincs engedélyezve valamilyen automatizáló szolgáltatás, ami helyhez/időponthoz kötve némítja le a telefont? Note 4-et nem ismerem, de elképzelhető, hogy van ilyen beállítási lehetőség, amit véletlenül aktiválva lett. Vagy még az is lehet, hogy telepítésre került egy automatizáló app. Több ilyen is van...
-
addikt
válasz quailstorm #34852 üzenetére
Jah, szívás. Marad a rootolás.
-
addikt
válasz whiteman0524 #34847 üzenetére
Csak egyszer kell beírni a telefont tulajdonló szolgáltatótól kapott kódot. Onnantól kezdve kártyafüggetlen lesz.
Androidhoz egyébként semmi köze a kérdésnek.
-
addikt
válasz quailstorm #34838 üzenetére
Próbáld meg adb-vel letiltani a problémás system appokat.
Ez a parancs:
adb shell pm hide "packagename"
Ha nem megy, akkor marad a root.
-
addikt
válasz dellfanboy #34831 üzenetére
Ezeket a kérdéseket inkább itt tedd fel: [link]
-
addikt
válasz Digitalpimp #34806 üzenetére
Bluetooth-on csak meghatározott kiterjesztésű fájlokat tudsz átküldeni. Sztem is csináld azt, hogy átnevezed a fájlt, majd vissza, amennyiben ragaszkodsz a Bluetooth-hoz.
-
addikt
Szia!
Az Android gyárilag támogatja ezt a funkciót. Beállítások -> Biztonsági mentés és visszaállítás -> Bejelölöd a két négyzetet
Ezután ha bejelentkezel ezzel a felhasználó fiókkal egy másik eszközön, akkor a felhasználói alkalmazásaid automatikusan letöltődnek a playről és visszaállítódnak hozzájuk az elmentett adatok is.
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #10665 üzenetére
Még nem tudni 100%-ra, hogy 4.5 vagy 5.0 lesz a következő lépcső, de az sejtetik, hogy inkább az előbbi.
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #10663 üzenetére
A telefon topikjában érdeklődj e felől.
-
addikt
válasz Cataflam27 #10641 üzenetére
A telefon topikjában próbálkozz.
-
addikt
Igen, ezt igazából nem is értem. Pont az adatoknak kellene leginkább az SD kártyán lenniük, hiszen az alkalmazás nem onnan fut, csak időnként olvas/ír az adatmappájában.
Én személy szerint próbáltam már átlinkelni adatmappákat az SD ext partícióra, de vmiért összefosták magukat tőle az appok. Valami jogosultság gond lehetett, de annyira nem másztam bele, vettem egy nagyobb belső memóriás telefont. -
addikt
válasz Keeperv85 #4924 üzenetére
Egy app changelogjában olvastam, hogy 100% biztonsággal nem tudja eldönteni egy android app, hogy most tableten vagy telón fut, ezért a fejlesztő behozott 2 féle app verziót: egyet tabletre, egyet telóra. Nem androidra fejlesztek, így nincs személyes tapasztalatom, de stackoverflow-n csúnya gányolásokat látok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz westcoastog #4812 üzenetére
Töltsd le Play-ről és úgy nézd meg, hogy feltelepül-e.
-
addikt
válasz GEPESZ66 #4693 üzenetére
Fut a háttérben és folyamatosan szinkronizálja az eseményeket és az üzeneteket. Ezért van az, hogy jelez a telefon, ha valaki likeolta az egyik postod vagy üzentek neked. Ha ezekre nincs szükséged, akkor nem kell neked app, a hírek olvasásához egy böngésző is megfelel.
-
addikt
válasz WhiteWalker #4019 üzenetére
-
addikt
válasz WhiteWalker #4010 üzenetére
Link2SD app kell neked. Play-ről töltsd le. Root jog kell hozzá.
-
addikt
válasz fasirTTT #3899 üzenetére
Nézd meg, hogy milyen néven vannak mountolva a partíciók. Ezeket a /mnt mappában találod a belső memórián. A belső SD partíció elérési útja nálam /mnt/sdcard, a külső kártya pedig /mnt/external1.
Tehát ha a fentiek nálad is teljesülnek, akkor vhogy így nézne ki a parancs:sh ln -s "/mnt/external1/Android/obb/com.rockstargames.gtavc" "/mnt/sdcard/Android/obb/com.rockstargames.gtavc"
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz fasirTTT #3887 üzenetére
A link olyasmi, mint windows alatt a parancsikon, azzal a különbséggel, hogy ennek a neve meg fog egyezni a linkelt fájl nevével, így gyakorlatilag "oda csaltad" a fájlt.
Kétféle link létezik:
A soft link egy 0 bájtos fájlnak látszik, tartalma pedig a linkelt fájl jelenlegi elérési útja. Általában beveszik a programok, hogy ott van a fájl, de pl. írásnál vagy hálózati elérésnél gondok lehetnek. A cél fájl áthelyezése/törlése esetén a soft link nem frissül.
A hard link mérete látszólag a linkelt fájl mérete, bár valójában nem foglalja le ténylegesen ezt a terület. Ez a linkelt fájl tényleges fizikai elérési helyére mutat, tehát ha áthelyeződik a cél, továbbra is működni fog. Ez a tuti csalás, minden program beveszi, hogy a linkelt fájl tényleg ott van. Ez a módszer csak azonos fájlrendszerben létező adatokra működik.
Mappákra csak soft link létezik, tehát neked ez kell. Áthelyezed a játék adatmappáját, és létrehozol egy linket a belső SD partíción az új helyhez.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Armagedown #3738 üzenetére
Én a fagyasztást ajánlom, később így könnyebb visszaállítani, ha mégis szükséged lenne rá. És ehhez ha minden igaz root sem kell.
-
addikt
Nálam is 4.1.2 van, és hasonló problémával küzdök... Ha kiveszem a megjelenítési beállításokban a skype accountot, akkor eltűnnek a skype névjegyek, de amint visszalépek a telefonkönyvbe, újra megjelennek, annak ellenére, hogy a beállításokban már ki van szedve a skype account.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...