Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

válasz CPT.Pirk #2684 üzenetére

szia CPT.Pirk
    tudom, nem konnyu kerdes, mar a megfogalmazasahoz is gugliznom kellett :B . insmod-dal be tudom a mar meglevo .ko fajlokat a megfelelo helyre epiteni, csak pont a rohadt R820T tunermodulhoz valo fajl nem kompatibilis meg a legujabb stock kernellel. Erre tanacsolta Azbest,hogy a G-s grouprol elerheto .c ill. .h kiterjesztesu fajlokbol kellene valahogy egy aktualis kernellel kompatibilis .ko fajlt compileolni...

(huh, ezert az utolso mondatert magyaroran bisztos kibas*tak volna, mint macskat szarni)

Az egesz projektem erre az XDA-s topikra epul, itt van egy DVBT alkalmazas, amivel mukodik a dolog. Rengetek DVB-T nezesre/vetelre alkalmas app-ot talalni Play-en, de a tulnyomo reszuk adott hw-el mukodik csak. Mondjuk ebbol a szemszogbol meg kulon hab lenne a tortan, hogy adott esetben apk reverse engineering-el kiutni a hwid korlatozast, hogy 3rd party DVB-T stickkel is menjen a dolog.

udv
    Balinov

10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák