- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
-
bach66
tag
Üdv mindenkinek!
Kezdő androidosként segítséget kérnék. Alcatel OT-995 telóm van, Gingerbread -del.
Hogyan lehet megoldani, hogy minden egyes hívás után NE jelenjen meg automatikusan a hívásnapló???
Köszönöm!
-
fatal`
titán
válasz vilmaboy #1989 üzenetére
- Ezt nem tudom, alternatív ébresztőt használok
- Nem futnak, csak a memóriában vannak, hogy gyorsabban induljanak, majd a rendszer takarít, ha kell, ne telepíts task killert mert többet árt, mint használ.
- Jelentkezz ki belőle és akkor jelszót fog kérni.
- Azt hiszem a gyári launcherre van widget, ha nem gyárit használsz akkor a playen találsz contact widgetet.Itt van egy pl.
-
vilmaboy
őstag
-
istnag
addikt
"- Hogy lehet átállítani az óra ill.. Riasztás hangját"
Ezt nem tudom nem Sony-m van."- Nem szeretném ha nindig futna vagy 15 feles alkalmazás pl zene és olyasmik aniket nen használok. /advanced task killer van fent, de utána ismét megnyílik pár dolog/"
Miért? Ne aggódj emiatt,felejtsd el,semmilyen hátrányt nem koz,ha fut. Nem merül jobban az aksid,nem lassul tőle a telefonod. A taskkillerel meg még rontasz is a helyzeten,mert úgyis újra el fognak indulni azok a progik és ez sokkal nagyobb erőfeszítésbe telik."- A facebook jó lenne ha nem lépne be amikor ráklikkelnek, hanem jelszót kérne."
Menj mindig a Log out -re. menü gomb nyomására jön elő."- A kedvenc telefonszámaimat nem tudom kitenni főképernyőkre... Jó lenne ha ott lennének fényképestől. Andr. 2.3ban simán ment."
nyomj hosszan a főképernyőre,vagy valamelyik másikra és keresd ki azt a Widgetet ami Nked kell,vagy keress Playen ilyet. -
#TOTTI
őstag
Ha azt akarod, hogy jelszót kérjen lépj ki belőle, vagyis jelentkezz ki kilépésnél. Úgy tudom Sonyban lehet kitenni telefonszámos ikonokat leggyakrabban használt 8-at 16-ot. Nekem most pl. 7 dolog fut, egyik a facebook a többi rendszeralkalmazás. De semmi egyéb. Task killert, még véletlenül sem telepítettem soha. Riasztásnál nálam egy kis lefelé mutató nyilra kell menni és akkor előjönnek az opciók!
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Xperia Pro mk16i-t... Első androidos telóm. mindig symbienem volt. van pár dolgo amit nem tudok vagy értek.
- Hogy lehet átállítani az óra ill.. Riasztás hangját
- Nem szeretném ha nindig futna vagy 15 feles alkalmazás pl zene és olyasmik aniket nen használok. /advanced task killer van fent, de utána ismét megnyílik pár dolog/
- A facebook jó lenne ha nem lépne be amikor ráklikkelnek, hanem jelszót kérne.
- A kedvenc telefonszámaimat nem tudom kitenni főképernyőkre... Jó lenne ha ott lennének fényképestől. Andr. 2.3ban simán ment.Most 4.0.4 van fent... Tudom amatőr kérdések, de még nem látom átt a androidot... Biztosan írni fogok még jópárszor. Köszi az útmutatásokat.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
GEPESZ66
veterán
http://hoc.hu/Szoftver/Jelly-Bean-Control-Panel-minden-Androidra.html
Egy jó alkalmazás. -
polomaa
aktív tag
válasz nyuszi123456 #1981 üzenetére
Szerintem nem az androiddal van igazán a gond,hanem vagy a telefonoddal,vagy veled.
-
Oldman2
nagyúr
válasz nyuszi123456 #1981 üzenetére
de amúgy olcsó volt, igazából nem is vállalt sokat...
Vagy Te vagy "olcsójános", vagy nem is tudom mi a megoldás.
Javaslom add el mielőbb a mostanit és vegyél magadnak egy _nem Androidos_ készüléket.
Remélem mielőbb, zokogva búcsúzhatunk el tőled!
[ Szerkesztve ]
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz zoleeno1 #1959 üzenetére
nos, ez elég komoly probléma. Mi az utolsó időpont, amikor még biztos, hogy jól működött a telód?
ha egyáltalán volt ilyen, mert ugye az Android rendszer túl sokat nem bír. Nézel egy videót, és bár nem fut semmi más, ha telefonhívást kapsz, az óriási kihívás számára, és maga dönti el, zaklatja-e a gazdit holmi telefonbeszélgetésekkel.
Kissé befelé forduló ez az Android, nem szereti tartani a kapcsolatot a külvilággal, afféle magának való elvarázsolt zseni. Viszont lehet rá programozni, csak nem fogod tudni használni, bár lehet, hogy az alkalmazásod fut.
Az is lehet, hogy önkényesen bezár alkalmazásokat, pl ha semmi más nem fut, nagy kihívás neki az Opera Mini mellett facebook-ot futtatni, ezért az egyiket megítélése szerint minden előzetes értesítés nélkül bezárja. Az Android szerint ez a te szempontodból forradalmian jobb, mint az alkalmazás összeomlása.
Igaz, hogy az Android ebben alulmúlja pl a régi Nokia 6120at, dehát itt tart az Android 4. Az adatok megőrzésének biztonsága így a nullával egyenlő, ebben pedig a Windows 3.1 szintjén tart.
Telefonnak abszolút alkalmatlan, csak néha csörget ki egy-egy "jutalombeszélgetést", de amúgy olcsó volt, igazából nem is vállalt sokat.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
w.miki
veterán
eddig mindig jókat ajánlottatok úgyhogy tovább kérdezgetek
Zenehallgatásra mit ajánlatok?
Ami keres könyvtárak alapján is, és van benne vizualizáció/ekvalézer..
A jetAudio majdnem jó, de az csak a borítót mutatja, és néha megáll valamiért[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
szab.tam
nagyúr
megnézem. thx.
ja, még 1.
a telefonom topic-jában nem jött válasz.
az alap diktafon nem tudja a beszélgetést rögzíteni, mert előtte indítva a beszélgetéskor leáll, közben pedig nem indítható.
erre is kéne valami jól működő...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
#TOTTI
őstag
Fontos lenne a gyors tapasztalat! Valaki használt, vagyis próbált már nem hang alapú bluetooth-os eszközt, egeret, OBD modult, pulzusmérőt, stb. ICS 4.0.4-en mert nekem nem működik rendesen a bluetooth nem tudom párosítani és úgy látom, ez a hiba az ICS hibája nem telefonos. Mert tele van a google a hibával de megoldásként csak az, hogy GB bluetooth modul lett beleépítve egy CUSTOM rom-ba? Valaki találkozott már ilyen problémával!?
-
R19
senior tag
válasz szab.tam #1976 üzenetére
Elvileg ezt tudja a HDR Camera+ és a Pro HDR Camera.
-
szab.tam
nagyúr
új kérdés.
még mindig galaxy s advance + android 2.3.6nekem is kéne egy fényképező.
de egy nagyon spéci dolgot kell tudjon.
az újabb almákban alapból benne van. beltéri ellenfényben 2 expozíciós értékkel elsütnek egymás után 2 képet, és a kettőből auto összeraknak egyet, ahol az ablak körüli, beltéri falak is világosak maradnak, és az ablakon túli táj is élesen látszik.
ma mondták, hgo ybiztos létezik, de nem tudták a nevét...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
w.miki
veterán
CM7.2 alá milyen kamera alkalmazást ajánlanátok, ami betonstabil, és több lehetőség van benne?
-
törölt tag
Hali!
Nem tudja vki véletlen hol vannak a CM10-es androidban az akksi hőmérsékletére vonatkozó limitek beállítva, vagyis azok a hőmérsékleti értékek amiken ha kívül esik akkor nem engedi tölteni a telefont?
Ugyanis a telóm hőmérője téves értékeket mutat és emiatt nem engedi tölteni rendesen. Ha át tudnám állítani a határértékeket vagy teljesen kikapcsolni őket akkor megoldódna sztem a probléma.
Egyébként a gyári rom hidden menujében megtaláltam a hőmérséklet figyelés kikapcsolását és az meg is oldotta a problémát, de most a CM10 van fent és abban ha jól tudom nincs hidden menu.Ekőre is kösz a helpet!
-
Balinov
titán
Mobipocket-es konvertalt konyveket olvasok vele gyakorlatilag Hero ota, idaig kb 50-et olvastam rajta, nekem tetszik, stabil, gyors es az esetleges bugokat hamar javitjak.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Oldman2
nagyúr
-
w.miki
veterán
PRC könyvek olvasására milyen programot ajánlanátok?
A Cool Reader, és a Moon Reader jól testreszabhatóak, de nem nyitnak meg néhány PRC-t.
Az iReader, és a ZoReader már többet megnyit, de azon nem lehet sok mindent olyan könnyen állítani (lapozás iránya, betűtípusok...)[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
dupla
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
A problemam a kovetkezo: Azt csinalja mostanaban a telom, hogy nem nyulok hozza orakig, ha ujra kezbe veszem nem tudom feleleszteni... csak a 8mp-es restart segit. Ha ilyenkor hivnak a masik felnel kicseng, de nalam semmi. Restart utan pedig se nemfogadott hivas, semmi. Ez szoftveres hiba lehet? Mas hibat nem tapasztaltam. A telo topikjaban nem tudtak semmi erdemlegeset. Samsung galaxy s2, szoftverek az adatlapomon. Help plz, mert ez nagyon idegesito, a telo 1 hetes.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Cobalt14
tag
Sziasztok,
Röviden és tömören megírná valaki, hogy milyen jelentősége van annak, hogy a kernel verzió számánál milyen lényegi különségek vannak, ha egy telón pl 2.6 vagy 3.0 van?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
szab.tam
nagyúr
külön pikantéria:
"a megrendelők, egy, azóta megszűnt internetes vállalkozás termékeinek hirdetésére akarták felhasználni az ellopott személyes adatokat. Többek között egy online társkeresőoldalra akartak látogatókat csalogatni."
a hír tetején pedig egy társkereső banner....mintha a társekesrésen, potencianövelésen és szerencsejátékon kívül nem is lenne már élet és üzlet....
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Nem tudom volt-e róla szó:
Adatlopás androidrólKezdek egyre jobban aggódni a telefonom biztonsága miatt..
-
ther
aktív tag
Üdv!
Wifin keresztül akarok másolni PC és telefon között (főleg telefonra). A legtöbb fájlkezelőben vagy Samba kliensben a maximum sávszél, amit ki tudtam csikarni az 600 kB/s körül volt. Nyilván a router többet tud ennél, és ha internetről töltök a telefonra, akkor is net sávszél maximumát hozza (25 Mbit). Nincs valami ötletetek, hogy ezen hogyan lehetne javítani?
Aálírás
-
Watson25
tag
válasz DeathAdder #1941 üzenetére
Ez engem is érdekelne.Tegnap raktam fel a win8-at.Mindengyik driver működik ami win7-alatt,kivéve a samsung usb driver.
-
olivera88
veterán
A Huwei Ascend Y200 on nem lehet frissiteni az Androidot?Akár hányszor próbálom azt irja nincs elérhető frissités.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
szab.tam
nagyúr
Widgetesoid felrakva. de semmire nem jutok vele, nem tudom, mit kell csinálom.
tehát:
szeretnék pl.
beállítások / vezeték nélküli és hálózati /usb beállítások kapcsolót.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
így értem. mindent.
tcm-es mappaindítót meg is csináltam. csak először nem értettem.
így eszembe nem jutott volna.
az alkalmazásindtokon belül van egy "alkalmazások", ahol az alkallmazások parancsikonjai vannak.
de kívül az alkalmazást lehet elindítani,a min belül tudok választani.
csak ezt magamtól nem tudhattam. így viszont be lehet lépni a beállításokba is, de ott sajnos szűkebb a váalsztható kör, amiből ikont küldhetnék az asztalra. (mint a normál beállítások menüben.) sajnos pont a "kisegítő lehetőségek", és a "vezeték nélküli és hálózati eszközök" hiányoznak...de most már legalább a szemléletet kezdem valamennyire átlátni.
(kb. 2 hete van androidom, ráadásul ez az első okostelefonom...)[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz szab.tam #1946 üzenetére
A Widgetek plusz funkciót adnak, attól még nézhet ki úgy, mint egy ikon, vagy teljesen máshogy is (időjárás, óra, naptár, akármi).
"telepítenem kell egy "akármit", ami segít közvetlenül elindítani az alapból a parancsikonnal nem rendelkező lehetőségeket?"
Telepítened kell egy appot, ami lehetőséget ad arra, hogy kapcsolókat helyezz ki az asztalra."tcm-ben nézegettema felajánlott lehetőségeket. ugyan létre tudok hozni mappára parancsikont, de az csak egy belső indításra jó, nem tudom sehogy kirángatni az asztalra."
Mint mondtam, ne a tc-ben nézegess. Üres részen hosszan nyomsz az asztalon, parancsikonokat kiválasztod (nem alkalmazások, nem widgetek), kiválasztod a total commandert és megjelenik egy "ablak", ahol ki tudod választani a mappát, amit ki akarsz tenni. Ennek lesz egy TC ikonja, amit megnyomva rögtön a mappába visz.
-
szab.tam
nagyúr
"Ikon kirakásához meg fogod az alkalmazásfiókban és kihúzod az asztalra."
"parancsikonok"
alkalmazás indítók-nak hívjaa problémám ott van, hogy olyat szeretnék elindítani, ami, nincs a listában. kvázi nincs ikon, amit kirakjak, kihúzzak.
a beállításoknak van egy szép fogaskerék.
viszont van egyindítás, a kisegítő lehetőségek. ezt be lehetett állítani a "telefon opciók" közé, ami az olalsó gomb megnyomásával előjön. (ahol a kikapsolás, repülő mód, stb van.) ott a kisegítő lehetőségnek egy "kéz" ikonja van.
viszont ha a "kezdőlap" gombot hosszan nyomom, akkor előjön az utolsó alkalmazások listája parancsikonokkal. és ott a kisegítő lehetőségek ikonja is ott van, (márha nemrég használtam ugye), de ott már nem kézként, hanem ugyanolyan fogaskerékként látható, mint a beállítások fogaskerék ikonja.
tehát én semmi mást nem szeretnék, mint ezen ikonok valamelyikét a főképernyőn elhelyezni.de asszem kezdem érteni. tehát vannak olyan szolgáltalásai a telefonnak, amihez ugyan vannak ikonok, de nem lehet fülönragadni őket, mert nem külön alkalmazások.
mint ugye a kisegítő lehetőségek / segédfény, illetve az usb beálíltások sem.tehát akkor 2 lehetőségem van. (ha jól értem.)
továbbra is a beállítások menüben elnyomorgatom odáig, ahol ezek indíthatóak,
vagy a másik, amit egyáltalán nem értek.
"Widget nélkül semmilyen kapcsolót nem fogsz kirakni."
itt alapfogalmakkal nem vagyok tisztában.
tehát: telepítenem kell egy "akármit", ami segít közvetlenül elindítani az alapból a parancsikonnal nem rendelkező lehetőségeket?****
csak hogy világos legyen: nem az opera, skype, stb. parancsikonjainak főképernyőre helyezése a gond.
hanem, aminek nincs ilyen. (felsoroltam őket...)***
tcm-ben nézegettema felajánlott lehetőségeket. ugyan létre tudok hozni mappára parancsikont, de az csak egy belső indításra jó, nem tudom sehogy kirángatni az asztalra.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz szab.tam #1944 üzenetére
Nem a TCM-ben. Asztalon hosszan üres részre és ott, parancsikonok (ez változhat, nem tudom a samsung hogy hívja), kiválasztod a tc-t és megadod a mappát.
"ez valami letölthető app?"
Igen, de angol. Magyarított alkalmazások topicban kérdezd meg, hátha már lefordították."ja, widget: semmifélét nem rakok ki. csak picike ikonokat szeretnék látni."
Widget nélkül semmilyen kapcsolót nem fogsz kirakni. Az ikonok csak alkalmazásokba visznek.
"de másképp tenném fel. akkor hiába keresgélek alapból olyat, (hasonlót) a különböző lehetőségeknél, mint a winnél akármire a "jobb klikk, parancsikon létrehozása az asztalon"?"
Ikon kirakásához meg fogod az alkalmazásfiókban és kihúzod az asztalra. De ez csak a programot fogja indítani, nem fog mappába vinni meg ilyesmi.
-
szab.tam
nagyúr
"Ez total commanderrel biztosan megoldható"
telepítve van, néztem, nem találom."A parancsikonok között keresd, ne az alkalmazásoknál"
mármint a tcm-ben?ez nekem túl általános. konkrét, szájbarágós, lépésenkénti módszer kéne.
"Widgtesoid"
ez valami letölthető app?
(csak magyar nyelvűeket telepítek, az angolom gyakorlatilag nulla.)
a skype-ból is felraktam egy angolt, de még azt is le fogom cserélni hun-ra.ja, widget: semmifélét nem rakok ki. csak picike ikonokat szeretnék látni.
de másképp tenném fel. akkor hiába keresgélek alapból olyat, (hasonlót) a különböző lehetőségeknél, mint a winnél akármire a "jobb klikk, parancsikon létrehozása az asztalon"?
-
fatal`
titán
válasz szab.tam #1942 üzenetére
"és egy sd kártyán lévő almappának az indítóikonját."
Ez total commanderrel biztosan megoldható, de más fájlkezelőben is szerintem. A parancsikonok között keresd, ne az alkalmazásoknál (amikor raksz ki valamit az asztalra).
Mindenféle beállításokhoz: Widgtesoid.
Lámpához (már ha ezt érted segédfény alatt) meg keress valamilyen zseblámpa appot a marketről, pl. teslaled, ennek van widgetje is.
De ezek a kérdések nyugodtan mehetnek az alkalmazások topicba.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
hi!
ide jöttem pár kérdéssel, mert ahogy nézem, aggleány eltűnte magát, és a telefonom, (galaxy s advance), topicját sem akarom a végtelenségig teleszemetelni.
éppen aktuális kérdéseim:
a készenéti képernyőn próbálom a legszükségesebbeket kitenni. (mint ugye sokan...)
beállítás módja: üres terület hosszan nyom, és lista. (vagy ugye menü/hozzáad) de nem találom azt, ami nekem kéne.
én ki szeretnék tenni egy kisegítő lehetőségek / segédfényt. legalább a kisegítő lehetőségek ikonját.
és egy sd kártyán lévő almappának az indítóikonját.
ezt sem az "asztal" irányából, sem az alkalmazás ill. mappa irányából nem tudom megtenni. tudom, ez még mindig egy olyan "win"-es gondolkodásmód, de megszoktam, hogy bármire mutató parancsikont tudok létrehozni.
tehát ebben a konkrét 2 esetben tudok mit csinálni?és közben még 1:
sokat csatlakoztatom az usb kábelt. kéne egy ugyanilyen dirket ikon a őképernyőre a beállítások/ vezeték nélküli és hálózati / usb beállítások gyors elréséhez is.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Milyen Samsung driver telepíthető Win8-ra? A SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones nem akar települni
-
petakpa1
őstag
Ugye lól tudom, hogy az android valójában egy linux alapú oprendszer? Ha igen megoldható valahogyan, hogy egy linux-ra rendelkezésre álló drivert feltelepítsek egy android-os okostelóra?
Konkrétan egy Sony Xperia S telóra (ICS van rajta) szeretnék rákötni egy Gemplus gyártmányú token-t (Smartcard) egy USB OTG kábelen keresztül. A kártyaolvasóhoz [itt] találtam driver-t debian alá.
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
Attila17
tag
Üdv. Valaki tudna segíteni hogy Androidon hogyan lehetne a képernyőzárnál másik háttérképet beállítani?
"Android 2.3.6 / Samsung Galaxy S wifi 5.0"
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Kezdő androidosnak milyen appokat érdemes felrakni a telefonjára ?
Alapok fent vannak, pl:
Facebook, Viber, Deezer ( nem reklám ) Online Poker....a többi pedig az alap google appok.
Mit érdemes még fel rakni ?
Első sorban nem játékokra gondolok, hanem esetleges rendszer "eszközökre".
Helyes írásért el nézést, alig látok ki a fejemből.
Válaszokat előre is köszönöm.
| Arch + Kde | Windows 8.1 | Android |
-
gzbotii
nagyúr
Asphalt 6 most le van akciozva, mivel jelenleg 0.99$
Mas, megproblatam hozzadni a bankkartyam, latszolag elfogadta, majd vasarlaskor visszavette. Esetleg valakinek otlet, hogy mi lehet baj?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Jones528
tag
Valaki tud egy jó és olcsó mobil szervizt? Motorola milestone kijelző bexart, a back gomb és a bal fenti kijelző nem érzékel. Pest megye . Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 1020
-
Dodo555
csendes tag
Sziasztok lenne egy nagy kérdésem nekem van egy Samsung Ace 2 (Gyárilag független) es telefonom és használni szeretném a hangfelismerő részét hangtárcsázáshoz a kocsimban a kihangosítóval, de 1 problémám van hogy van rajta egy gyári program ami nem tud magyarul (Hangvezérlő a neve) , van egy program ami szuperűl működne de ha megpróbálok hanghívást létrehozni (kihangosítón nyomom a gombot) és egyből a gyárit akarja indítani véletlenül sem amit én szeretnék(szyberon voice speed dial marketen elérhető), és nem tudom a gyári letörölni se kikapcsolni. Rengeteget probálkoztam de nem sok sikerrel, valakinek esetleg valami ötlete lenne ?
Előre is köszönöm a válaszokatDODI
-
nggabi
félisten
-
boss16
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Galxy Ace Duos készülékem van, 2.3.6-os Androiddal. Szeretnék egy olyan headsetet vásárolni, amivel biztosan együtt működik a készülék (zenelejátszás vezérlése, léptetés, hangerő, hívás aktiválása, stb.) Van valakinek tuti javaslata, hogy mit válasszak? Előre is köszönöm a válaszokat. -
veterán
Akkor kicsit összekevertem az sgs3-as mókával.. ^^
Csak annyira megmaradt , hogy "bíííííím", hogy végül már a bean is az lett :/Huawei ascend g300-at tervezek vásárolni, illetve előtte galaxy mini 2 volt tervezve, de a huawei lesz végül, csak még előtte azért elméletben körbenézek, hogy mik a lehetőségek
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
ktamas55
tag
Hello,
Tudnátok nekem egy ZOPO ZP200 fórumot ajánlani?
Illetve az lenne a kérdésem, hogy van a gépemen egy stereo 3D videó lejátszó, csak nem tudom, hogy milyen formátumú fájlokat jelenít meg 3D-ben. Próbáltam letölteni 3D videókat, de nem működnek helyesen. -
SMS Help
csendes tag
ICS 4.0.3 és JB 4.1 alatt tudtok valami megoldást arra, hogy lássam az ad-hoc hálózatokat?
-
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok egy oldalt, vagy ide egy listát írni, ahol fel van sorolva picit pontosabban, hogy mit is veszít vki/mit nyer, ha frissíti a droidot gingerről mondjuk szendvicsre, vagy beamre? o.O
[Nem csak a pozitív listát, hanem a felhasználói tekintetben negatív is érdekelne, ezt pedig általában kihagyják ]Everybody lies.
-
klambi
addikt
szevasztok!
htc hd2 re keresek stabil jó droidot, mert nem találtam nagyon hozzá, tudtok ajánlani, linket adni?
meghálálnám, sürgős lenne!"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
GEPESZ66
veterán
Korábban azt olvastam, hogy a Gmail kliens frissül.Pl. működik majd a kétújjas nagyítás.De még mindig a 08.01-én kiadott verzió érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976