- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz -Solarion- #199 üzenetére
Tehát jól értem, hogy még a stock recovery aktív, ha recovery módba rakod?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz -Solarion- #197 üzenetére
Root jogosultságod van egyáltalán?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-Solarion-
csendes tag
Sziasztok, nem tudom jó helyre írom-e? De a kérdésemhez illőbb helyen nem válaszolnak.
Nos,van egy Optimus 2x-em,és leszedtem a Market-ről a ClockWorkMod ROM Managert. Mert backup-ot akartam csinálni,de kiderült hogy nem csak az kell, hanem Recovery is. Ez 1 dolog, de miért loop-olta be az indítást? Nehezen de sikerült helyre hozni, de miért csinálta vagy mit csináltam rosszul?
-
Inarus
addikt
Egy kis érdekesség az App Inventorról: [link]
-
AXisBOLD
addikt
-
TRob1
veterán
válasz CPT.Pirk #190 üzenetére
Titanium Backuppal sosem volt ilyesmi gondom (meg semilyen ) Igaz, ahhoz root kell (ha netán nincs) Még 2.2 főzött és 2.3 egészán más főzött Romok között is gyönyörűen átvitte az appokat, az adataikat, és a market dolgait is. Van egyébként olyan funkciója hogy markethez csatolás (gondolom ezt utólag is meg lehetne tenni, ha nem is ezzel állítottad vissza az appokat)
¤ R'n'R ¤
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kimentettem teljes wipe és új rom előtt a telepített appokat egy backup progival az SD kártyára. Új rom, progikat visszatelepítettem. A marketben persze nem látszanak, kénytelen voltam kézzel a számgépről a google accounton keresztül újra rátelepíteni a telóra az appokat (teló szerint frissít), de ott nem is volt minden telepített benne a listában, meg olyan is volt, amit már rég nem használok.
Van erre valami normális megoldás? Most jó, de ez így kb. a szemműtét a végbélen át tipikus esete...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
ux1
addikt
Ez a két pirostelefon mindenhova bepiszkít?
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
AXisBOLD
addikt
-
Bdanyy
addikt
válasz hodostamas #178 üzenetére
Egy olyan kellemes lenne, amivel mondju a hang felfele az fókusz, hang lefele megmondjuk exponálás lenne.Így egész jól ki lehetne váltani a kétálássú gombot.
Galaxy S-nél volt egyik fw-ben nekem lock gombbal fotózás, de nem igazán volthasználható amiatt, hogy mindig közvetlenül előtte ráfókuszált még, sokszor pont ezért lett életlen.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
aggleány
addikt
A saját töltőjéről. Összefoglalva: tegnap 6 óra alatt 29-ről 60%-ra töltött fel, ma pedig 60-ról 100%-ra két és fél óra alatt. Lehet, hogy beragadt neki valami. Most még nem viszem szervízbe, de ha ezt még egyszer megcsinálja, akkor nem ússza meg. Lehet, hogy megijedt a szervíztől.
-
sagit
veterán
market fizetéssel ki van képben?
megvettem a Launcher Pro-t... de nem akarta letölteni valamiért a market... rákattoltam hogy visszatérítés... a google checkoutomban azt írja hogy törölve de a zseton még nem került vissza a kártyámra.... ameddig nem kerül vissza nem próbálkozom az újboli vásárlással... mikor szokták a visszafizetéseket utalni?LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Elrond
senior tag
esetleg azt tudja valaki hogy iphone4 klón-on milyen oprendszer lehet?
vagy mivel lehet kideríteni?SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
aggleány
addikt
Jól van kicsikém, nagyon ügyes kisfiú vagy! Ne verd a kis fejecskédet a falba, anyu kikapcsolva tölti, ahogy mondtad.
Zsolt_72
A neved alapján ne kezdj el Te is anyuzni, mert szólok a biológia tanárnéninek, hogy figyeljen oda rád egy kicsit jobban! Jól van, látom, Te magadtól is okos kisfiú vagy.
TRob1
Hát Te mit szólsz bele az ilyen családi ügyekbe???
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget!
Viselkedjetek rendesen, legyetek jó kisfiúk!
-
aggleány
addikt
Hűha, micsoda pirostelefon-háborút indítottam el!
Közben már kaptam választ a Tab topikban is, és ott azt javasolták, hogy töltsem kikapcsolva. Most éppen azt próbálom, utána jön a nem fut semmi töltés alatt projekt, utána pedig a repülő üzemmódos kísérlet. Ha nem sikerül elérni egy maximum 5 órás töltési időt, akkor elmászok vele a szervízbe, hogy nézzék meg, mi baja. Az SGS II 15%-ról, bekapcsolt 3G-vel is feltölt két és fél óra alatt. Mivel ebben sokkal nagyobb az akksi, kap 5 órát.
Mindjárt jön valami buzgó, és feljelenti a piros telefont nem szerkesztésért.
-
aggleány
addikt
Az normális, hogy egy Galaxy Tab 2 és fél óra töltés után 55%-nál tart? Topikjában nincs most senki, és nagyon idegesít a dolog.
-
nggabi
félisten
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
lenne egy megoldásra váró feladat:
Nexus S-en a fényképezésnél, nem lehetne valahogy a képernyőzár gombjára bindelni az expozíció gombot. nagyon rossz a képernyőt tapizni a fényképezésért, GT540 után, ahol meg dedikált gomb volt erre pláne.
szerk: root nincs és egyébb más sem, gyári minden.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
dokee78
félisten
Pár napja csinálja a telóm,hogy ha készenléti módba kerül akkor a LED a tetején kéken vibrál.
Ha felodom a képernyőzárat akkor nem,de ha újra lezár akkor megint vibrál.
Árt az a LED-nek,mert fogalmam sincs melyik app csinálja? -
nggabi
félisten
-
Adamis
őstag
válasz hodostamas #131 üzenetére
És, hogy állunk a hővel?
-
mONEr
csendes tag
Szeva mindenki érdeklődni szeretnék hogy flash player-t miért nem tudok telepíteni Így sok alkalmazás és játék nem indul el rajta szoftvert nem tudok frissíteni mert mindíg valami hibát ír ki és ujraindul a telefon
Olvastam hogy 2.2 android rendszer kell a flash playerhez elméletileg az is van rajta de nem engedi telepíteni.Never Give Up ! ! !
-
PaFec
aktív tag
Ezt megtaláltam, de itt irogatták mások, hogy melyik app használ sokat. Nekem itt csak 4 db lehetősség van. Kijelző, android rendszer, eszköz készenlét, meg cella készenlét. Én app ra vagyok kivancsi.
PaFec
-
nggabi
félisten
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van ez a videó itt ami van 0:05-nél lockscreen vagy nemistudom pontosan hogy hívják, ilyet hogytudok pontosan sgs-re varázsolni? melyik appot töltesem le?
Mert ami van alapból az kezd unalmas lenni.
thx előre is.
iPhone 16 Pro Max
-
RootRulez
félisten
na, ezt a topikot is mentem...
═════════════════════════════════════════
-
Adamis
őstag
válasz hodostamas #122 üzenetére
Az igen... Ha lentebb skálázod a cpu-t, akkor sem jó? Pontosan most meg nem mondom, mivel lehet beállítani más értéket..
-
Adamis
őstag
válasz hodostamas #120 üzenetére
Nos, ez nem feltétlenül mindig van így, lásd az egyik cikkemet. Ha hivatalos frissítésről van szó, akkor lehet, de ha nem, akkor kell vele tökölni. Habár nem sokat...
-
hodostamas
addikt
Lehet szidni a kínai táblákat, de hogy rom-ot cserélni könnyű az tuti Egy mappát kell csak SD-re másolni, bekapcsolás és megcsinál mindent..
-
randras
veterán
válasz CPT.Pirk #113 üzenetére
Rengetegen használják, és igen, működik. A legtöbb külföldről behozott teló tulajdonosa, aki nem tud/akar felrakni komplett közép-európai nyelvkészlettel rendelkező ROM-ot, az erre van kényszerülve, mert még root sem kell hozzá. Azt nemtom, tableten megy-e, próba szerencse. Esélyesebb, hogy kaller1 konkrét segítséggel is tud szolgálni, hogyha mégsem jön be.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Elrond
senior tag
Van egy no name telcsim amit kaptam, azt hogyan tudom kideríteni milyen OS fut rajta, hogy androidos-e vagy sem? van valami progi ami ezt megmondja?
SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megnéztem újra most ezt, de nem teljesen világos, hogy képes-e a gépen jelen nem lévő locale beállítására, sajnos 0 információ van megadva.
Telefonon próbáltátok? Ha ott hozzá tud adni nyelvet, akkor elvileg bármilyen androidos kütyün kell tudnia.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lenne egy kérdésem .
Androidos (2.2) tabletre kellene magyar felületet varázsolni, mert gyárilag nincs a romban. (Zenithink ZT-180 V2 a gép) Állítólag van egy módszer, a CustomLocale.apk fájl gépre juttatásával, de nem igen találok több infót róla. [link] - valaki ezt próbálta már?
[ Szerkesztve ]
-
-
aggleány
addikt
Nem. Kellett volna?
nggabi
Mivanmivan? Milyen másik micsoda?
Nekem az SGS-re meg is jött az app, a Tab nincs itt mellettem, majd megnézem később. Mindenre azt írta a Market, hogy mehet a Tabra is.
Lassan araszolok szundi, mert holnap megyek fotózni, és rá kell készülnöm lelkileg, hogy egyik vállamon táska, másikon fotóstáska, derekamon kabát, nyakamban igazolvány és fotómasina...
Mivammá? Mit vigyorogtok ilyen bőszen???
-
nggabi
félisten
az egy másik topik majd később bevezetjük oda is
a**lány hszén felbuzdulva fel akartam rakni az internetes marketből egy appot. ki is írta h install sortly... na azóta sincs rajta a telómon, nem történt semmi...
ellenben jó hír: friss Angry Birds Season a markecen
"szenyor dzsíííí"
-
Iomega
addikt
Aggleány: Elnézést az indiszkrét kérdésért. Te jártál szombaton iskolába?
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
aggleány
addikt
válasz #40993792 #100 üzenetére
Igen, Te tévedhetsz, de én nem. Nem azért, mert én annyira hűha vagyok, hanem azért, mert nőnemű vagyok. Ha egyszer hülyeséget írok, akkor rögtön jön pár privi, hogy "ugye, kislány, nem kellene itt játszani az agyad?" Gondolom, Te nem sűrűn kapsz ilyesmit. Én igen.
Az SGS egy elég ócska széria, nem tudom, miért ajánlgatod bárkinek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Netfone
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...