Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyula1415
újonc
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Került hozzám egy Lenovo P780-as típusú telefon. Nem kapcsol be, de ha töltőre dugom, akkor világít a töltésjelző led. Számítógép felismeri, el is indul a Flashtools, a piros csík még lefut 100%-ig utána azonban hibaüzenet van. Kettő féle jött elő: S FT DA NO RESPONSE (4001), illetve S FT ENABLE DRAM FAIL (4032) Próbáltam több verzióval Xp és Win 7 alatt is de mindig idáig jutok. A kérdés annyi lenne hogy szerintetek érdemes próbálkozni vele még, vagy valami hardver problémája van?
Köszi.
-
gyula1415
újonc
Üdv Mindenkinek!
A problémám a következő: Került hozzám egy Cubot S308 típusú telefon. Jelenleg tégla.
A Win 7 felismeri, de csak MTK Usb portként. Próbáltam telepíteni a drivereket több féle képpen, de ez nem változik soha, így a flashtools sem működik vele. Nekem egy THL T6s-em van, azt tudnám flashelni a jelenleg telepített driverekkel. Valakinek valami tippje, hogy mit próbáljak? Lehet hogy a telefon menthetetlen? Ja, 'természetesen' mentés nincs róla, a needrom-ról szedtem le hozzá romot. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest