Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
OFF:
Tisztelt Társak!Köszönöm az együttérzéseket és ellenérzéseket egyaránt.
Külön nem nevezném meg azokat akik mellettem és azokat sem akik ,,ellenem" szóltak...
Igaz néha ,,elkalandoztunk",de ez külön kérdés.Térjünk vissza a rendes kerékcsapásba és koncentráljunk a telefonokra.
Nem ítélek el senkit,úgy,ahogyan egyesek tették közületek velem :-(
Válaszolva egy kérdésre és az illető magára ismer:,,hogy csori létemre miért vásárolok ennyi új telefont"....
Válaszolok:
Örüljetek,hogy gazdagithatjátok tapasztalaitokat mások beszámolásából is és nem kell pénzt kiadni valamiért,ha ,,előtte" már ismered a számodra ismeretlen telefont.Ezért vannak a tesztek!
Ne vedd személyeskedésnek,de NEM tudhatod,hogy mit (amúgy elárultam,hogy másoknak rendeltem úgymond telefonokat) csináltam ennyi telefonnal vagy miért vásárolok ennyit magamnak...(azt sem tudhatod,hogy kinek a pénzéből vásárolok és ítélkedsz!)
Örüljetek annak,hogy megosztjuk egymással a szerzett tapasztalatokat!
Elnézést,de befejezésül ezt le kellett írnom még és ezzel befejeztem és kérek szépen másodjára minden társat,hogy a személyeskedést fejezzék be,mert úgy gondolom,hogy én ,,támadás" nélkül nem intéztem senki felé goromba beszédet!
Tisztelettel,
beri
Jó hétvégét kivánok nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi